Goeie sokkies, snelle en prima levering, jammer dat ze niet door de brievenbus pasten, maar dat had sophie van de klantenservice al netjes aangegeven.
Vriendelijke bedankt voor uw geweldige cijfer en de complimenten! Ik geef uw compliment door aan mijn collega Sophie. Ik wens u nog lang plezier van uw nieuwe sokken!
Alles prima verlopen, ben blij met de aankoop.
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer en complimenten. Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Zat een fout bij de levering en is op een zeer vriendelijke manier en zeer correct in orde gebracht
Ik dank u hartelijk voor uw fantastische cijfer! Vervelend dat de levering niet in één keer vlekkeloos ging, maar wel heel fijn om te horen dat mijn collega's het netjes voor u hebben opgelost! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Goedkoper dan via andere sites.
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Op de foto's leek het een pakket van 4 verschillende soorten (washandje, gastendoekje, kleine handdoek en grote handdoek). maar bij ontvangst allemaal dezelfde. (foto's aanpassen) de kleur was zoals op foto. dankzij de service mijn geld terug gekregen. maar de retour kosten zelf moeten betalen en dat was 1/4 van het bedrag.
Beste Ruben, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om een beoordeling achter te laten. Vervelend om te horen dat het voor u niet duidelijk was dat het 5 dezelfde handdoeken zouden zijn in plaats van verschillende afmetingen handdoeken. Ik heb het even nagekeken en het staat wel vermeld in de productomschrijving. Uw tip over de foto's nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie.nl
Mijn pakket was niet afgeleverd en na reclameren werd er keuring een nieuwe bestelling geleverd.
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer en uw compliment! Ik wens u nog veel plezier van uw pakket!
Fijne en snelle levering.
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer en complimenten! Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Ik wacht al bijna een maand en heb nog niets ontvangen!
Beste klant, Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog steeds niet ontvangen heeft. Volgens mijn gegevens heeft u hierover nog geen contact met ons opgenomen. Ik heb uw track & trace code opgezocht en zie dat de bezorger op 30 oktober bij u aan de deur is geweest, maar er helaas niemand thuis was. Van 31 oktober t/m 7 november heeft uw pakket bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt gelegen. Omdat u dit pakket niet binnen een week heeft afgehaald, is het door DHL naar ons teruggestuurd. Heeft u geen briefje in de bus of e-mail gehad van DHL? Zou u ons een e-mail kunnen sturen op [email protected] zodat wij tot een oplossing kunnen komen? Ik hoor het graag van u! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Bestelling ging soepel. Bezorging helaas slecht. Had geen briefje in de bus dat ik niet thuis was. Bij toeval het pakketje kunnen ophalen.
Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven! Vervelend om te horen dat DHL geen briefje bij u in de bus heeft gedaan, wij zullen hen hierop attenderen. Ik wens u in ieder geval nog veel plezier van uw bestelling!
Lekker snel, goede ervaring ππ»
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer en complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Ik bestel voor de 2e keer boxershorts en betaal extra voor het leveren van donkere boxers. Voor de 2e keer worden er lichte kleuren geleverd. Het lezen van een order is blijkbaar erg moeilijk.
Beste klant, Vervelend om te horen dat u niet de juiste boxershorts geleverd heeft gekregen. Mijn excuses hiervoor. Ik zie dat u hierover contact heeft gehad met mijn collega's van de klantenservice. Mijn collega mailde u op 30 oktober dat u de verkeerde kleuren boxers kosteloos kunt retourneren en dat wij u dan nieuwe, donkere, boxers opsturen. Helaas hebben wij hierop nog geen reactie van u ontvangen. Wij horen graag van u zodat we tot een oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Ik heb een zeer goede ervaring met de sevice van 1Dagactie, m.a.w. service is top!!! In mijn besteld pakketje zat er spijtig genoeg twee stuks met een verkeerde maat. Na een telefootje en een mail met foto werd het in no time opgelost!!! Ik zou zeggen " keep working that way"
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en complimenten! Vervelend dat u in eerste instantie een verkeerd product geleverd heeft, maar ik ben blij om te horen dat mijn collega's het goed en snel voor u opgelost hebben! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
De levering van de boxspring zelf was super! Vriendelijke bezorger en hij is goed en zonder schade afgeleverd. Helaas heb ik wel twee hoofdkussens besteld maar deze zijn nooit bezorgd.
