Ik heb niet lang hoeven wachten op mijn bestelling. Alles was keurig verpakt .
Super service! De collectie is altijd up to date waardoor ze de nieuwste sieraden hebben. Ik heb al een aantal keer sieraden besteld!
Ik ben erg tevreden over het product en de levering. Het ging super snel ondanks de drukte door de feestdagen, en het product zelf kwam mooi in gepakt aan. Heb al eerder hier iets besteld en ben weer tevreden!
Ik koos mijn prachtige sieraden als n kadootje aan mezelf en legde dat onder mn net gezette kerstboom. Ik kan niet wachten om het prachtige doosje uit te pakken . Shoppen op jullie site was een genot en gevaar voor mn portemonnee. Mvg Mar10 Www.martineprenen.be
Bestelling geplaatst, dag erna in huis. Leuk ingepakt.
Een mooie kwaliteit armband van het merk ZAG. Snel geleverd en ook snel antwoord op mijn mail met vragen gekregen.
De webshop bevat een uitgebreid aanbod van trendy sieraden. Het bestelproces is erg gemakkelijk en vlot. Een dag later had ik mijn producten al in huis, deze waren erg mooi verpakt!
Voor het eerst bij jullie sieraden besteld en ik ben helemaal fan ! Toen ik voor het eerst op jullie site kwam, was ik al helemaal verliefd geworden op jullie sieraden lijn! Echt een aanrader en snelle service! Eenmaal het pakket ontvangen thuis, het zag er heel mooi ingepakt uit. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk en dat zegt ook veel over hoe een verkoper zijn producten levert aan zijn klanten. Nogmaals ik ben er echt heel blij mee en vind Buddha Ibiza amazing!!!
Prima service, goede en snelle levering, fijne producten!
Hi Kylie, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Het pakketje was super snel geleverd en ook nog eens heel mooi ingepakt! TOP
Hi Julie, Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hi Roos, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Duidelijk website,je ziet direct of er voorraad is. Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden wanneer je het kunt verwachten.Mogelijkheid tot afterpay is in deze tijd erg aantrekkelijk.
Hi Hilje, Wat fijn om je feedback te horen, bedankt voor de lieve beoordeling! Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mijn pakketje was snel binnen en leuk ingepakt. Ben goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje binnen zou komen.
Hi Sheena, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De service is erg goed en vragen worden heel snel beantwoord. Heel fijn. Voor herhaling vatbaar.
Hi E, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service zo ervaren hebt. Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Fijne webshop en leveren snel. Sieraden verpakt in nette doosjes of zakje. Mooie sieraden voor een leuke prijs!
Hi Bianca, Heel leuk om dit te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, mooi ingepakt, mooie sieraden
Hi Valérie, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hele mooi sieraden en super snelle verzending.ik heb er al een paar keer wat besteld en altijd snel geleverd. Door afgelopen blackfriday duurde mijn bestelling iets langer maar dit kwam door de drukte bij de post. Ik heb toen telefonisch contact gehad en kreeg een aardige mevrouw aan de telefoon waar ik goed door ben geholpen.
Hi Patricia, Super leuk om dit te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Tijdens Black Friday en de feestdagen is het inderdaad ontzettend druk bij de bezorgdiensten. Fijn dat je hier begrip voor hebt 😊 Hopelijk heb je inmiddels al veel plezier gehad van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik bestel regelmatig bij Buddha Ibiza. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De foto’s met armbandjes aan een pols zijn ook heel goed, zo zie je echt hoe iets staat. Je krijgt je pakketje snel binnen, heel leuk ingepakt. Retourneren is wel iets lastiger, omdat je een retourformulier moet uitprinten en invullen. Dit kan wel beter. Al met al een super fijne webshop!
Hi Marit, Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om je uitgebreide feedback terug te lezen. Je feedback over het retourneren zullen we zeker meenemen! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
snelle levering, goed product
Hi M, Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Klantenservice ook super!
Hi Tanja, Leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik had voor een kado een verkeerde armband besteld,om 16.05 gechat. Ik werd gebeld door de medewerkster,omdat dit sneller ging om de juiste armbandjes te bestellen zodat het alsnog op tijd was. Alsnog keurig als kado ingepakt. Zelfs een paar euro gecrediteerd. Niet voor het geld maar hoe ze het aanpakte, ik blijf klant. 5.mooie volle sterren. Jammer dat er geen foto bij kan. Heb nl. een hele mooie.
Hi Tonia, Bedankt voor je lieve en uitgebreide beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren 😊 We zijn erg benieuwd naar de mooie foto, deze mag je natuurlijk altijd met ons delen via een Facebook of Instagram DM of een Instagram Story, zodat we deze kunnen reposten op onze pagina! Heel veel plezier van je mooie armbandjes✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Netjes op tijd ontvangen en geen schade aan verpakking of product.
Hi Jeffrey, Fijn om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Niet alleen een snelle levering maar ook de ketting als cadeautje ingepakt en in pribeschermde verpakking bezorgd
Hi Laura, Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie ketting✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Tip: als je filtert op merk, graag ook filter aanmaken naar soort product. Zodat je bijvoorbeeld van ZAG alleen alle kettingen kan zien.
Hi Annemijn, Bedankt voor je lieve beoordeling en de goede tip! Momenteel kun je wel op productsoort en merk filteren door bijvoorbeeld naar de categorie 'Kettingen' te gaan en vervolgens in de filters een merk te selecteren. Maar heel fijn dat je ons erop wijst dat het prettig is als dit andersom ook mogelijk zou zijn, hier gaan we zeker naar kijken 😊 Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Een armband die ik cadeau had gedaan was kapot gegaan en mocht deze alsnog ruilen dat vond ik erg attent. Het pakket wat ik nu heb besteld laat alleen iets langer op zich wachten er stond dat het vrijdag binnen kwam al maar omdat de andere keren zo goed gingen ben ik ervan overtuigd dat het alsnog goed zal aankomen
Hi Lois, Fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren, bedankt voor je beoordeling 😊 Het kan soms voorkomen dat er een vertraging bij PostNL optreed, maar hopelijk heb je je bestelling inmiddels ontvangen. Heel veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza