Snelle en goede levering.
Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en complimenten. Ik wens u lang plezier van uw aankoop!
Bestelling snel geleverd volgens wens en perfect in overeenstemming met de bestemde artikelen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hartelijk dank voor uw complimenten en fantastische cijfer! Ik wens u lang plezier van uw aankoop en we hopen u nog eens terug te zien op onze webshop!
Gewoon de beste winkel van Nederland
Wauw, wat een mooi compliment en prachtig cijfer, hartelijk dank daarvoor! Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Eenvoudig bestellen en snelle levering.
Vriendelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en complimenten. Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Bestel al jaren de boxers voor mijn 3 mannen bij 1Dagactie.nl Nog nooit problemen gehad met leveren. Erg snel, top service. Bij de laatste bestelling zat een boxer die kapot was, ik kreeg gratis een pakje van 3 boxers opgestuurd als vergoeding. Super!
Hartelijk dank voor uw fantastische cijfer en mooie woorden! Ik wens u en uw gezin nog lang plezier van uw aankoop en we zien u graag nog eens terug in onze webshop!
De onderbroeken die ik had besteld kwamen binnen een aantal dagen. Deze waren super goed in kwaliteit en zelfs beter dan wat ik had verwacht. Voor de prijs die je betaald is dit de beste wat je kunt kopen vergelijken met andere winkels waar je tot wel 60 euro betaald voor maar 3-4 onderbroeken.
Hartelijk dank voor uw fantastische cijfer en complimenten. Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Ik vind de acties prima. De bezorging ging vlot en goed. Dus prima
Ik dank u hartelijk voor uw mooie woorden en prachtige cijfer! Veel plezier nog van uw bestelling!
Bestelling is goed afgehandeld, bezorgmoment tijdig gecommuniceerd, product in goede orde ontvangen. Geen rare dingen.
Hartelijk dank voor uw mooie cijfer en complimenten! Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
geen problemen, snelle levering
Vriendelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en mooie woorden. Ik wens u nog lang plezier van uw bestelling!
Alles netjes geleverd en is goed produkt
Hartelijk dank voor uw geweldige cijfer en complimenten. Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Netjes snel bezorgd, doen wat ze beloven
Hartelijk dank voor uw geweldige cijfer en complimenten! Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Bestelling geplaatst. Kreeg verkeerde kleur toegestuurd. Niemand te bereiken over hoe nu verder. Bestel er echt nooit meer wat!
Beste Esther, Wat vervelend om te horen dat u de verkeerde kleur ontvangen heeft. Mijn collega kon geen e-mail van u vinden, maar heeft vanmorgen zelf een e-mail naar u verstuurd zodat we het alsnog voor u kunnen oplossen. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op 085-0493310 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
Goedkopere prijs en snelle levering! Top!
Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en mooie woorden. Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Ik dacht dat ik een 6pack onderbroeken had besteld. Dit bleken er echter twee te zijn. Nu moet ik zeggen dat ik beter had moeten lezen en kijken naar de omschrijving. De foto vond ik wél een wat misleidend, dit omdat er duidelijk. Ik had weinig tijd met bestellen omdat ik die dag veel dingen te doen had en aangezien het ééndagaanbiedingen zijn lees je in die haast soms over de kleinere letters heen. Al met al had ik beter de beschrijving etc. moeten lezen maar omdat 1dagactie zelf ook weet dat er vaak in haast besteld wordt en er relatief weinig afweging wordt gemaakt vindt ik het niet helemaal kloppen dat de plaatjes zo zijn gemaakt. Wel een compliment voor het bestelproces en de marketing overigens.
