Bij aflevering beweert chauffeur ons niet aangetroffen te hebben terwijl ik de hele dag thuis was. Vervolgens is de bestelling naar een DHL punt gestuurd waar wij zelf de bestelling op moesten halen, Omdat we in een verhuizing zitten en erg druk zijn, zijn we een week later naar het DHL punt gegaan: de bestelling was toen al weer teruggestuurd (!) Contact opgenomen met Dagactie, de bestelde producten zijn daarna alsnog vlot aangeleverd.
Beste Patrick, Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de levering door DHL en u geen tijd had om binnen een week uw bestelling af te halen. Niet opgehaalde bestellingen stuurt DHL inderdaad na 7 dagen terug naar de verzender, hier hebben wij helaas geen invloed op. Zodra wij uw pakket retour hadden gekregen van DHL, hebben wij u een nieuw pakket opgestuurd. Ik zie in de track & trace code dat u dit pakket ontvangen heeft op vrijdag 6 september. Mijn excuses dat het zo lang heeft moeten duren, maar ik hoop dat u alsnog veel plezier zult hebben van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Originele beoordeling
Bij aflevering beweert chauffeur ons niet aangetroffen te hebben terwijl ik de hele dag thuis was. Vervolgens is de bestelling naar een DHL punt gestuurd waar wij zelf de bestelling op moesten halen, Omdat we in een verhuizing zitten en erg druk zijn, zijn we een week later naar het DHL punt gegaan: de bestelling was toen al weer teruggestuurd (!) Contact opgenomen met Dagactie maar na de laatste email van een week geleden is er niets meer gehoord of gebeurd? Drie weken geleden betaald, nog steeds geen spullen binnen. Slechte zaak!
Goede aanbiedingen wel jammer van de verzendkosten
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer en complimenten! Ik begrijp dat u het jammer vindt dat u verzendkosten moet betalen. Wij kunnen lage prijzen per product houden door bij iedere bestelling 1 keer verzendkosten te rekenen. Als we gratis verzending zouden aanbieden, zouden we de prijzen per product moeten verhogen waardoor u duurder uit zou zijn als u meerdere artikelen in 1 keer bestelt. Ik wens u in ieder geval nog veel plezier van uw boxershorts!
Hartelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Inhoudelijk is contact met de winkel matig. Artikelen ruilen ging wel goed, maar telefonisch slecht te bereiken.
Beste Tom, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven! Mijn excuses dat u 4 e-mails vanuit Kiyoh heeft ontvangen, dat is niet de bedoeling. Wij sturen altijd 1 beoordelingsverzoek en na 4 dagen een herinnering. Ik zie dat u meerdere orders heeft geplaatst bij ons, dus waarschijnlijk is het daar misgegaan ondanks dat Kiyoh e-mailadressen eruit filtert waarnaar de afgelopen maand al een beoordelingsverzoek is gestuurd. Ik zal Kiyoh hier een bericht over sturen om dit in de toekomst te voorkomen. Vervelend om te horen dat u ons telefonisch niet goed te bereiken vond, ik geef dit door aan mijn collega's van de klantenservice. Ik wens u in ieder geval nog veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Goede ervaring, goed op de hoogte gehouden, alleen was mijn keuze niet op voorraad. Voor mij had het geen probleem geweest om andere kleuren te sturen. Zou men best even over hebben kunnen overleggen. Verder goed.
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer en duidelijke feedback! Ik geef uw tip door aan mijn collega's en ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Correct en zonder veel bla bla.
Hartelijk bedankt voor uw complimenten en mooie cijfer! Mocht u nog punten hebben die wij kunnen verbeteren zodat u ons de volgende keer met een nog hoger cijfer zou beoordelen, dan horen wij het graag. Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Snel geleverd. Goede communicatie!
Hartelijk bedankt voor uw prachtige cijfer en complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfer en compliment! Mocht u nog punten hebben die wij kunnen verbeteren zodat u ons de volgende keer met een nog hoger cijfer zou beoordelen, dan horen wij het graag. Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop
Goede service, ik had een bestelling binnen gekregen maar kwam er na het wassen pas achter dat ik niet de juiste maat had gekregen als wat ik had besteld, contact opgenomen en het werd zonder enige moeite opgelost!
Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Hallo Het past goed en het zit lekker En laat zich goed wassen
Vriendelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Goede service, snelle levering. Goede kwaliteit.
Kussen besteld was niet meer op voorraad het alternatief was niets voor mij dus geld terug gevraagd na drie dagen wordt mij gevraagd om mijn rekening nummer op te sturen. Nu is het 12dagen later en nog geen geld terug hoelang moet dat nog duren als ik het over maak staat het binnen een minuut erop!!
