Super mooie ring, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Duidelijke site en goede service. Ben helemaal happy!
Hi Silvie, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Heel veel plezier van je mooie ring✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, leuke armband
Hi Daphne, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie armband✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooi verpakt erg blij mee
Hi Bianca, Bedankt voor je leuke beoordeling! Fijn om te horen dat je er blij mee bent, veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De leveringen zijn heel snel, de sieraden zijn heel mooi en van een goede kwaliteit!
Hi Britt, Wat leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! En veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Hele goede service. Super mooie ringen!
Hi Bo, Bedankt voor je leuke beoordeling! En veel plezier van je mooie ringen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Als ik iets bestel is het de volgende al binnen. Met de kerst waren de pakketjes heel feestelijk ingepakt.
Hi Alie, Wat leuk om dit te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering en zo leuk ingepakt, een cadeautje voor jezelf
Hi Babette, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie aankoop!✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, betrouwbaar, prachtig product zoals weergegeven op site! Chappo !
Hi Paula, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
armbandje besteld voor vriendin, heeft een 'normale'dikte van pols, maar bandje is te krap. Uiteindelijk maar aan mijn dochter gegeven.....
Hi André, Bedankt voor je beoordeling! De afmetingen van alle sieraden staan op de productpagina vermeld. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het super vervelend is dat het armbandje die je voor je vriendin had besteld te krap om haar pols zat. Speciaal hiervoor hebben we van ZAG Bijoux de Verleng Ketting online staan in zilver (https://www.buddha-ibiza.nl/jewelry/zag-verleng-ketting-zilver/) en goud (https://www.buddha-ibiza.nl/jewelry/zag-verleng-ketting-goud/). Deze is super handig wanneer een armbandje dus toch iets strakker om de pols zit dan verwacht of wanneer je bijvoorbeeld de lengte van een ketting iets langer zou willen hebben. Gelukkig heb je nu je dochter blij kunnen maken met het mooie armbandje!✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
En ook leuke verpakking!
Hi Rian, Bedankt voor je lieve beoordeling! En veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Supersnelle levering van mijn favoriete sieraden.
Hi Barbara, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mijn bestelling werd snel geleverd. Heel erg blij mee!
Hi Nicole, Bedankt voor je leuke beoordeling! Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen, we hopen dat je er veel plezier van hebt✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik had een vraag over het pakketje dat ik besteld had, hierop werd diezelfde avond nog vriendelijk en duidelijk op gereageerd door Miriam. Goede service!
Hi Tessa, Bedankt voor je leuke beoordeling! Ik ga het compliment aan Miriam doorgeven 😊 Veel plezier van je bestelling✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snel geleverd, netjes verpakt en mooie spullen:)
Hi Hedy, Bedankt voor je leuke beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel ontvangen is, we hopen dat je er veel plezier van hebt✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goede prijzen, vriendelijke service! Ik dacht dat ik thuis moest zijn voor het pakketje dus had het naar een ophaalpunt laten sturen; kreeg toen een persoonlijk mailtje waarin ze zeiden dat ze het gewoon naar mijn huis hadden gestuurd omdat het door de brievenbus kon!:)
Hi Yasmee, Bedankt voor je leuke beoordeling! En veel plezier van je mooie aankoop!✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie sieraden, weer binnen een dag na bestelling ontvangen in een mooie verpakking. Bestel best vaak en altijd tevreden.
Hi Tara, Wat leuk om te horen, bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snel reactie op mijn vragen en goede service. De bestelling was heel netjes en leuk verpakt.
Hi Amber, Bedankt voor je lieve beoordeling! Veel plezier van je mooie aankoop✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Netjes en goed verpakt snel verzonden na bestelling.
Bedankt voor de leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie aankopen✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snel geleverd, prachtig verpakt, duidelijke instructies omtrent retourneren. Hele leuke merken waar je uit kunt kiezen. Goed bereikbare klantenservice die snel reageert.
Hi Rosita Bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Heb meerdere sieraden van dit merk. Blijft mooi voor een leuk prijsje. Leuk om ook kado te doen.
Hi Marja, Wat leuk om te horen, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering en product voldoet aan verwachting. Leuk ingepakt!
Hi Veronique, Bedankt voor de leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie aankoop✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, mooi ingepakt en goed op de hoogte gehouden van de verzending. En prachtige armband van Gas Bijoux!
Hi Diana, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie Gas Bijoux armband✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Fijne, duidelijke webwinkel. ZAG armbandje besteld, werd supersnel geleverd, zonder verzendkosten. Ideaal!
Hi Georgette, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je mooie ZAG armbandje✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Ik koop echt al mijn sieraden bij Buddha Ibiza. De sieraden blijven echt prachtig. Snelle levering! Echt een top bedrijf waar ik nog heel lang klant van zal blijven. Bedankt Buddha Ibiza 💗
Hi Cindy, Bedankt voor je lieve beoordeling! Wat ontzettend leuk om te horen! Veel plezier van je mooie sieraden✨ Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooie sieraden, fijne site en snelle levering. Wel hoop ik dat er binnenkort weer nieuwe armbandjes op komen.
Hi Maud, Bedankt voor je leuke beoordeling! De site staat inmiddels weer helemaal vol met nieuwe collecties, waaronder ook heel veel nieuwe armbandjes 😍 Veel plezier van je mooie aankoop! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza