Blij met Leelavadee Jewelry. De edelsteen sieraden zijn nog mooier dan op de foto's en de levering is ook super snel. Ik had vooraf nog wat vragen die snel en naar tevredenheid werden beantwoord. En natuurlijk was de Black Friday korting ook mooi meegenomen. Ik ben happy!
Hele mooie set ontvangen. Prachtig sieraad van goede kwaliteit. Laten verpakken is wat prijzig.
Hi Bak, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Het inpakken kost erg veel tijd maar we doen het met veel plezier. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Veel keuze op de site.
Hi Marij, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed service. De oorbellen die ik via de website besteld had, bleken toch niet op voorraad. Ik werd per mail geïnformeerd, de kosten zijn direct teruggestort, ik kon gelijk een ander set bestellen zonder dat het extra verzendkosten kostte. Top communicatie en service.
Hi Aenea, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop én onze service. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Vlotte service en mooie sierraden.
Hi R, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Producten zijn net zo mooi als afgebeeld. Mooie kwaliteit en prima service. Pakketje zeer snel in huis. Ik ben heel tevreden!
Hi Olga, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Makkelijk mooie sieraden bestellen en snelle levering.
Hi Yvonne, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel mooie sieraden, vooral met de maansteen, wat ook een mooie betekenis heeft.
Hi Marion, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe maansteen sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hele mooi oorbellen, mooi kleur steen
Hi Marleen, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
2 verschillende ringen besteld. Leevadee gemaild en netjes opgelost. Super blij met afhandeling en ik heb een mooie ring
Hi Alida, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met de aankoop van 2 ringen in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe edelsteen ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hele mooie sieraden, en snel verzonden! De ringen zaten wel los in de kleine sieradendoosjes waardoor ze in het doosje heen en weer werden gerommeld. Leelavadee zeiden hierop dat ze dat doen omdat de ringen anders worden geplet door PostNL en dat er geen 'gleufjes' voor de ringen in de doosjes zaten, maar die zaten er wel in (in ieder geval in de sieradendoosjes die ik ontving) en alles was verpakt in een sterke kartonnen doos, dus dat zou geen kwaad moeten kunnen. Mochten de ringen alsnog los in de sieradendoosjes worden gelegd, zouden ze in ieder geval de edelstenen kunnen beschermen tegen het heen en weer gerommel. Over het algemeen een fijne ervaring en een aantal mooie sieraadjes rijker!
Beste Lisa, dank voor je review en fijn te horen dat je de sieraden mooi vindt. Wij leggen de ringen plat in het doosje omdat, als we ze rechtop in het gleufje zetten, ze door PostNL kunnen worden platgedrukt. Dit hebben we in het verleden al verschillende keren meegemaakt. Dan kwamen de doosjes behoorlijk platgedrukt door de Postbezorging bij onze klant binnen, die dan natuurlijk erg teleurgesteld waren...jammer want we verzenden inderdaad in keurige doosjes, toch wordt dit in de bezorging tussen de grote pakketten soms platgedrukt! Onze nieuwe doosjes, jij hebt blijkbaar nog een doosje uit de 'oude' voorraad gehad, hebben daarom ook geen gleufjes meer. Op onze retourpagina vragen we ook om, indien je een ring retour wilt sturen, deze wederom plat in het doosje te leggen. Wij willen uiteraard graag dat jij de ring in nieuwstaat ontvangt en indien retour willen wij de ring natuurlijk ook weer mooi rond terug krijgen. Wij doen dit nu ongeveer 2 jaar en sindsdien komen de ringen altijd intact aan, het is nog nooit voorgekomen dat we een ring beschadigd hebben afgeleverd sinds we de ringen plat in de doosjes leggen! Hopelijk hebben we je zo uit kunnen leggen dat het beslist een reden heeft en dat we op deze manier altijd een perfecte ring afleveren. Groetjes Louisa van Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Hele mooie sieraden, en snel verzonden! De ringen zaten wel los in de kleine sieradendoosjes, terwijl er gewoon een 'gleufje' voor de ringen in zit. Hierdoor werden ze heen en weer gerommeld in de doosjes. Gelukkig zijn ze intact aangekomen.
Beste Lisa, dank voor je review en fijn te horen dat je de sieraden mooi vindt. Wij leggen de ringen plat in het doosje omdat, als we ze rechtop in het gleufje zetten, ze door PostNL worden platgedrukt. Dit hebben we in het verleden verschillende keren meegemaakt... Onze nieuwe doosjes hebben daarom ook geen gleufje meer. In onze retour pagina vragen we ook om, indien je een ring retour wilt sturen, deze plat in het doosje te leggen. Wij willen uiteraard graag dat jij geen plat gedrukte ring ontvangt en indien retour willen wij de ring natuurlijk ook weer mooi rond terug krijgen. Wij doen dit sinds ongeveer 2 jaar en sindsdien komen de ringen altijd intact aan. Hopelijk hebben we je zo uit kunnen leggen dat het beslist een reden heeft. Groetjes Louisa van Leelavadee Jewelry
de door mij bestelde zilveren hanger ontving ik de volgende dag. ik ben er heel blij mee!
Hi Karinta, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je aankoop in onze sieraden webshop. Veel plezier met je nieuwe zilveren hanger. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee heeft mooie en betaalbare sieraden die ook nog super snel worden geleverd!
Hi Jannie, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee heeft een mooie verzameling aan sieraden met fijne sieraden.
Hi Ann, dank voor je review en wat fijn dat je tevreden bent over onze collectie. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Leelavadee heeft een mooie verzameling aan sieraden met fijne sieraden.
De ring is heel erg mooi en past perfect.
Hi Jolanda, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Pakketje was goed verpakt en een snelle levering. Mooi product ook!
Hi Ellen, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige oorbellen
Hi Hilly, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super blij met mijn mooie ring! Ik wilde een ring voor om mijn wijsvinger dus een grotere maat nodig. Via de tabel en een ringmaatje die ik thuis al had, heb ik de juiste keuze kunnen maken. Ring past perfect! Heb al meerdere complimenten gehad over mijn ring!
Hi Ellen, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige ring en een supersnelle levering?
Hi Inge, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Oszy, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi kettinkje dat vlot bij mij aankwam. Ook nog eens heel fraai ingepakt. Blij mee!
Hi Leontine, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je kettinkje. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Had alleen niet gezien dat je 2 oorbellen moest bestellen als je een paar wilt hebben
Hi Irene, dank voor je review. Je hebt inderdaad 1 oorbel (geen oorbellen) besteld. In de tekst staat: "per stuk (vetgedrukt) wil je een paar, stop dan 2 stuks in je winkelmandje". Wat jammer dat je dat toch over het hoofd hebt gezien. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Helaas moest ik het product retourneren maar hierbij werd ik ook netjes te woord gestaan.
Hi Bianca, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel blij met mijn nieuwe ring met labradoriet.
Hi Sabrina, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe labradoriet ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en een prachtige ring. Nog mooier dan op de foto.
Hi Monique, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.