Super mooie armband snelle levering!

Mooie armband en super snel geleverd en ook nog voor een leuke prijs! Erg blij mee!

Niet zo goed

Compleet het verkeerde product ontvangen. Had een goud met mintgroen armbandje besteld en heb een heel ander armbandje gekregen. Op de pakbon stond wel het goede product maar heb een andere armband ontvangen. Jammer... maar voor de rest is het wel leuk ingepakt :)

Super service! Snel en leuk ingepakt!

In eerste instantie had ik een tijd geleden een zonnebril besteld welke helaas niet meer leverbaar was bleek achteraf, ik kreeg netjes mijn geld teruggestort en een kortingsbon waar ik oorbellen mee heb gekocht. Ben er helemaal blij mee! Mooie collectie hebben ze en ga er zeker nog meer bestellen!!

Snel en leuk ingepakt!

Zoals altijd was mijn pakketje snel binnen en leuk ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf!

Geven service en garantie die je verwacht van een webshop!

Na een klacht werd die serieus in behandeling genomen. En geven ze de service en garantie doe ze je moeten geven.

Zeer snelle en correcte service

Zeer snelle en correcte service

Deze keer helaas teleurstelling

De oorbellen kwamen helaas niet overeen met wat ik op de foto zag, dus deze gaan retour. De verpakking was leuk verpakt!

Super blij met mijn nieuwe oorbellen van Buddha Ibiza. Ze kwamen een dag na de bestelling binnen in een mooie verpakking. Zeker een aanrader voor zowel jezelf als een cadeautje!

Top bedrijf en snel

Leuke sieraden voor niet heel veel geld snel geleverd ervaring gewoon top en netjes ingepakt😜

Zeer goed product. En snel geleverd

Prachtige stijlvolle sieraden

Prachtige ketting met twee ringen gekocht van ontzettende mooie kwaliteit.

Prachtige sieraden en een goede service!! Zeker aan te bevelen

Snel, gemakkelijk en vooral mooi!

Website werkt snel en gemakkelijk en de service is snel. Mijn Zag collectie, de sieraden die mooi blijven ondanks blootstelling aan water en zon is weer mooi uitgebreid. Men wekt ook oplettend! Ik had twee verschillende bestellingen gedaan op twee verschillende dagen in hete erkend maar men wist deze toch efficiënt te bundelen tot een pakketje. Deze bestelling zal vast niet de laatsten zijn.

Bestellen ging makkelijk, op tijd geleverd en mooi sieraad.

Bestellen ging makkelijk, op tijd geleverd en mooi sieraad.

Tevreden

Snelle levering, mooie sieraden.

Snelle levering, mooie oorbellen!

Mooie producten, snelle levering

Leuke producten, snelle levering en antwoord op je vragen per email, retour geen probleem, geld terug, helemaal top!

Fijn! Snelle levering en makkelijk

Makkelijk besteld, snel geleverd en geen verzendkosten, top!

Is netjes behandeld👍

Alles prima netjes geregeld. Ben ik blij mee

Snelle levering waarbij je goed op de hoogte werd gehouden. Kwaliteit van de ketting is goed en ziet eruit als op de foto’s!

Betrouwbaar. Goede en snelle service.

Inmiddels al een aantal keren sieraden van het merk Zag bij Buddha Ibiza besteld. Het bestelproces is makkelijk en snel. Snelle levering en leuk verpakt. Het is weleens mis gegaan met een bestelling maar snel en naar tevredenheid opgelost. Ik bestel graag bij Buddha Ibiza. De website is overzichtelijk, professioneel en up to date met de nieuwste items.

Snel en kadootje om te krijgen

Mooi als kadootje ingepakt. Snelle levering. Voor een leuk kado voor een ander maar zeker ook voor jezelf

Verrassend!

Supersnelle bezorging goede service en erg leuk ingepakt!

Goeie service Zeer vriendelijk geholpen

Leuk verpakt!