Meteen de volgende dag kon ik m'n armbandje en oorbellen ophalen. Prachtige kleur stenen,mooi uitgevoerd. Oorbellen sluiting heel fijntjes, lastig om zelf te sluiten voor mij, staan prachtig. Heel blij mee...ook snel antwoord op mijn vraag over de maat...
Mooie betaalbare ringen, snelle levering. Bij ruilen of terugsturen wordt ook snel het retourbedrag gestort. Telefonisch prettig te woord gestaan bij een vraag die ik had. Al eerder een ring gekocht, die na een paar jaar nog steeds mooi is. Draag hem altijd, dus dat geeft wel aan dat de kwaliteit goed is.
Keurige levering, snel verzonden en een mooi product!
Hi Leunie, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraad. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Op tijd bezorgd, prima verpakt.
Hi Stijnie, dank voor je review en wat fijn dat je tevreden bent met de verzending. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
De sieraden van Leelavadee zijn geheel overeenkomstig de foto's en de beschrijvingen. De service is snel en zeer vriendelijk. De verpakking is uiterst zorgvuldig en attentvol gedaan.
Hi Johanna, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraden. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel blij met mijn aankoop. Deze keer een hanger van rozenkwarts gekocht. Deze past perfect bij mijn rozenkwarts ring, welke ik 5 jaar geleden gekocht heb en dagelijks draag. Zelfs na al die jaren is de ring nog prachtig. Ik ga ervanuit dat de hanger ook zo mooi blijft. Heel erg blij mee!
Hi April, dank voor je positieve review en wat fijn dat je zo tevreden bent met je eerder gekochte ring. We hopen dat je net zo blij gaat worden met de nieuwe bijpassende hanger. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer mooie zilveren armband ontvangen in een stevige verpakking. Van a tot z goede service , zeer vlot en informatief . Voor mij een heel betrouwbare website !
Hi Sabina, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe zilveren armband. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
De levering is altijd super snel. Mooie sieraden!!
Hi Saskia, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraad. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Lieske, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraad. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden die duidelijk met liefde zijn gemaakt en met veel zorg verstuurd. Nog mooier dan op de foto! Ontzettend blij mee!
Hi Justyna, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraden. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel gelevert en product zoals omschreven
Hi Maarten, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraad. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Steeds weer ontdek ik nieuwe mooie juwelen die erg fijn zijn uitgevoerd.
Hi Ann, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraad. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtig materiaal en de en goede service. De ring was heel snel hier. En mooi verpakt
Hi Anja, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe ring. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben erg blij met mij nieuwe ring! Goede kwaliteit, mooi verpakt en super snelle verzending!
Hi Tirza, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe ring. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi en ruim aanbod, top service en dito verzending
Hi Ari, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je nieuwe sieraden. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring besteld, keurig op tijd en goed verpakt geleverd met persoonlijk en mijn naam handgeschreven bedank berichtje ontvangen! Aanrader!!
Hi Marcel, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je nieuwe ring. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Reageert snel op mijn vragen en levert de ringen netjes in mooie doosjes Helaas moest ik ze omruilen omdat ik de verkeerde maat had besteld
Hi Nicole, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je nieuwe ringen. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring was te groot en dus geretourneerd. Zonder problemen en snel werd hij omgeruild
Hi Ria, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe ring. Fijn dat hij nu wel past. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service door snelle levering.
Hi Famke, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent met je nieuwe sieraden. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima ervaring. Was op zoek naar een edelsteen hanger. Leelavadee heeft veel keus in verschillende edelstenen hangers . Als liefhebber van Maansteen hangers heb ik een mooi exemplaar kunnen scoren. De levering was supersnel ondanks de feestdagen. Binnen kort een paar matchende edelsteen oorbellen scoren :-)
Hi Annet, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe edelsteen hanger. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het assortiment is zeer uitgebreid, ook in maatkeus en veel keus in (half)edelstenen. Snelle levering en goede prijs.
Hi Anita, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe sieraden. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben dol op sieraden met edelsteen en dan zit je goed bij Leelavadee Jewelry. De collectie is groot, de prijzen goed en de service top. Ik ben zeer tevreden over deze online sieraden shop.
Hi Anita, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe edelsteen sieraden. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige ringen. Alleen wel een beetje klein. Ik heb mijn ringmaat gemeten en gecontroleerd volgens de ringmaat tabel van de site, maar alsnog waren de ringen te klein. Eentje past wel om mijn ringvinger, maar de andere moest retour. Weet niet of ik een fout heb gemaakt of dat de afmetingen niet accuraat zijn op de site. Wel mooie ringen verder en zorvuldig verpakt!
Hi Jasper, dank voor je review. De ringmaten die je bij onze tabel ziet kloppen. Of de ring ook daadwerkelijk past hangt van een aantal factoren af; zijn je vingers wat dik door warmte of juist wat dunner door kou, en is de ring smal of breed? De ring gaat, als deze breed is, wat lastiger over de knokkel van je vinger, je zult dan al snel een maatje groter nodig hebben. Mochten we je in de toekomst nog kunnen adviseren dan doen we dat uiteraard graag vooraf aan je bestelling. Veel plezier met de ring die wel juist is gekozen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee heeft een lekker groot assortiment zilveren sieraden. Ze leveren snel en je wordt supersnel beantwoord via mail of whatsapp. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren. Blij met m'n nieuwe edelsteen hanger :-)
Hi Gerda, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe edelsteen hanger. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Vriendelijke communicatie en snelle verzending. Zelfs in de drukke Kerstperiode had ik mijn sieraden super snel in huis. De ring en oorbellen zijn boven verwachting. Blij met Leelavadee Jewelry
Hi Kelly, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent met de ring en de oorbellen. Veel plezier ermee! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.