Ben super blij met mijn mooie ketting krijg veel complimenten . Hij kan bij netjes en sportief uiterlijk.
Hi Nancy, Wat super leuk dat je zoveel complimenten krijgt op de ketting 💖 Bedankt voor je lieve review en een fijne dag! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Snelle levering en ruim assortiment
Hi Joyce, Super dat je je bestelling snel hebt ontvangen en dat je zo enthousiast bent over ons assortiment, dat horen we graag 🥰 Bedankt voor je mooie review, hopelijk heb je veel plezier van je aankopen! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Snelle levering en erg leuk verpakt
Hi Ronny, Bedankt voor je mooie review☺️ Super fijn dat je blij bent met de armband en dat je bestelling snel is bezorgd. Hopelijk heb je veel plezier van de armband! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Top Heel mooi sieraad. Ga zo door
Hi Janke, Bedankt voor je lieve review daar zijn we blij mee🥰 Super leuk dat je blij bent met de armband, hopelijk heb je er veel plezier van! Top dat je bestelling snel is bezorgd. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Al meerdere keren besteld, altijd snel en correct geleverd, precies zoals op de foto, erg mooi en blijft ook mooi.
Hi Hilje, Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de sieraden, onze website en de snelle bezorging! Bedankt voor je lieve beoordeling daar worden wij blij van💖 Fijne dag! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Een heel mooi dun gouden armbandje met een zwarte Onyx steen eraan. Heel subtiel, zit fijn en kan tegen een stootje. Heel blij mee!
Hi Daniëlle, Wat super leuk dat je zo blij bent met het mooie armbandje 🥰 Bedankt voor je mooie beoordeling, daar maak je ons blij mee! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Snel verzonden, mooi ingepakt en t allerbelangrijkste mooie kwaliteit
Hi Bianca, Super leuk dat je enthousiast bent over de kwaliteit van onze sieraden 😍 en de verpakking! Bedankt voor je lieve beoordeling, hopelijk heb je veel plezier van de sieraden ✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Super tevreden
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super leuk dat je blij bent met de mooie ringen en dat ze snel zijn bezorgd. Hopelijk heb je veel plezier van de ringen 🥰 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
De oorbellen zijn erg mooi,was ook mooi verpakt Ikben er heel blij mee.
Hoi Marjan, Super leuk om te lezen dat je blij bent met de mooie oorbellen 🥰 en dat je enthousiast bent over de verpakking. Bedankt voor je mooie review 💖 Hopelijk heb je veel plezier van de oorbellen! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Prachtige armband ben er blij mee
Hi Martine, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super fijn dat je blij bent met de armband, hopelijk heb je er veel plezier van 💖 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Heb al eerder besteld en steeds hele mooie sierraden die ook mooi blijven. Wordt snel verstuurd alleen is PostNL iets minder snel.
Hoi Frieda, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super leuk om te lezen dat je blij bent met de sieraden 🥰 Ja dat klopt de bestellingen worden bij ons snel uitgestuurd, maar PostNL kan weleens vertraging hebben dat ligt aan de drukte op dat moment. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Mooi en niet te zwaar
Hi Sonja, Bedankt voor je mooie review! Super leuk dat je de sieraden mooi en niet te zwaar vindt💖 Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden✨ Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Leuke en mooie collectie sieraden van mooie kwaliteit. Wordt in cadeau verpakking verzonden en snel in huis.
Hi Helen, Bedankt voor je mooie complimenten over de sieraden-collectie💖 Fijn dat het snel bij je is bezorgd. Hopelijk heb je veel plezier van de sieraden! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Mooie en exclusieve sieraden. Koop hier graag !
Hi Ellen, Super leuk dat je graag bij ons op de site winkelt en enthousiast bent over de sieraden🥰 Bedankt voor je mooie compliment en graag tot een volgende keer! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Kontakt op genomen omdat de post iets later was dan verwacht. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Volgende dag in huis.Prachtige armband . Mijn dochter is er heel blij mee.
