Zeker aan te bevelen. Al vaker besteld en telkens blij verrast met de bestellingen. Altijd mooi verpakt en snel (volgende dag) geleverd.
Hi Claire, Leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle verzending, leuk verpakt. Dik in orde
Hi Bart, Wat leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Lijkt goede kwaliteit, maar heb ze nog niet zo lang, dus nog even afwachten hoe lang ze mooi blijven.
Hi Meta, Bedankt voor je leuke beoordeling! Zolang je de sieraden niet (te veel) in contact laat komen met water en voorzichtig bent met parfum en haarlak dan blijft de kwaliteit als nieuw! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, mooi ingepakt
Hi Jeannette, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hele leuke spullen,snelle levering,mooie site
Hi Ilona, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Fijne klantervaring middels mooie website en zeer snelle levering na bestelling!
Hi Edwin, Wat fijn om te horen, bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Erg tevreden en heel blij met de prachtige oorbellen!
Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Op deze site ga ik zeker vaker iets kopen, en super snelle verzending! :)
Hi Emma, Leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goedkoop goeie kwaliteit
Hi Nizam, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Top service! En super blij met mijn aankoop🥰 erg goede kwaliteit. Zeker niet de laatste keer dat ik er bestel.
Goede communicatie, levering en service !
Hi Janine, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Heel blij met mn mooie oorbellen Snel geleverd Top Dank jullie wel
Hi Debby, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie oorbellen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Prima service.
Hi Ellen, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie authentieke sieraden. Goede service, levering geschied bijna altijd binnen 24-48 uur
Hi Dominga, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering en goede foto's! verbeteringspuntjes:grootte en dikte vd sieraden staan niet altijd vermeld
Hi Marleen, Bedankt voor je leuke beoordeling! Goed dat je dit aangeeft, we nemen dit mee. Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik heb van de week 2 ringen besteld. Ik dacht dat het erg lang zou duren door post nl of andere bezorgservices... de volgende dag kwam het al binnen! super netjes ingepakt en super blij met mijn aankopen! dank jullie wel!
Hi Britt, Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie ringen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snel Betrouwbaar Goed verpakt Mooie spullen
Hi Joyce, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Iedere keer dat ik cadeautjes voor vriendinnen zoek, ga ik gelijk naar buddha-Ibiza. Ik vind hier altijd geschikte sieraden. Daarnaast is de kwaliteit van de sieraden uitstekend. Zelf heb ik ook enkele armbandjes dia al meer dan een jaar mee gaan.
Hi Lieke, Wat fijn om te horen, bedankt voor je leuke beoordeling! Je vriendinnen boffen maar met zo'n lieve vriendin😉Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hier kun je leuke en hippe sieraden bestellen, en ook als cadeau. Netjes verpakt en op tijd besteld is op tijd in huis! De website is duidelijk en overzichtelijk. Kortom, een aanrader om hier leuke sieraden van diverse merken te bestellen tegen een leuke prijs.
Hi Marielle, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Heb een pracht cadeau voor mn vriendin gekocht. Gas Bijoux Armband Gipsy Goud Volgende dag al gelijk in huis. Goede kwaliteit. In t echt is het nog mooier dan op het plaatje. Ze is trots en super blij mee.
Hi Dave, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat fijn om te horen dat ze er zo blij mee is! Hopelijk heeft ze veel plezier van haar mooie armband✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Super snelle levering, mooie producten en zeker kwaliteit waardig
Hi Manuela, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Product was conform aanvraag
Hi Hennie, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Fijn en snel geleverd op de dag door ze aangegeven hadden
Hi Kim, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
alles op tijd goede service een aanrader
Hi Ton, Bedankt voor je leuke beoordeling! Heel veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Zo lang gezocht in verschillende winkels en eindelijk gevonden wat ik nodig had. Top! Snel geleverd. Aanrader!
Hi Maria Camila, Wat fijn om te horen, bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je aankoop✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza