Altijd scherpe prijzen én snel geleverd

Hele fijne webshop, mooi assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Kortom: alles wat je zoek!

Goede actie voor goede prijs , snelle levering

aflevering pakketje duurt te lang

besteld op dinsdag 11 april 15 uur; aflevering op vrijdag 14 april 10.36 u; opvolging pakket op GLS is ondermaats: status pakket wordt té laat doorgemaild, waardoor afleveraar min of meer plots voor mijn deur staat; hoge verzendingskosten. Pakje en inhoud wel top, maar ja, dit zou ik toch als normaal willen bestempelen. Dus nog wat aandachtspuntjes. Groetjes.

Ik vind het goed dat ik me spullen zo snel bezorgd worden met de kwaliteit die ik had verwacht

Producten prima kwaliteit.

Sokken zijn perfect En handdoeken mooie kleur en goede kwaliteit.

Goede snelle service!

Probleemloos!!

Goede aanbiedingen, veel keuze in artikelen. Goede beschrijving

Hetzelfde product maar goedkoper

Was op zoek naar ondergoed, precies gevonden wat ik zocht voor een betere prijs, duurde alleen iets langer dan normaal om bij mij aan te komen (3-4 werkdagen) Al met al, een mooie transactie.

Super snel geleverd, goede kwaliteit

Super kwaliteit, snelle levering

Kwaliteit

Goede snelle bezorging

Super goed voor de eerste keer dat ik er heb besteld.

Perfect en snel geleverd

Ik kan niet anders zeggen, dan dat mijn bestelling zeer snel en precies volgens mijn bestelling is afgeleverd.

Alles in orde

Alles vlot verlopen. Blij met bestelling.

Vinnie G ondergoed besteld, keurige levering, vlot, goede kwaliteit en makkelijk te bestellen.

Goede afwerking van de opdracht

Ging allemaal heel makkelijk omdat dit mijn eerste keer was kreeg ik een code voor korting deze heb ik helaas niet ontvangen op mijn email jammer

Keurig geregeld en snel geleverd.

Kwalitatief hoogstaand.

vlug en correct

ik heb een goede ervaring opgedaan

Snelle levering, duidelijke site.

Thermen ondergoed besteld. Heel tevreden, mooi materiaal, goede pasvorm en prijs!

waardeloos

naar bijna een maand wachten pakket nog niet binnen

was keurig in orde

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en ook nieuwste modellen in de verassingspakketten. Binnen 2 dagen geleverd. Top!

Prima spullen

Netjes afgeleverd in de juiste maat.

Voor het eerst een bestelling gedaan. Kwaliteitsproducten, prima verpakt en keurig op tijd thuis bezorgd. Klasse!!!!!

geweldige sokken

Ze zitten perfect en lekker warm en de levering is voorspoedig verlopen. dank u.

Goed aanbod, prima website en snelle levering

Sommige dingen bestel ik altijd bij 1Dagactie, omdat ik daar het goedkoopst uit ben, maar wel de zelfde kwaliteit heb. De website is overzichtelijk en snel. En wat ook snel is, is de levering. Mijn bestellingen worden altijd snel bezorgd en zijn goed verpakt. Een aanrader.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

+31850493310

Over 1Dagactie

Op 1Dagactie.nl vind je iedere dag een mooie dagaanbieding. Daarnaast hebben we een outletshop vol met koopjes. Van boxershorts tot thermokleding tot handdoeken, bij ons vind je vele verschillende producten tegen scherpe prijzen! Bekijk de huidige dagaanbieding op 1dagactie.nl en bestel voordat de timer bij 0 is!