Beste klant, Onze excuses dat het kussen dat u besteld had niet meer op voorraad was. Ik begrijp van mijn collega dat uw geld gisteren is teruggestort. Mocht u het nog niet ontvangen hebben, dan hoor ik dat graag van u zodat we het nogmaals na kunnen kijken. Crediteringen worden helaas niet iedere dag door de bank verwerkt, vandaar dat het enkele werkdagen kan duren voordat u uw geld terugkrijgt. Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Wat ben ik blij zeg. Ik koop een boxspring online voor zo goed als niets, op dat moment ga ik toch twijfelen omdat ik denk dat zo een deal niet echt kan zijn dus ik stuur even een mailtje naar de klantenservice. Binnen 1 dag reactie en dezelfde dag nog, krijg ik bericht dat mijn boxspring deze week geleverd kan worden. Ik word gevraagd welke dag mij het beste uitkomt, een hele duidelijke tijd aangegeven zodat ik om mijn rooster kan plannen en de boxspring word keurig optijd geleverd en de bezorger helpt het bed ook nog eens naar binnen te brengen. Wat een top ervaring! Snel, klantvriendelijk en super duidelijk. Ik bestel nergens anders meer! Binnen 4 dagen heb ik gewoon mijn boxspring al slaap klaar in mijn huis staan, helemaal top.
Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide beoordeling en fantastische cijfer! Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en ons product! Ik wens u nog heel veel plezier van uw nieuwe boxspring!
Ik heb op 26 april een bed en 2 nachtkastjes besteld bed is super snel zelfde week bezorgt en de hockers zouden 2 weken lter komen maar moest wel direct betaald tot de dag vandaag 1 aug nog niet ontvangen tig x gebeld en dan hoor je we gaan t uitzoeken en je hoort vervolgens niets meer weer bellen precies t zelfde verhaaltje Mails worden niet gereageerd gewoon pure oplichters met een klntenservice van nix
Beste klant, Wat vervelend om te horen dat u de nachtkastjes nog steeds niet in huis heeft, onze excuses daarvoor. Gelukkig kon uw boxspring wel snel bezorgd worden! Ik heb uw order er even bij gepakt en zie dat het fout is gegaan bij de verhuizing van ons magazijn. Op de een of andere manier zijn uw nachtkastjes toen zoek geraakt. Inmiddels hebben wij nieuwe nachtkastjes voor u besteld bij onze leverancier, maar het kan nog circa 3 weken duren voordat de leverancier deze bij ons bezorgt. Zodra de nachtkastjes bij ons binnen zijn, zullen wij deze direct naar u versturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
alles komt mooi op tijd binnen
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en compliment! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
eerst een Email gestuurd niets terug gehoord toen maar gebeld ,andere dag werd de bestelling bezorgt .
Beste klant, Onze excuses voor de late levering. Ik zie in uw order dat u inderdaad wat langer dan gewoonlijk heeft moeten wachten op pakket, maar het heeft geen maand geduurd. Volgens mijn gegevens heeft u op 18 juli besteld en is uw pakket op 30 juli geleverd. Mocht dit niet kloppen, dan hoor ik het graag van u. De vertraging heeft te maken met de door u gekozen betaalwijze: bij de betaalmethode bankoverschrijving duurt het wat langer voordat uw betaling in ons systeem is doorgekomen. We doen ons best om in het vervolg sneller te leveren! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Goed product. Makkelijk besteld. Snel geleverd
Vriendelijk bedankt voor uw fantastische cijfer en mooie complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Super snelle levering
Nooit problemen gehad met mijn bestellingen bij 1dagactie alleen nu ontving ik mijn bestelling helaas niet. Alles gecheckt en naar alle waarschijnlijkheid is er iets misgegaan bij DHL. Maar 1Dagactie was erg goed bereikbaar en hebben het super netjes opgelost! Dank.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Ik heb uw order er even bij gepakt en zie in uw gesprek met mijn collega van de klantenservice dat uw pakket niet is bezorgd door DHL, ook al staat in de track & trace van wel. Daarom heeft mijn collega uw pakket opnieuw naar u verzonden. Ik hoop dat u dit pakket inmiddels wel ontvangen heeft! Onze excuses voor de vertraging! Met vriendelijke groet, Iris van 1Dagactie
Originele beoordeling
Nooit problemen gehad met mijn bestellingen bij 1dagactie alleen nu heb ik niks ontvangen. Jammer, maar zal vast wel een goede reden voor zijn. Ben iig nog steeds in afwachting en van mijn bestelling.
Ik heb 1 keer iets besteld en betaald. Een paar dagen later kreeg ik bericht, dat die maat niet meer voorradig was.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! Vervelend om te horen dat de door u bestelde aanbieding zo populair was dat we u helaas teleur hebben moeten stellen. We nemen uw feedback mee!
Nadat ik mijn bestelling thuisgestuurd kreeg, bleek dat ik 4 keer een 2 pack had gekregen terwijl ik 4 keer een 4 pack had besteld. 1 telefoontje was voldoende, ik kreeg netjes nog een keer 4 keer een 2 pack en excuses. Topservice, zo hoort er met foutjes omgegaan te worden
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en informatieve beoordeling. Goed om te horen dat het foutje netjes opgelost is door mijn collega's van de klantenservice. Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Snel en netjes geleverd
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Goed op de hoogte gehouden. Snelle levering
Bedankt voor uw geweldige cijfer en mooie complimenten! Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop!
Kon snel vinden wat ik zocht en zag ook nog andere diverse aanbiedingen.
Hartelijk bedankt voor uw complimenten en mooie cijfer. Ik wens u nog veel plezier van uw aankoop en als u nog tips heeft over hoe wij in uw ogen een 9 of 10 zouden kunnen scoren, hoor ik het graag!
Ze doen wat ze beloven
Hartelijk bedankt voor uw geweldige cijfer en complimenten! Veel plezier nog van uw aankoop!
Meerheide 27
5521 DZ Eersel
Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!