Gekocht voor mijn vrouw voor ons 45j arig huwelijk (saffier) Schot in de roos. Bedankt voor de snelle levering.

Heel fijn.

Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Snel en netjes geleverd. Ringen waren ook goed van maat.

Hele mooie oorbellen

Flower power, droomvanger oorbellen. Echt zo mooi. Helemaal happy de peppy mee

Spannend

Altijd leuke sieraden met duidelijke maatuitleg enz. Prijs/kwaliteit is goed en het is altijd spannend als het sieraad komt....is vaak nog mooier dan dat je had gedacht.

Snelle levering, kwaliteitsvolle sieraden voor een schappelijke prijs. Een aanrader.

Super snel en grote klantenservice

Mijn ervaring met Leelavadee is heel positief. Naast dat ik hun collectie heel mooi vind, zijn ze ook heel klantgericht. Ik had met kerst een heel mooi armbandje gekregen. Helaas viel hij binnen twee weken plotseling van mijn pols af, zonder aanwijsbare reden. Ik heb hierover contact opgenomen. Binnen een paar uur had ik al reactie en kon ik een vervangend sieraad tegen dezelfde prijs uitzoeken. Het sieraad werd de volgende dag opgestuurd. Heel blij mee!

Uitstekend zoals altijd

2 mooie ringen met steen gescoord. Snel geleverd en mooier dan op de foto's. Super blij mee!

Ontgoocheld

ik had een prachtige ring besteld . De ring die ik besteld had teruggestuurd om 2 maten kleiner te bestellen, Helaas de ring nooit meer terug gezien Resultaat: 60e in de prullenbak.

snelle correcte levering, mooi product

Ring besteld, werd snel geleverd, mooi verpakt, ring voldoet aan de verwachtingen.

Sieraden overtreffen mijn verwachtingen

Ik keek enorm uit naar de sieraden, maar het is altijd de vraag in hoeverre de sieraden lijken op hetgeen dat je geleverd krijgt. De sieraden waren nog mooier dan de plaatjes op internet. Ik ben er super blij mee!

Geweldig mooi precies zoals op de foto!

Hele mooie sieraad, precies als op de foto Service erg goed!

Snelle levering, goede kwaliteit!

2 zilveren ringen besteld, echt goede stevige kwaliteit voor een goede prijs!! En snel geleverd, hier bestel ik zeker weer!

Mooi sieraad snel geleverd

Blij met mijn ketting, mooi en kwalitatief goed en was snel binnen met de brievenbuspost

Snelle levering en goed verpakt.

Mooie sieraden en wordt geleverd in een mooi doosje.

Snelle levering.

Goed verpakt, snel geleverd en het product is zoals gewenst.

Voor herhaling vatbaar!

Snel verzonden, zoals beschreven op de website! Leuk verpakt. Sieraden zijn erg mooi! Kortom, Top en voor herhaling vatbaar!

De ringmeter is fijn in gebruik

Ik ben zeer tevreden 2 schitterende ringen ,dankjewel.

Mijn ring en waar een mooie en zijn heel mooi , waren ook perfect verpakt, ende kleur schitterend. Dankjewel

Nog mooier dan verwacht!!

Gisteren mijn 3 zilveren ringen ontvangen en alle 3 gehouden!! De ringen zijn in het echt nog mooier dan op de foto en helemaal in love!! Service ook perfect en zal hier zeker vaker een mooi sieraad bestellen.

Snel geleverd en precies zoals verwacht

Ik was superblij met mijn pakketje (oorbellen). Helemaal zoals op het plaatje.

Prachtige ring voor goede prijs

Snelle service, echt prachtige ring die er precies uitziet zoals op de site staat weergegeven.

Weer 2 zilveren ringen met edelsteen gekocht In echt nog mooier. Goed verpakt en snelle verzending.

Top, mooie sieraden en snelle service. Alleen jammer dat omruilen ook voor eigen rekening is.

Perfect !

Goede communicatie-uitvoering exact zoals op de foto en in de beschrijving-tijdige levering. Zó blij dat ik een betrouwbare site gevonden heb ! Proficiat !

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.