Gekocht voor mijn vrouw voor ons 45j arig huwelijk (saffier) Schot in de roos. Bedankt voor de snelle levering.
Hi Mick, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! En nog gefeliciteerd met het 45 jarig huwelijk! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben erg blij met mijn bestelling.
Hi Minou, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en netjes geleverd. Ringen waren ook goed van maat.
Hi Michel, bedankt voor je beoordeling. Kunnen we je nog ergens mee verder helpen? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Flower power, droomvanger oorbellen. Echt zo mooi. Helemaal happy de peppy mee
Hi Ebeline, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd leuke sieraden met duidelijke maatuitleg enz. Prijs/kwaliteit is goed en het is altijd spannend als het sieraad komt....is vaak nog mooier dan dat je had gedacht.
Hi Herma, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, kwaliteitsvolle sieraden voor een schappelijke prijs. Een aanrader.
Hi Tom, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn ervaring met Leelavadee is heel positief. Naast dat ik hun collectie heel mooi vind, zijn ze ook heel klantgericht. Ik had met kerst een heel mooi armbandje gekregen. Helaas viel hij binnen twee weken plotseling van mijn pols af, zonder aanwijsbare reden. Ik heb hierover contact opgenomen. Binnen een paar uur had ik al reactie en kon ik een vervangend sieraad tegen dezelfde prijs uitzoeken. Het sieraad werd de volgende dag opgestuurd. Heel blij mee!
Hi Patricia, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
2 mooie ringen met steen gescoord. Snel geleverd en mooier dan op de foto's. Super blij mee!
Hi L, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
ik had een prachtige ring besteld . De ring die ik besteld had teruggestuurd om 2 maten kleiner te bestellen, Helaas de ring nooit meer terug gezien Resultaat: 60e in de prullenbak.
Beste Sandra, Je hebt een ring geretourneerd die is zoekgeraakt bij PostNL. Wij vragen ons af waarom wij nu met een 4 worden beoordeeld. We hebben je meermaals via e-mail gevraagd om de track & trace zodat we konden zien waar het pakketje zou zijn. Hierop kregen we geen reactie van je. Natuurlijk snappen we dat het erg vervelend is dat de ring niet bij ons is aangekomen maar je had het zelf verzekerd of met track en trace kunnen verzenden en daarnaast is het natuurlijk niet onze fout dat het niet is bezorgd, hiervoor moet je bij PostNL zijn. Erg jammer dat wij hier nu voor worden "gestraft", erg onvriendelijk en zeker onterecht. We hebben je ook nog geprobeerd te bellen, maar helaas je neemt niet op. Update 15 februari: helaas heb je nog steeds geen reactie gegeven, je reageert niet op mail en telefoon...jammer! Met vriendelijke groeten, Leelavadee Jewelry
Ring besteld, werd snel geleverd, mooi verpakt, ring voldoet aan de verwachtingen.
Hi Joan, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik keek enorm uit naar de sieraden, maar het is altijd de vraag in hoeverre de sieraden lijken op hetgeen dat je geleverd krijgt. De sieraden waren nog mooier dan de plaatjes op internet. Ik ben er super blij mee!
Hi Linda, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. En wat fijn te horen dat je ze in het echt nog mooier vindt...! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hele mooie sieraad, precies als op de foto Service erg goed!
Hi Geeta, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
2 zilveren ringen besteld, echt goede stevige kwaliteit voor een goede prijs!! En snel geleverd, hier bestel ik zeker weer!
Hi Marjan, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Blij met mijn ketting, mooi en kwalitatief goed en was snel binnen met de brievenbuspost
Hi Nicole, dank voor je beoordeling. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren, alvast bedankt! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden en wordt geleverd in een mooi doosje.
Hi Jolanda, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goed verpakt, snel geleverd en het product is zoals gewenst.
Hi Anish, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel verzonden, zoals beschreven op de website! Leuk verpakt. Sieraden zijn erg mooi! Kortom, Top en voor herhaling vatbaar!
Hi Saskia, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ringmeter is fijn in gebruik
Hi Sandra, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ringmeter. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn ring en waar een mooie en zijn heel mooi , waren ook perfect verpakt, ende kleur schitterend. Dankjewel
Hi Magda, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Gisteren mijn 3 zilveren ringen ontvangen en alle 3 gehouden!! De ringen zijn in het echt nog mooier dan op de foto en helemaal in love!! Service ook perfect en zal hier zeker vaker een mooi sieraad bestellen.
Hi Esther, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je 3 nieuwe ringen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik was superblij met mijn pakketje (oorbellen). Helemaal zoals op het plaatje.
Hi Monique, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle service, echt prachtige ring die er precies uitziet zoals op de site staat weergegeven.
Hi Cindy, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Weer 2 zilveren ringen met edelsteen gekocht In echt nog mooier. Goed verpakt en snelle verzending.
Hi TJ, bedankt voor je prachtige positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe edelsteen hangers. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Top, mooie sieraden en snelle service. Alleen jammer dat omruilen ook voor eigen rekening is.
Hi Amy, bedankt voor je positieve beoordeling. We willen je graag uitleggen waarom het terug sturen geld kost. De pakketjes gaan met PostNL mee en daar moeten de bezorgers uiteraard ook betaald krijgen. wij kunnen alleen gratis verzenden als we de prijs van onze sieraden verhogen. Dit doen we niet omdat wij onze prijzen transparant willen houden. Jij weet precies wat je betaalt voor het sieraad en wat voor het verzenden. Als jij iets terug stuurt en het is je gehele bestelling krijg je ook de verzendkosten van het heensturen van ons terug, deze kosten zijn uiteraard wel door ons gemaakt. Om rendabel te kunnen blijven zouden we dus onze prijzen moeten gaan verhogen en dat willen we natuurlijk liever niet voor onze klanten. Op deze manier kunnen wij namelijk mooie sieraden tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden en we hopen dat we jou daar weer blij mee kunnen maken! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede communicatie-uitvoering exact zoals op de foto en in de beschrijving-tijdige levering. Zó blij dat ik een betrouwbare site gevonden heb ! Proficiat !
Hi Yvette, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn dat je 100% tevreden bent! Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.