Hi Anneke, Bedankt voor je compliment over onze service! Super leuk dat je je dochter blij hebt kunnen maken met een mooie armband🥰 Fijn dat de armband nog de volgende dag is bezorgd. Hopelijk heeft je dochter veel plezier van de armband! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Van mijn dochter voor kerst een mooie d Ring gehad waar ik een steentje uit verloor,op 2de kerstdag een mail gestuurd en kreeg de zelfde dag nog een reactie. Mocht het ringetje retour sturen en had binnen 3dgn een nieuwe in de bus . Super aardig mail contact echt een bedrijf om aan te raden.
Hi Angelique, Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service☺️ Super lief dat je dochter een mooie ring voor je heeft uitgezocht! Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk heb je veel plezier van de ring💫 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
The first ibought on this site i was not sure if was actually a good choice or not..well.. it was! I was pleasantly suprised with the quality of the products! Also,not only the quality is very good,but also packed very nicely. Recommend:)
Hi Beatrice, Thank you for your nice compliments about the packaging and our site☺️ Glad that you are happy with the jewelry💖 Kind regards, Miriam | Buddha Ibiza
Ik ben super blij met mijn aankopen
Hi Nancy, Super leuk dat je zo enthousiast bent over de sieraden! Bedankt voor je mooie beoordeling💖 en de beste wensen voor 2023! Veel plezier van je mooie aankopen. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Bestellen gaat makkelijk op de website en het artikel wordt snel afgeleverd! Ben erg tevreden hierover.
Goedemiddag Peggy, Gelukkig nieuwjaar! Wat fijn dat je bestelling snel is bezorgd en dat je enthousiast bent over onze website🥰 Bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk heb je veel plezier van de oorbellen. Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Zeer snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen. Ook de klantenservice was perfect.
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie beoordeling 🥰 Super fijn dat het cadeau voor je dochter nog voor de kerst is bezorgd. Hopelijk heeft zij veel plezier van de mooie ring! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Snelle levering en prachtig verpakt
Hi Jeanne, Gelukkig nieuwjaar en bedankt voor je mooie beoordeling! Super leuk dat je enthousiast bent over de verpakking en de snelle levering🥰 Hopelijk heb je veel plezier van je mooie aankopen! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Het was echt een feestje om de ring uit te pakken zo mooi was deze ingepakt
Hi Saskia, Super leuk dat je zo enthousiast bent over onze verpakking🥰 Hopelijk heb je veel plezier van de mooie ring. Bedankt voor je mooie beoordeling! Liefs, Miriam | Buddha Ibiza
Ben bij diverse juweliers geweest maar die zijn allemaal de weg kwijt, bij buddha goed geslaagd voor een beschaafde prijs
Hoi Hans, Bedankt voor je mooie beoordeling, daar zijn wij blij mee☺️ Fijn dat je goed bij ons bent geslaagd! Wij wensen je een goed 2023 en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, Miriam | Buddha Ibiza
Voor mijn vrouw heb ik drie armbandjes uitgezocht. Ze werden snel bezorgd en waren heel mooi verpakt. Tip: aan twee armbandjes zaten nog prijsjes, niet de bedoeling bij een kadootje ;-)
Dag Joep, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat super leuk dat je je vrouw drie mooie armbandjes cadeau hebt gegeven☺️. Fijn dat je bestelling snel is bezorgd en dat je enthousiast bent over de verpakking. Het merk ZAG Bijoux heeft in de verpakking op het barcode-labeltje soms de prijs gedrukt staan. Dit is natuurlijk niet handig als het cadeau wordt gegeven. Alle artikelen worden verpakt in de originele verpakking van het betreffende merk met daaromheen onze cadeauverpakking. De barcode die op artikelen staat is nodig om artikelen terug te kunnen vinden in de voorraad. We gaan samen met ZAG Bijoux kijken of dit kan worden aangepast. Hopelijk heeft je vrouw veel plezier van de armbandjes! Hartelijke groet, Miriam | Buddha Ibiza
Mooie oorbellen,boven verwachting snel ontvangen in mooie verpakking
Hi Marina, Wat fijn dat je je bestelling snel hebt ontvangen. Super leuk dat de oorbellen nog mooier zijn dan je had verwacht 💖 en dat je enthousiast bent over de verpakking! Bedankt voor je mooie beoordeling en alvast hele fijne feestdagen!🎄🌟 Liefs, Miriam | Buddha Ibiza