Mooie sieraden en super snel geleverd

Blij met Leelavadee Jewelry. De edelsteen sieraden zijn nog mooier dan op de foto's en de levering is ook super snel. Ik had vooraf nog wat vragen die snel en naar tevredenheid werden beantwoord. En natuurlijk was de Black Friday korting ook mooi meegenomen. Ik ben happy!

Prachtige sieraden

Hele mooie set ontvangen. Prachtig sieraad van goede kwaliteit. Laten verpakken is wat prijzig.

Supermooie oorhangers met labradorietsteen.

Snelle levering. Veel keuze op de site.

Zeer goed@

Goed service. De oorbellen die ik via de website besteld had, bleken toch niet op voorraad. Ik werd per mail geïnformeerd, de kosten zijn direct teruggestort, ik kon gelijk een ander set bestellen zonder dat het extra verzendkosten kostte. Top communicatie en service.

Prachtige oorbellen

Vlotte service en mooie sierraden.

Goede kwaliteit en top service!

Producten zijn net zo mooi als afgebeeld. Mooie kwaliteit en prima service. Pakketje zeer snel in huis. Ik ben heel tevreden!

Makkelijk mooie sieraden bestellen en snelle levering.

Makkelijk mooie sieraden bestellen en snelle levering.

mooi

Heel mooie sieraden, vooral met de maansteen, wat ook een mooie betekenis heeft.

Goede bestelling , snelle levering

Hele mooi oorbellen, mooi kleur steen

Goede communicatie

2 verschillende ringen besteld. Leevadee gemaild en netjes opgelost. Super blij met afhandeling en ik heb een mooie ring

Goed!

Hele mooie sieraden, en snel verzonden! De ringen zaten wel los in de kleine sieradendoosjes waardoor ze in het doosje heen en weer werden gerommeld. Leelavadee zeiden hierop dat ze dat doen omdat de ringen anders worden geplet door PostNL en dat er geen 'gleufjes' voor de ringen in de doosjes zaten, maar die zaten er wel in (in ieder geval in de sieradendoosjes die ik ontving) en alles was verpakt in een sterke kartonnen doos, dus dat zou geen kwaad moeten kunnen. Mochten de ringen alsnog los in de sieradendoosjes worden gelegd, zouden ze in ieder geval de edelstenen kunnen beschermen tegen het heen en weer gerommel. Over het algemeen een fijne ervaring en een aantal mooie sieraadjes rijker!

prima!

de door mij bestelde zilveren hanger ontving ik de volgende dag. ik ben er heel blij mee!

Leelavadee heeft mooie en betaalbare sieraden die ook nog super snel worden geleverd!

Fijne juwelen

Leelavadee heeft een mooie verzameling aan sieraden met fijne sieraden.

De ring is heel erg mooi en past perfect.

Pakketje was goed verpakt en een snelle levering. Mooi product ook!

Super blij!

Super blij met mijn mooie ring! Ik wilde een ring voor om mijn wijsvinger dus een grotere maat nodig. Via de tabel en een ringmaatje die ik thuis al had, heb ik de juiste keuze kunnen maken. Ring past perfect! Heb al meerdere complimenten gehad over mijn ring!

Fantastisch product

Prachtige ring en een supersnelle levering?

Gekregen wat me werd beloofd

Mooi kettinkje dat vlot bij mij aankwam. Ook nog eens heel fraai ingepakt. Blij mee!

Had alleen niet gezien dat je 2 oorbellen moest bestellen als je een paar wilt hebben

Tevreden

Snelle levering. Helaas moest ik het product retourneren maar hierbij werd ik ook netjes te woord gestaan.

Prachtige ring

Heel blij met mijn nieuwe ring met labradoriet.

Prachtige ring!

Snelle levering en een prachtige ring. Nog mooier dan op de foto.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.