Goed en snel geleverd

De bestelling werd snel geleverd ondanks dat het in de black friday periode besteld werd. Ik heb precies datgene ontvangen wat ik had besteld. Alles goed dus.

Snel makkelijk geen gezeik

Ik had onderbroeken besteld. Die waren binnen 3 dagen geleverd. Miste alleen een track en trace.

Mooie aanbiedingen voor een goede prijs

Webwinkel met mooie aanbiedingen voor een goed prijs. Producten zijn van prima kwaliteit.

Uitstekend.

Prima service en duidelijke informatie, uitstekend product!!!!

top deal bij de 1 Dagactie

zag op de site een leuke deal. Alles liep heel soepel.

Mooie aanbieding en zeer snelle levering!

Kwam voorbei en de volgende dag het bestelde al in huis. Prima verpakt en voldeed aan de verwachtingen.

Duidelijke mails, iets later bezorgd

Het online kopen ging soepel. Het duurde even voordat ik mails kreeg over het bezorgen. Verder prima.

Snel en goede levering

Snelle bevestiging. Goede info en snelle levering. Produkt ok!

Duidelijk, tijdig en eerlijk.

Besteld en super snel in huis

Snel geleverd, eenvoudig te bestellen

Goede acties, mooie kwaliteit en prijs. Snel afgehandeld, en levering volgbaar

Goed.

Juiste actie toen ik ze nodig had.

Het duurde wat langer dan normaal..verder prima.

Een snelle en keurige bezorging!!

Mijn bestelling kwam heel snel en werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Vind ik zelf heel fijn. Een ontzettend leuke actie. Dus zeer tevreden!!

Prima verlopen.

Bestelling vlot verlopen!

Top koopjes

Weinig geld voor mooie producten

geweldige acties

Geweldige acties, correcte afhandeling en levering, niks dan positiefs!

Niet tevrden

Ik bestelde 6 kleurige boxershorten en betaalde Ik ontving er 4 !!!! 2 zwarte, 1 grijze en 1 groene Ik ben uiteraard niet tevreden.

TOP

De service is top. De prijzen zijn top. De kwaliteit is top. GEWOON TOP!!!!!!!!!!!!!

Dure verzendkosten

Zou een selectie komen van boxers. De minste die er waren uitgekozen leek het. Retour zelf betalen 8 euro terwijl de boxers 40 waren. Zo op deze manier doe ik het niet weer..

Correcte levering

Alles naar wens

Aanrader voor iedereen

1dagactie heeft een leuk assortiment met onder andere merkkleding. Prijzen zijn scherp, levering is snel. Simpelweg aan te raden!

Interessante aanbiedingen

Goede kwaliteit,voor een zachte prijs.

Goede prijs, netjes geleverd.

Beste prijs die je online kunt vinden, en wordt netjes op tijd geleverd, simpel.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!