Super!!!

Super mooie ring, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Duidelijke site en goede service. Ben helemaal happy!

Snelle levering, leuke armband

Mooi verpakt erg blij mee

Hele mooie sieraden en een super goede service!

De leveringen zijn heel snel, de sieraden zijn heel mooi en van een goede kwaliteit!

Hele goede service. Super mooie ringen!

Ben heel tevreden over de snelle levering van de mooie sieraden

Als ik iets bestel is het de volgende al binnen. Met de kerst waren de pakketjes heel feestelijk ingepakt.

Snelle levering en zo leuk ingepakt, een cadeautje voor jezelf

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, betrouwbaar, prachtig product zoals weergegeven op site! Chappo !

produkt voldoet niet aan eisen

armbandje besteld voor vriendin, heeft een 'normale'dikte van pols, maar bandje is te krap. Uiteindelijk maar aan mijn dochter gegeven.....

Super coole assecoires snelle levering

En ook leuke verpakking!

Supersnelle levering! Mooi verpakt.

Supersnelle levering van mijn favoriete sieraden.

Snelle levering en groot assortiment

Mijn bestelling werd snel geleverd. Heel erg blij mee!

Goede service, snel antwoord

Ik had een vraag over het pakketje dat ik besteld had, hierop werd diezelfde avond nog vriendelijk en duidelijk op gereageerd door Miriam. Goede service!

Helemaal goed

Snel geleverd, netjes verpakt en mooie spullen:)

Goede prijzen, vriendelijke service! Ik dacht dat ik thuis moest zijn voor het pakketje dus had het naar een ophaalpunt laten sturen; kreeg toen een persoonlijk mailtje waarin ze zeiden dat ze het gewoon naar mijn huis hadden gestuurd omdat het door de brievenbus kon!:)

Zoals altijd goed!

Mooie sieraden, weer binnen een dag na bestelling ontvangen in een mooie verpakking. Bestel best vaak en altijd tevreden.

Toppie!

Snel reactie op mijn vragen en goede service. De bestelling was heel netjes en leuk verpakt.

Netjes en goed verpakt snel verzonden na bestelling.

Topservice

Snel geleverd, prachtig verpakt, duidelijke instructies omtrent retourneren. Hele leuke merken waar je uit kunt kiezen. Goed bereikbare klantenservice die snel reageert.

Mooi en top ingepakt

Heb meerdere sieraden van dit merk. Blijft mooi voor een leuk prijsje. Leuk om ook kado te doen.

Gewoon goed

Snelle levering en product voldoet aan verwachting. Leuk ingepakt!

Uitstekend!

Snelle levering, mooi ingepakt en goed op de hoogte gehouden van de verzending. En prachtige armband van Gas Bijoux!

De volgende keer zou ik hier weer bestellen

Fijne, duidelijke webwinkel. ZAG armbandje besteld, werd supersnel geleverd, zonder verzendkosten. Ideaal!

Ik koop echt al mijn sieraden bij Buddha Ibiza. De sieraden blijven echt prachtig. Snelle levering! Echt een top bedrijf waar ik nog heel lang klant van zal blijven. Bedankt Buddha Ibiza 💗

Mooie sieraden, fijne site en snelle levering. Wel hoop ik dat er binnenkort weer nieuwe armbandjes op komen.