Goede service en je krijgt wat je besteld

Ik ben zeer tevreden aan Ik zal vaker hier bestellen Dit is een aanrader I

Goedkoop en snel geleverd

Gewoon zoals het hoort

De artikelen makkelijk besteld betaald en met 2 dagen in huis, dus gewoon zoals het hoort. De maten van de sokken is tot vrij groot bij bepaalde merken 47/49 is het grote plus punt

goede service

goed contact en afspraken nagekomen. Aangeschafte producten naar wens

aanrader!!!

snelle levering, overzichtelijke website

Duidelijk, goed aanbod voor een goede prijs en prima geleverd.

Geen problemen

goede service

Uitstekende ervaring doen wat ze zeggen

Goede service!

Product + levering van goede kwaliteit! Ik zeg doen😎

Snelle levering, helaas moeten retouren maar dat is allemaal snel afgewikkeld.

Moeizaam in het begin, maar later is het goedgekomen.

In het begin stroef, het ene moment was het uitverkocht en dan was het weer leverbaar en toen weer niet, tel contact gehad en ze beloofde mij een set samen te stellen, en dat is goed gegaan.

Correct, snel en zorgvuldig

Kan niks aanmerken, bedankt, ik ga hier zeker en vast nog zaken bestellen.

Als ik iets bestel, is het meestal vlot geleverd

Ze doen wat ze beloven

echt waar voor je geld.

goed !!!!!!,

Snelle bezorging

Gewoon zoals verwacht

Snelle service. Goede producten

De bestelde zitzakken werden snel geleverd. Zitten heerlijk. Helpdesk via chat goed bereikbaar. Telefonisch niet.

Goede snelle levering van uitstekend product

Hoewel de naam van het bedrijf mij eerst twijfels gaf, ben ik zeer aangenaam verrast. Prima bezorging en vooral uitstekend product. En dikke pech dat ik achter het net viste toen ik extra wilde bestellen, het was al uitverkocht......

super , ik had het zo binnen !! keurig verpakt

Snel problemen oplossen en snel bezorgen van goede kwaliteit.👍👍👌

Goede ervaringen, goede prijs.

Goede prijs voor het product dat ik zocht. al aantal keer eerder besteld, goede ervaring. Levering liet wel paar dagen op zich wachten. Bij andere bedrijven gaat dit vaak binnen een dag.

Vlotte en complete service

Niets op aan te merken.

Halve bestelling ontvangen, product spoorloos

Tot aan het ontvangen van de order ging alles zeer netjes en snel. Eenmaal ontvangen bleek de helft van de order te zijn geleverd. Navraag gedaan en antwoord was "Vanwege de drukte zijn helaas nog niet alle zitzakken verzonden. U de ontbrekende zitzak zeker deze week in huis verwachten". Maar je raadt het al..helaas geen zitzak die week, maar ook geen pro-actief mailtje. Wederom erachteraan gegaan met als vreemde reactie: "helaas is de zak spoorloos". De oplossing welke is aangedragen restitutie van het bedrag, ok. Toch jammer voor de kinderen die zich zo verheugd hadden op de zitzak.

Top geholpen/ keurig afgeleverd

Ga zo door 👍

Pluspunten

vlugge vlotte levering goede kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk bestellen en afrekenen. Snelle levering.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!