Goeie sokkies, jammer dat ze niet door de brievenbus pasten

Goeie sokkies, snelle en prima levering, jammer dat ze niet door de brievenbus pasten, maar dat had sophie van de klantenservice al netjes aangegeven.

Goed product, snel geleverd!

Alles prima verlopen, ben blij met de aankoop.

vriendelijke reactie omtrent levering

Zat een fout bij de levering en is op een zeer vriendelijke manier en zeer correct in orde gebracht

Goede snelle levering, product is prima.

Goedkoper dan via andere sites.

Niet mijn keuze

Op de foto's leek het een pakket van 4 verschillende soorten (washandje, gastendoekje, kleine handdoek en grote handdoek). maar bij ontvangst allemaal dezelfde. (foto's aanpassen) de kleur was zoals op foto. dankzij de service mijn geld terug gekregen. maar de retour kosten zelf moeten betalen en dat was 1/4 van het bedrag.

Mijn pakket was niet afgeleverd en na reclameren werd er keuring een nieuwe bestelling geleverd.

Handig in de kast.

Fijne en snelle levering.

Zeer slecht

Ik wacht al bijna een maand en heb nog niets ontvangen!

Bestelling ging soepel. Bezorging helaas slecht. Had geen briefje in de bus dat ik niet thuis was. Bij toeval het pakketje kunnen ophalen.

Dikke prima πŸ‘πŸ»

Lekker snel, goede ervaring πŸ‘ŒπŸ»

Niet leveren wat er besteld us

Ik bestel voor de 2e keer boxershorts en betaal extra voor het leveren van donkere boxers. Voor de 2e keer worden er lichte kleuren geleverd. Het lezen van een order is blijkbaar erg moeilijk.

Ik heb een zeer goede ervaring met de sevice van 1Dagactie, m.a.w. service is top!!! In mijn besteld pakketje zat er spijtig genoeg twee stuks met een verkeerde maat. Na een telefootje en een mail met foto werd het in no time opgelost!!! Ik zou zeggen " keep working that way"

Helaas de bestelde kussens niet verkregen

De levering van de boxspring zelf was super! Vriendelijke bezorger en hij is goed en zonder schade afgeleverd. Helaas heb ik wel twee hoofdkussens besteld maar deze zijn nooit bezorgd.

alles goed verlopen

De onderbroeken vallen vergeleken met de eerdere bestellingen tegen, kwaliteit is duidelijk minder.

Contact kan beter

Ik stuur een mailtje met een vraag en krijg gewoon geen antwoord.

Producten en levering prima

Producten en levering prima

Prima gegaan!

Helemaal goed

Goede, leuke, verschillende aanbiedingen voor een mooie prijs. Snelle levering.

Prima ga zo door

Als je opbelt wordt je goed geadviseerd niks langs omwegen, ga zo door en vriendelijk personeel πŸ‘πŸ‘

prima levering

prima levering dus geen commentaar

Belachelijk

2 het zelfde boxspring bedden besteld op het zelfde moment.Geen aparte bestelling dus.Ze worden allebei geleverd op een adres.Maar je betaald verzendkosten per product. Dat is dus 2x€45 TE GEK DIT!!!

Slechte service

Besteld via beslist.nl. de advertentie kwam niet overeen met wat ik heb ontvangen. Mail gestuurd maar geen reactie ontvangen. Slechte zaak

Fantastische service

Niet opgehaald bij dhl point en toch bieden ze het product aan om voor een gering bedrag nogmaals te bezorgen.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!