Mooie armband en super snel geleverd en ook nog voor een leuke prijs! Erg blij mee!
Hi Chantal, bedankt voor je lieve beoordeling! Fijn om te horen dat je blij bent met je mooie nieuwe armband! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Compleet het verkeerde product ontvangen. Had een goud met mintgroen armbandje besteld en heb een heel ander armbandje gekregen. Op de pakbon stond wel het goede product maar heb een andere armband ontvangen. Jammer... maar voor de rest is het wel leuk ingepakt :)
In eerste instantie had ik een tijd geleden een zonnebril besteld welke helaas niet meer leverbaar was bleek achteraf, ik kreeg netjes mijn geld teruggestort en een kortingsbon waar ik oorbellen mee heb gekocht. Ben er helemaal blij mee! Mooie collectie hebben ze en ga er zeker nog meer bestellen!!
Bedankt voor je leuke beoordeling Eveline! Fijn om te horen dat je blij bent met je mooie oorbellen. Liefs, Stefanie | Team Buddha Ibiza
Zoals altijd was mijn pakketje snel binnen en leuk ingepakt, echt een cadeautje voor jezelf!
Bedankt voor je lieve beoordeling Charlotte! Veel plezier van je mooie sieraden! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Na een klacht werd die serieus in behandeling genomen. En geven ze de service en garantie doe ze je moeten geven.
Originele beoordeling
Ik heb in maart een super leuk armbandje gekocht van zag bijoux. En wilde deze omdoen brak die af bij het sluitinkje. Nu kan ik mijn super leuke armbandje niet meer om. Dus mailtje gestuurd. Waarop ik reactie kreeg dat het niet onder garantie viel. Erg slecht! Toen ik gezegd had dat andere webshops die garantie wel geven werd er nog op terug gekomen... inmiddels 3 weken verder nog niks gehoord! Weer een mail gestuurd .. geen reactie. Erg jammer van deze ervaring. Ik weet nu waar ik de armbandje en kettinkjes van zag bijoux wel moet bestellen en waar zeer zeker niet!
Zeer snelle en correcte service
Bedankt voor je beoordeling Ingrid! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
De oorbellen kwamen helaas niet overeen met wat ik op de foto zag, dus deze gaan retour. De verpakking was leuk verpakt!
Bedankt voor je beoordeling Kirsten! Jammer om te horen dat de oorbellen niet aan je verwachting voldeden, hopelijk slaag je een volgende keer weer bij ons :) Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Super blij met mijn nieuwe oorbellen van Buddha Ibiza. Ze kwamen een dag na de bestelling binnen in een mooie verpakking. Zeker een aanrader voor zowel jezelf als een cadeautje!
Bedankt voor je lieve beoordeling Mariëtte! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je mooie oorbellen! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Leuke sieraden voor niet heel veel geld snel geleverd ervaring gewoon top en netjes ingepakt😜
Bedankt voor je lieve beoordeling! Heel veel plezier van je mooie sieraden! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Zeer goed product. En snel geleverd
Bedankt voor de leuke beoordeling! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Prachtige ketting met twee ringen gekocht van ontzettende mooie kwaliteit.
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je mooie nieuwe sieraden Henriët! Bedankt voor je lieve beoordeling! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Prachtige sieraden en een goede service!! Zeker aan te bevelen
Bedankt voor je lieve beoordeling Marie! Heel veel plezier van je mooie sieraden! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Website werkt snel en gemakkelijk en de service is snel. Mijn Zag collectie, de sieraden die mooi blijven ondanks blootstelling aan water en zon is weer mooi uitgebreid. Men wekt ook oplettend! Ik had twee verschillende bestellingen gedaan op twee verschillende dagen in hete erkend maar men wist deze toch efficiënt te bundelen tot een pakketje. Deze bestelling zal vast niet de laatsten zijn.
Wat leuk om te horen Ellen! Bedankt voor je lieve beoordeling en heel veel plezier gewenst van je mooie sieraden! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Bestellen ging makkelijk, op tijd geleverd en mooi sieraad.
Bedankt voor de leuke beoordeling Jeannetta! Veel plezier van je mooie sieraad! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, mooie sieraden.
Bedankt voor je leuke beoordeling Simone! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering, mooie oorbellen!
Hi Nadine, bedankt voor je leuke beoordeling! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Leuke producten, snelle levering en antwoord op je vragen per email, retour geen probleem, geld terug, helemaal top!
Wat fijn om te horen Carola! Bedankt voor je lieve beoordeling. Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Makkelijk besteld, snel geleverd en geen verzendkosten, top!
Hi Sylvia, bedankt voor je lieve beoordeling! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Alles prima netjes geregeld. Ben ik blij mee
Fijn om te horen dat je blij bent Ank! Bedankt voor je leuke beoordeling. Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Snelle levering waarbij je goed op de hoogte werd gehouden. Kwaliteit van de ketting is goed en ziet eruit als op de foto’s!
Bedankt voor je lieve beoordeling Beaudine! Heel veel plezier van je mooie ketting! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Inmiddels al een aantal keren sieraden van het merk Zag bij Buddha Ibiza besteld. Het bestelproces is makkelijk en snel. Snelle levering en leuk verpakt. Het is weleens mis gegaan met een bestelling maar snel en naar tevredenheid opgelost. Ik bestel graag bij Buddha Ibiza. De website is overzichtelijk, professioneel en up to date met de nieuwste items.
Wat leuk om te horen Sandra! Bedankt voor je lieve beoordeling en veel plezier van je mooie sieraden! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Mooi als kadootje ingepakt. Snelle levering. Voor een leuk kado voor een ander maar zeker ook voor jezelf
Bedankt voor je lieve beoordeling Annette! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Supersnelle bezorging goede service en erg leuk ingepakt!
Fijn om te horen José! Bedankt voor je leuke beoordeling! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza
Goeie service Zeer vriendelijk geholpen
Bedankt voor je leuke beoordeling Silvia! Liefs, Stefanie | Buddha Ibiza