Heel goed!

Goede service, klantvriendelijk, in één woord Geweldig!

Correct.

Op tijd ontvangen en voldeed aan verwachting.

Nice product as discribed. Fast delivery!

Alles zoals beloofd daar houden we van! Mooi, snel en netjes!

Top service!

Ik vond het erg fijn om via jullie mijn product te bestellen. Duidelijke website en alles goed aangeven pakketje was lekker vlot de binnen (de dag na bestelling). Echt uitermate tevreden!

In 1 woord “top”

Pakketjes worden altijd snel geleverd en het is altijd een feest om het open te maken. Leuk verpakt en altijd een leuk kaartje erbij. Ik kijk er altijd naar uit dat de postbezorger komt!

Goede en snelle service

Mijn bestelling werd snel geleverd en pakketjes zijn altijd heel leuk ingepakt. Ik bestel regelmatig sieraden bij Buddha Ibiza als cadeau voor vriendinnen.

super goede service

super mooie armbandjes! goede kwaliteit. Ik douche er mee en ze blijven mooi. Ook de service is top.

Levering al de volgende dag.

De volgende dag kreeg ik mijn bestelling binnen. Dus dat was al heel fijn. Alles was goed en mooi ingepakt. De items waren erg mooi. Moest het alleen helaas weer retourneren omdat het voor mij te groot was. Ik zal de shop mijn kennissen zeker aanbevelen.

Super geholpen.

Zo klantvriendelijk. Duidelijk,en item snel in huis. Erg tevreden en ga zeker vaker iets bestellen.

Goede site . Snelle levering , en super mooi

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Geweldig verpakt en het is de volgende dag al binnen, Zag sieraden zijn mijn favoriet. Er zijn maar weinig site’s die zo een ruim assortiment hebben als buddha Ibiza.

Prachtige collectie!

Super blij met mijn nieuwe armbanden en ringen uit de nieuwe zag collectie. Snel geleverd, goeie kwaliteit en mooi!

Mooie ketting, Snel geleverd,

Mooie ketting, snel geleverd en leuk ingepakt.

Super snelle levering

Super service. Armbandje besteld en was de volgende dag al binnen. Zou zeker nog een keer bij Buddha Ibiza bestellen.

Geweldige snelle levering!!

Geweldige snelle levering! Echt een cadeautje wat je krijg kei leuk ingepakt! TOP ga zo door!!

Zag collectie is mijn favoriet. Ik kijk regelmatig, en ik koop wat ik mooi vind. Hopelijk komen de gekleurde armbandjes ook nog een keer uit in een ketting.

Superschnell und tolle Ware

Versand superschnell, schön und liebevoll verpackte Ware, kann ich nur weiterempfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel bezorgd, mooie sieraden en heel leuk verpakt. Een kadotje voor mezelf!

Zeer mooie juwelen van goede kwaliteit

Ik kocht onlangs een armbandje voor mijn beste vriendin. Super snelle levering en deze was nog mooier in het echt. De kwaliteit was ook zeer goed. Ik ga zeker nog bestellen op deze site! Love it!

Goede service en erg klantgericht

Mijn dochter had een ketting besteld en die was niet goed en nadat ik contact opnam omdat dit al de derde dag was en ze zo blij was met haar mooie ketting gingen ze daar heel klantgericht mee om. Het probleem is snel verholpen en ze hadden begrip en dachten echt mee. Dus koop daar zeker weer wat van die enorme mooie sieraden want ben super tevreden! Dikke pluim.

Goede snelle service

Mijn bestelling lag na 2 dagen al in de brievenbus (ik woon in België). Product ziet er uit als omschreven en is van goede kwaliteit. Verzorgd ingepakt.

snelle verzending, mooie sieraden, goed en leuk verpakt

Uitstekende service mooie sieraden

Was op zoek naar grote stoere Goudkleurige armband, nou hij is prachtig !! Andere armbanden staan er perfect bij. Zeker een tevreden klant en zal jullie blijven volgen.

Mooie sieraden!

Heel snel geleverd en mooie kwaliteit!