Goedkoop is duurkoop

Mijn man heeft al jaren maat M in zijn onderbroeken. 8 stuks besteld €40.00 weggegooid. Elastiek is waardeloos,rekt amper.

Snelle levering, goede producten/prijzen

Prima winkel, boxers en sokken besteld voor een leuke prijs en alles was snel geleverd en helemaal in orde. 4 ipv 5 sterren omdat ik bij het 10-pack verrassingspakketje puma boxers de foto wel erg misleidend vind. Ik heb geen van de boxers met patronen gehad (die ook een iets volwassenere uitstraling hebben) in plaats daarvan heb ik wel erg veel net te felle 'kinderkleuren' gekregen dat vond ik wel minder... Dat verrassingspakket ga ik niet meer doen. Voelt een beetje alsof je de kleuren krijgt die niemand wilde.

Mooie producten voor minder geld

Je moet soms even wat langer wachten voordat je het product ontvangt, maar het is het wachten waard.

Snel en voordelig

Zoals het hoort; voordelig en snel

Makkelijk besteld

Een goede actie voor Walra handdoeken. Makkelijk bestelproces en snel geleverd.

Goede acties en snelle levering

goed communicatie

ik ben terug gebeld door hun dat zij de levering vertraagd zou zijn tot eind december vanwege logistieke problemen bij leverancier

Super aanbiedingen en snelle service goed materiaal.fijne site ik bestel hier vaker

Geen klachten

Top producten!

Kwaliteitsvolle producten voor een lage prijs en goede klantenservice die je op de hoogte houdt met een snelle reactie!

Nette webshop. Snelle levering

Snelle levering. Makkelijk te bestellen. Goede prijzen

prima, aanbod wel wat veel hetzefde

Mooie skisokken

Bestellen ging prima, de verzending liet nogal op zich wachten. Maar de sokken zijn innen en voldoen aan de verwachtingen.

Top & vlotte levering.

Makkelijk en snelle levering. Tevreden en een leuke prijs voor mijn Walra handdoeken.

Boxershorts besteld en binnen een aantal dagen thuis bezorgd gekregen.

Nog steeds geen bestelling ontvangen en wacht al een half uur aan de telefoon

Nog steeds geen bestelling binnen, heb een week geleden besteld. En wacht nu al een half uur aan de telefoon. Wat er word gezegd: uw positie in de wachtrij is 1 een moment geduld… Na een half uur heb ik die niet meer!

Slecht

Ik heb 29 juli ondergoed besteld. Kreeg mail dat het niet op voorraad was. Ik kreeg mail waar ik de bestelling kon volgen. Volgens gls hebben zij niks ontvangen. Ik heb gemail en gebeld maar ik krijg geen reactie. Ik voel mij opgelicht.

Voordelig en snel

Door te bestellen bij 1Dagactie, heb ik een hoop geld bespaard. Het bestellen en betalen ging makkelijk, en bestelling was snel binnen.

Prima ,

Nog nooit geen problemen gehad. Ben zeer tevreden.

Zeer tevreden met producten

Super tevreden

Duidelijk en overzichtelijk

Uitstekende shop

Het bestellen gaat gemakkelijk op de overzichtelijke website. Ze leveren uitstekende kwaliteit. De levering gaat snel en probleemloos.

Slecht

Op 7 februari een bestelling gedaan rond €100. Tot op heden nog niet ontvangen. Een mail 1-2 weken geleden gestuurd met alle gegevens. Tot op heden nog geen reactie gehad. Liever had ik deze review niet geschreven, maar weet niet wat ik nu nog kan doen.

Netjes en snel geleverd

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!