Mooi assortiment en snelle service

Lekker veel sieraden om uit te kiezen. Vaak leuke kortingsacties en snelle levering!

Mooie sieraden

Leuke producten Goede service

Ik heb mijn bestelling snel gekregen, beter dan ik had verwacht.

Super blij met Leelavadee

Was al langer op zoek naar echt mooie lange oorbellen die klasse uitstralen en die heb ik bij Leelavadee gevonden. Bovendien zeer goede service

Geweldige klantenservice en supersnelle levering!

Door een meetfout van mijzelf ontving ik een veel te kleine ring. Eric van de klantenservice gaf n.a.v. mijn mail direct goede aanwijzingen. Hij schatte meteen de juiste maat in en mailde dat die ring ook nog met korting kon worden besteld. De volgende dag lag het brievenbuspakje op de deurmat. Bij zó'n klantvriendelijk bedrijf wil je wel vaker bestellen!

Snel

Snel geleverd en goed geholpen.

Geweldige service

Geweldige service en erg mooie producten

Prachtige en uitgebreide collectie

Lekker veel keus, leuke acties en vriendelijke service. Ook wordt er direct en snel geleverd. Top Leelavadee, ga zo door!

Snel en conform geleverd. Mooie teenringen. Mogelijkheid tot achteraf betalen. Klein nadeel voor de klant is dat er zicht retour beleid geldt. Je kunt de artikelen dus niet passen, wat voor sommige tenen toch een twijfel geeft, maar gelukkig kreeg ik de ringen bij mij d.m.v. voorzichtig open buigen op de juiste maat. Anders had ik de ringen op andere tenen moeten dragen dan beoogd.

Heel fijn :-)

Snelle levering, mooie artikelen

Na bestelling snel binnen, netjes geleverd in een zakje met een kaartje erbij

Fantastische producten

Zeer goede communicatie en mooie sieraden :-).

Zeker een aanrader !!!!!

Mooie juwelen indien problemen ze staan u zeer vlug te woord en lossen het in een mum van tijd om . Hebt alvast een klant erbij dank u

Mooie sieraden en prima service!

Altijd blij als ik mijn bestelling binnen krijg. Mooie sieraden, vaak kortingen, snelle service!

Super mooi

Snelle en goed ingepakte levering, mooie ringen !

Prachtige ring!

Prachtige ring met mooi paarse kleur steen. Ik ben er heel blij mee.! De levering was ook super snel.

Snelle service, goede communicatie en mooie sieraden

Geweldige service!

Top producten

Super snelle levering g voor mijn enkelbandjes.gaan ook hele zomer mee

Groot aanbod

Op zoek naar niet kriebelende leuke oorbellen en gelukt!

Mooie sieraden, snel bezorgd

Hele mooie kwaliteit sieraden binnen 2 dagen in de brievenbus.

Mooie sieraden

Mooie ring past precies

Zeer behulpzaam

Komt heel vertrouwd over en kreeg een prachtige ketting toegestuurt die helaas te lang was daar heb ik me dus zelf in vergist, heb gebeld om het retour te zenden wat geen enkel probleem was de vriendelijke toon bleef hetzelfde dus voor mij een dikke klantvriendelijke tien..

Ben er blij mee

Super mooie ringen besteld bij leelavadee, Ben blij dat ik deze website heb ontdekt met Pasen 25% korting. Ik ga zeker meer bestellen

Oké

Goede service en snel

heel netjes verpakt en verzorgd

artikelen voldoen voor de volle 100% aan mijn verwachting.

Over Leelavadee.nl

Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.