Super mooie Labradoriet oorbellen ontvangen na vriendelijk en snel contact met de klantenservice van Leelavadee, top!
Hi Kelly, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring en super snel geleverd, blij mee!
Hi Barabara, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Als pakketje krijg ,met een leuk dankkaartje . Alleen als je contact hebt per mail of app kortaf vind ik ze niet echt klantvriendelijk . 3 sterren voor het dankkaartje met mijn naam erop . Maar kan altijd beter En als je ze complimenten geeft wordt gelezen de app maar netjes dankjewel zeggen is er niet bij . Heel jamner en weinig keus en vele sieraden niet van deze tijd oud bollig
Beste Gmea, Dank voor je review en wat jammer dat je niet tevreden bent over onze manier van communiceren. We vragen ons af wat we niet goed hebben gedaan? We hebben je zowel via whatsapp als e-mail direct en snel van een keurig antwoord voorzien. Ook lezen we dat je niet te spreken bent over onze collectie. Dat is natuurlijk geen enkel probleem en gewoon een kwestie van smaak. Je hoeft immers niet bij ons te kopen. Met betrekking tot onze "beperkte collectie" kunnen we melden dat we meer dan 2.500 sieraden online hebben staan, in aantal van de categorieën hebben we daarmee het grootste assortiment van Nederland. Met vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry
Snelle verzending, prachtige sierraden! Ben er heel blij mee!
Hi Corine, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. J Groetjes Leelavadee Jewelry
Het zijn mooie sieraden, snel geleverd en ik vind ze zeker niet duur. Ben er erg blij mee!
Hi Marlies, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Helaas was onze bestelling niet geleverd door PostNL, waarna Leelavandee heeft meegedacht en meegeholpen de bestelde sieraden alsnog te leveren, zodat wij deze op tijd aan onze dochter die binnenkort haar diploma krijgt, te kunnen geven. Wij kochten de maansteenarmvand en ring en opa en oma geven de oorbelletjes. Wat een mooie set, wat zal zij shinen!
Hi Myrthe, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met onze service, wij vinden het ook erg jammer dat bij PostNL het pakketje kwijt is geraakt...! We zien je graag terug op onze website. J Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en heel mooi sieraad. Moet hem iets kleiner laten maken, omdat mijn maat niet meer beschikbaar was, maar dat is geen probleem.
Hi Annemieke, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
De oorbellen goed en gesealed ontvangen en zijn precies zoals op de website te zien is. Ben erg tevreden!
Hi CC, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had een onyx hangertje besteld en toen zag ik daarna de grotere. Had jullie een mail gestuurd of ik hem ook kon om ruilen. Kreeg vrij snel een reactie terug dat het geen probleem was. Ik vond de service heel goed en vriendelijk aan de telefoon. Heb mijn onyx hanger ontvangen, hij is prachtig. De steen heeft een hele mooie kleur en ook hoe hij in de zilveren hanger is gemaakt. Mijn complimenten daarvoor. Ben er zo blij mee. Heb hem gelijk omgedaan.
Hi Greetje, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe hanger. We zien je graag terug op onze website. J Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden en snelle levering.
Hi Frea, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Na een telefoontje prima geholpen. Ring besteld, helaas 1 maat te klein. Omruil geen enkel probleem en snel geregeld. Aanrader!!
Hi Henk, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb m'n pakje vlot ontvangen ,dus al met al Super service
Hi Dorothe, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Lang getwijfeld want ik heb echt al genoeg oorbellen ;-) maar deze zijn toch echt een aanvulling. Mooie vormgeving, goede kwaliteit. Keurig verpakt & snelle verzending.
Hi Leentje, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Supersnelle levering.
Hi Marja, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Door de duidelijke site kon ik een goede keuze maken en ben ik nu heel tevreden met de snelle levering van de bestelling.
Hi Simone, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie collectie, snelle levering. Ik had een Boho ketting besteld en ziet er heel mooi uit.
Hi Alex, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ketting. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, netjes verpakt
Hi Karin, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring die ik kocht, is prachtig. Het pakketje was binnen een dag binnen. Ik ben super tevreden.
Hi Dymph, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het versturen ging heel snel in 2 dagen had ik het En de sieraad is erg mooi. Is voor me dochter die 30 is geworden Me zoon had bij jullie een week ervoor oorbellen bij jullie besteld en ging ook heel snel en erg mooi
Hi Angelina, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met het nieuwe sieraad voor je jarige dochter. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Tevreden met de artikelen
Hi Santusha, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ziet er mooi uit
Hi Khatija, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee heeft een ruim aanbod van mooie sieraden. De verwerking van mijn order is prima verlopen, heldere informatie en keurige afwerking van de bestelling. Een fijne ervaring!
Hi Anky, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je bijna helemaal tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het enkelbandje is prachtig, goede prijs. En zeer snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Hi Jacqueline, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe enkelbandje. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden!
Hi MJS, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraad. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring. Precies zoals verwacht. Mooie kwaliteit. Past precies. Snelle levering!
Hi Annemiek, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.