Beste Thijs/Jan, Vervelend om te horen dat u onze actie misleidend vindt. Ik heb uw order er even bijgepakt en zie dat u een Dagaanbieding DEAL boxershorts verrassingspakket 2-pack had besteld. Zoals in de titel, afbeelding en meerdere keren in de omschrijving aangegeven gaat het om een 2-pack en dus niet om 6 onderbroeken. Op de afbeelding staan 6 boxers afgebeeld om aan te geven dat de inhoud van het 2-pack kan verschillen. Als wij hier slechts 2 boxers zouden afbeelden, denken sommige klanten dat ze exact de 2 afgebeelde boxers zullen ontvangen. Dat is niet zo, omdat het om een verrassingspakket gaat. In de afbeelding staat duidelijk en groot '2-pack' vermeld om verwarring te voorkomen: https://www.1dagactie.nl/dagaanbieding-deal-boxershorts-verrassingspakket-2-pack.html Mocht u een tip hebben over hoe wij op een afbeelding nog beter aan kunnen geven dat het om een '2-pack verrassingspakket' gaat, horen wij dat graag van u. Het is namelijk niet ons doel om mensen te misleiden. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected] Bedankt voor uw compliment! Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
Artikel nog niet ontvangen helaas. Dochter erg teleurgesteld...
Beste Anita, Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet ontvangen heeft! Ik heb dit doorgegeven aan mijn collega zodat hij het morgenochtend kan uitzoeken en vervolgens contact met u kan opnemen. Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
T-shirts en onderbroeken gekocht, deze zitten fijn en sluiten goed aan. Materiaal is goed ademend. Snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw geweldige cijfer en complimenten. Ik wens u nog lang plezier van uw ondergoed!
Snel en mooie aanbieding!
de chaffuur bracht het niet naar boven voor de voor deur wand ik woon in een flat 3 hoog waar mijn voordeur is hij zetten het gewoon in de hal terwijl er een lift is en ik in een rolstoel zit vond dat niet leuk m.v.g. F.peute
Beste F. Peute, Ik begrijp dat u dat niet leuk vindt. Helaas is het voor onze chauffeurs vanwege de ARBO-wet niet toegestaan om in hun eentje een boxspring een heel eind te verplaatsen of naar boven te tillen. Daarom staat ook op onze site en in de orderbevestiging vermeld dat alle boxsprings slechts tot aan de eerste deur van de begane grond geleverd worden. Ik hoop dat het u alsnog gelukt is om de boxspring op de juiste verdieping te krijgen en dat u er nog lang plezier van zult hebben! Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
Voor de verjaardag van mijn zoon een plof panda besteld. Levering nog niet ontvangen, gebeld maar telefonisch beperkt bereikbaar, werd verwezen naar de chat functie op de website, maar die is er niet. Dus reactie via de website achtergelaten, maar ook daar geen reactie op.
Beste Stefan, Vervelend dat u de zitzak nog niet ontvangen heeft. Volgens mijn gegevens is de zitzak aan de deur geweigerd. Ik vraag mijn collega's van de klantenservice om zo snel mogelijk contact met u op te nemen! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
Duurde super lang voordat het er was, en het was ook nog een andere kleur dan dat ik besteld had.. Roze ipv zwart
Beste R Rutgers, Vervelend om te horen dat u niet de juiste kleur heeft ontvangen en dat de levering vertraagd was. Volgens mijn gegevens had u hierover nog geen contact met ons opgenomen. Ik heb mijn collega van de klantenservice gevraagd contact met u op te nemen zodat we tot een oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
Meer stuks van één product besteld, ik ontving twee verschillende types van het product.
Beste Esther, Vervelend om te horen dat u niet het juiste product heeft ontvangen. Volgens mijn gegevens had u hierover nog geen contact met ons opgenomen. Ik heb mijn collega van de klantenservice gevraagd contact met u op te nemen zodat we tot een oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
De levering heeft precies 7 dagen geduurd, dat was erg jammer
Beste Rens, Vervelend om te horen dat u langer heeft moeten wachten op uw bestelling! Vanwege de coronacrisis is het momenteel wat drukker bij de bezorgdiensten, waardoor zij soms helaas later bezorgen dan gewoonlijk. Ik hoop dat u ondanks de latere bezorging alsnog veel plezier zult hebben van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team 1Dagactie
Sokken besteld tegen lage prijs, snel geleverd, prima site!
Vriendelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en complimenten! Ik wens u nog lang plezier van uw sokken!
Top service!!
Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en complimenten!
Zitkussen was de naad van gescheurd! We kregen nadat we een foto opstuurden een nieuwe!
Hartelijk dank voor uw complimenten en fantastische cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Ik wens u nog lang plezier van uw zitzak!
Meerheide 27
5521 DZ Eersel
Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!