Beste klant, Goed om te horen dat de levering van de boxspring helemaal naar wens was! Mijn excuses dat u de kussens nog steeds niet ontvangen heeft. Ik ga direct bij mijn collega's navragen of zij de kussens alsnog zo snel mogelijk naar u kunnen verzenden. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie.nl
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer en uw complimenten! Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en compliment! Ik wens u nog lang plezier van uw aankoop!
De onderbroeken vallen vergeleken met de eerdere bestellingen tegen, kwaliteit is duidelijk minder.
Beste klant, Vervelend om te horen dat de onderbroeken nu tegenvallen. Zou u ons via e-mail kunnen laten weten op welk punt de onderbroeken tegenvallen? Dan kunnen mijn collega's van de klantenservice kijken of ze iets voor u kunnen betekenen en eventueel contact opnemen met de leverancier. U kunt ons bereiken op [email protected]. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie.nl
Ik stuur een mailtje met een vraag en krijg gewoon geen antwoord.
Beste klant, Vervelend om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail. Ik heb dit nagevraagd bij mijn collega's van de klantenservice en ik begreep dat uw e-mail bij ons in de Spam is terechtgekomen en daarom over het hoofd is gezien. Klopt het dat uw probleem inmiddels verholpen is? Ik zal mijn collega's erop attenderen dat zij vaker de map Spam controleren! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Producten en levering prima
Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en geweldige cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Prima gegaan!
Ik dank u hartelijk voor uw mooie cijfer en complimenten! Veel plezier nog van uw aankoop!
Goede, leuke, verschillende aanbiedingen voor een mooie prijs. Snelle levering.
Hartelijk bedankt voor uw complimenten en uw fantastische cijfer! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Als je opbelt wordt je goed geadviseerd niks langs omwegen, ga zo door en vriendelijk personeel ππ
Hartelijk bedankt voor uw complimenten en geweldige cijfer! Ik heb uw compliment doorgegeven aan mijn collega's van de klantenservice. π
prima levering dus geen commentaar
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer en positieve feedback! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
2 het zelfde boxspring bedden besteld op het zelfde moment.Geen aparte bestelling dus.Ze worden allebei geleverd op een adres.Maar je betaald verzendkosten per product. Dat is dus 2xβ¬45 TE GEK DIT!!!
Beste klant, Ik begrijp dat u het vervelend vindt om verzendkosten te moeten betalen. Helaas is het nu eenmaal zo dat het geld kost om boxsprings te verzenden door het hele land. Wij rekenen de verzendkosten per boxspring, omdat in de verzendkosten ook het inladen en uitladen van de boxsprings wordt meegerekend. Voor twee boxsprings kost dit nu eenmaal meer tijd en moeite dan voor 1 boxspring. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Besteld via beslist.nl. de advertentie kwam niet overeen met wat ik heb ontvangen. Mail gestuurd maar geen reactie ontvangen. Slechte zaak
Beste Layos, Vervelend om te horen dat u geen reactie had ontvangen op uw e-mail. Ik heb dit gisteren doorgegeven aan mijn collega van de klantenservice en zij heeft gisteren alsnog contact met u opgenomen om tot een oplossing te komen. Een van onze producten werd op Beslist inderdaad niet juist vertoond. We hebben zodra we dit hoorden direct contact opgenomen met Beslist om dit probleem te verhelpen. Beslist herkende de verschillende verpakkingshoeveelheden van onze producten niet, waardoor het voor klanten niet duidelijk was hoeveel boxershorts ze zouden ontvangen. Beslist toonde de verkeerde titel waardoor het leek alsof alle verpakkingshoeveelheden 24 boxershorts bevatte. Voor β¬18,95 kunnen wij echter geen 24 boxershorts uitleveren. We hebben dit product nu offline gehaald van Beslist en zullen het pas weer online zetten als het probleem verholpen is. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Niet opgehaald bij dhl point en toch bieden ze het product aan om voor een gering bedrag nogmaals te bezorgen.
Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en goed om te horen dat u tevreden bent over onze service! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop.
Meerheide 27
5521 DZ Eersel
Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!