Netjes en snel
Hi Rina, Bedankt voor je lieve beoordeling! Heel veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie artikelen en snelle levering, super tevreden en een aanrader
Hi Reyhaneh, Bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Bij elk feestje kijk ik even op jullie site 😇 en slaag dan altijd
Hi Hanneke, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Heel veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Super leuk dat alles wat je koopt mooi ingepakt is!
Hi Paola, Leuk om dit te horen, bedankt voor je beoordeling! Heel veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle afhandeling en feestelijke verpakking
Hi Muriel, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Een erg mooie ketting, Super leuk verpakt. De ketting is van stevig materiaal en zeker wat ik verwacht had.
Hi Nikki, Wat leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Heel veel plezier van je mooie ketting✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle verzending, sieraden erg leuk verpakt.
Duidelijkheid bij bestelling en snelle levering. Zeer tevreden en kom zeker nog eens terug.
Hi Emmy, Wat fijn om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Kadootje voor mijn moeder besteld. Heel mooi ingepakt en een tekstje erbij gedaan wat ik had gevraagd! Top!
Hi Patty, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heeft je moeder veel plezier van haar mooie cadeau✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goede hulp en communicatie.
Hi Nina, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Het pakketje lag 2 dagen later voor mijn huisdeur. De informatie, dat het pakket alleen bij huisadres mag worden geleverd stond duidelijk aangegeven in een geel kader. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Bij het openen van de doos waar het pakketje zich in bevond, trof ik het paketje mooi ingepakt aan. Super leuk! Echt een verassing. Daarnaast echt heel erg blij met het bestelde artikel.
Hi Gabriel, Wat fijn om te horen, bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering en product ziet er uit zoals op de foto.
Hi Demi, Bedankt voor je leuke beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hele snelle verzending, mooi verpakt en van geweldige kwaliteit 💋✅
Hi Carmen, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooi ingepakt . Snelle zending Klantenservice heel vriendelijk
Hi Franka, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik volg veel sieraden “sites” op Instagram, bestel ook af en toe iets. Vaak valt het erg tegen, maar de 3 ringetjes die ik bestelde bij jullie zijn echt leuk! Goede prijs kwaliteit en handig voor elke maat. Ik ga zeker meerdere artikelen proberen, want ook qua aanbod armbandjes ben ik erg nieuwsgierig geworden.
Hi Anne, Super leuk om te horen! Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie ringen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Kwaliteit / prijs verhouding is super en snelle levering. Ik haal nergens anders meer mijn sieraden :)
Hi Bente, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat leuk om te horen! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik heb het armbandje dat ik kocht cadeau gegeven als voor een vriendin. De bestelling is daar afgeleverd en naar volle tevredenheid! Dank!
Hi Patty, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Hopelijk heeft je vriendin veel plezier van haar mooie armbandje✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Leuke ketting besteld. Meteen de volgende dag in huis! Super tevreden met de aankoop en de snelle levering.
Hi Daisy, Bedankt voor je leuke beoordeling! Heel veel plezier van je mooie ketting✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
3 ringen besteld, zeer tevreden over de producten! Snelle levering en netjes verpakt. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.
Hi Felice, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie ringen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Enige wat minder is, is dat ik twee artikelen had gekocht. Ze waren beide als cadeau voor twee verschillende personen. Maar omdat het cadeau in 1 cadeau verpakking werd gedaan, mis ik dus eentje zonder cadeau verpakking. Voor de rest zijn de artikelen exact als online afbeeldingen
Hi Angie, Bedankt voor je lieve beoordeling! Normaal verpakken we alle bestellingen apart in als cadeautje, helaas is dit bij jouw bestelling dan mis gegaan. Excuses daarvoor! Hopelijk hebben de ontvangers veel plezier van hun mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik had dit armbandje besteld voor een vriendin die bijna jarig is. Helaas moet haar verjaardag worden uitgesteld door het Corona virus. Ik was even bang dat het pakketje terecht zou komen bij een afhaalpunt dat niet meer open zou zijn op dat moment maar ik was blij verrast door de e-mail dat het door de brievenbus bezorgd zou worden bij mij thuis. Super fijn en op deze manier bijgedragen aan het niet verspreiden van het virus. Veel gezondheid voor iedereen bij jullie bedrijf!
Hi Lisa, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat fijn om te horen, hopelijk is je vriendin blij met haar mooie armbandje✨Veel gezondheid en alvast een fijn weekend! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Overzichtelijke site, leuke spullen en snelle levering
Hi Jacqueline, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooi verpakt; armbandje was inderdaad klein maar ben snel geadviseerd en je kan er een verlengstukje bij kopen
Hi Marieke, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie armbandje✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De armband die ik bestelde is van goedkope en waardeloze kwaliteit. Geen 23 euro waard! Daarnaast is de armband echt veel te klein, is voor een kinderarmpje. Ik ben erg teleurgesteld!
Hi Claudia, Wat jammer om te horen dat de armband niet aan je verwachting voldoet. De afmetingen staan bij ieder product vermeld, maar ik kan me de teleurstelling voorstellen als het armbandje niet past. Uiteraard mag je je bestelling altijd binnen 14 dagen aan ons retourneren. Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle bezorging en zorgzaam verpakt!
Hi Jolanda, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraad✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza