Super kwaliteit boxershorts

Wederom boxershorts van Vinnie-G voor mijn zoon gekocht. Zelfs na menige wasbeurt blijven deze goed van pasvorm. Gaan niet lubberen, goede been lengte en verrassings pakket bevat leuke kleur combinaties. Voor hem geen ander merk meer zeker ook gezien de schappelijke prijs bij afname van meedere shorts in 1 pakket!

Zeer goede ervaring!

Product was goedkoper dan elders, zelfs met verzendkosten. Snelle levering. Keurig verpakt.

Mooi bed!

Makkelijk besteld via website. Mooi bed en van goede kwaliteit. Ook afleveren is keurig geregeld met SMS. Chauffeur netjes en behulpzaam. Hebben al 3x een bed bij jullie besteld!

Goeie eerlijke prijzen!!!

Alles ging zoals afgesproken. Producten zijn van goede kwaliteit.

Ik werd graag eerder geïnformeerd over mijn eerste bestelling. De tweede bestelling verliep prima.

De eerste bestelling die ik gedaan heb, bleek niet meer op voorraad. Omdat wij hier niets van hoorden, hebben wij zelf geïnformeerd. Toen bleek dat de bestelling niet meer geleverd kon worden. Jammer, dat wij hier eerst zelf om moesten vragen... Ik heb vervolgens een andere bestelling gedaan en deze werd vrij snel afgehandeld.

Super goede deal en snel geleverd!

Super goede deal en snel geleverd!

Goed, duidelijk en overzichtelijk

Goede ervaring. Voor herhaling vatbaar

In Love

My son love his underwear, it fit comfortabel, i love it as well.

GOOD

Goede sokken en snel geleverd! Echt een aanrader

Men doet precies wat men heeft gezegd en afgesproken!!!

Geweldige site, voor wat betreft gemaakte afspraken en ook het nakomen van deze afspraken. De kwaliteit van het bestelde is buitengewoon uitstekend, en zo hoort het ook te zijn. Laat uw site een voorbeeld zijn voor alle andere in deze branche.

Levering en kwalitatief uitstekend.

Een prima pasvorm en het zit comfortabel.

Een prima pasvorm en het zit comfortabel.

Waardeloos. Niet gekregen waar ik om vroeg

Ik kreeg een totaal andere product, dan mijn aangegeven keus. Daarnaast werd mijn product (door DHL) ook nog eens op de stoep bezorgd en niet persoonlijk afgegeven. Pas uren later werd mij dit attent gemaakt door bezoek aan mijn deur.

Geen idee

Mijn product wat ik gekocht heb word pas over 4-6 weken geleverd, dus kan er nog niks over zeggen qua service/levering!!

Fijn op tijd geleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd

klasse

weer een tevreden klant , voor herhaling vatbaar

Naar tevredenheid geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering, goed product

De bestelling (ten cate ondergoed) werd snel geleverd. Mijn kleindochters (2 en 3 jaar oud) zijn heel blij met de hogere broekjes, ze hebben nu geen blote rug meer.

Alles goed gegaan

goed product, goed verpakt geleverd helemaal top

Snelle service, goed product

Ondanks drukte rond nieuwjaar, toch snel in huis. Product voldoet aan mijn verwachting, zeker gezien de scherpe prijs. Ben dus alweer tevreden

Goede website en snelle levering, ben super tevreden.

Er was een snelle levering. Helaas was het artikel in de verkeerde maat. Ik kon makkelijk bellen, en het werd keurig opgelost. Lieve receptioniste met aandacht en tijd. Prima service en heel tevreden. Ik zal zeker nog eens bestellen bij 1dagactie.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!