De sieraden zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer tevreden ik blijf nu maandelijks bestellen :)
Hi Ash, dank voor je prachtige positieve review en wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie betaalbare sieraden. Vlug met verzenden en altijd zorgvuldig verpakt. Dank jullie wel!
Hi Jose, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer goede klantenservice
Hi Jacob, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie niet alledaagse sieraden. Snelle levering.
Hi Caroline, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie kwaliteit, ben er blij mee.
Hi Stijnie, dank voor je beoordeling. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mooie kwaliteit, ben er blij mee.
Heel blij met deze ring, mooi maar dus ook beschermend then de negatieve energieën van anderen. Ik werk in de Ggz dus dat is soms erg welkom! In mijn puberteit kwam ik erachter dat ik een zilver allergie heb. Dit is mijn eerste zilveren sieraad sinds toen. Weet niet door wat het veranderd is, maar ik kan het weer dragen. Heel blij mee!
Hi Andrea, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe zilveren ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn tweede ring hier gekocht, zo verschrikkelijk blij mee. Een hele mooie ring met verschrikkelijk mooie steen. Snelle verzending en netjes verpakt.
Hi Joyce, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een paar teenringen en armbandjes gekocht. Ik was wat huiverig over de maat van de teenringen, maar dat was nergens voor nodig. Hele mooie kwaliteit sieraden!
Hi Selma, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe teenringen en armbandjes. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi ingepakt alleen jammer dat je het dan niet even kan bekijken zonder dat de verpakking kapot gaat want het was al helemaal ingepakt + dicht geplakt Maar snelle levering, mooie prijs, leuk enkelbandje
Beste D., dank voor je review. Het bandje was verpakt in een niet doorzichtig zakje wat je uiteraard gewoon open kunt maken, dat is geen probleem. We hopen dat met dit berichtje een en ander duidelijk voor je is. We zien je graag weer terug in onze webshop. Vriendelijke groeten, Team Leelavadee Jewelry
Lekker veel sieraden om uit te kiezen. Vaak leuke kortingsacties en snelle levering!
Hi Gerda, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke producten Goede service
Hi H, dank voor je review. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb mijn bestelling snel gekregen, beter dan ik had verwacht.
Hi Ramyah, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Was al langer op zoek naar echt mooie lange oorbellen die klasse uitstralen en die heb ik bij Leelavadee gevonden. Bovendien zeer goede service
Hi Pauline, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Door een meetfout van mijzelf ontving ik een veel te kleine ring. Eric van de klantenservice gaf n.a.v. mijn mail direct goede aanwijzingen. Hij schatte meteen de juiste maat in en mailde dat die ring ook nog met korting kon worden besteld. De volgende dag lag het brievenbuspakje op de deurmat. Bij zó'n klantvriendelijk bedrijf wil je wel vaker bestellen!
Hi Sylvia, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd en goed geholpen.
Hi Eugenie, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Geweldige service en erg mooie producten
Hi Sylvia, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Lekker veel keus, leuke acties en vriendelijke service. Ook wordt er direct en snel geleverd. Top Leelavadee, ga zo door!
Hi Kelly, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en conform geleverd. Mooie teenringen. Mogelijkheid tot achteraf betalen. Klein nadeel voor de klant is dat er zicht retour beleid geldt. Je kunt de artikelen dus niet passen, wat voor sommige tenen toch een twijfel geeft, maar gelukkig kreeg ik de ringen bij mij d.m.v. voorzichtig open buigen op de juiste maat. Anders had ik de ringen op andere tenen moeten dragen dan beoogd.
Hi Elisa, dank voor je review. Teen ringen zijn een hygiene product en daarom verzegeld in een doorzichtige verpakking zodat je kunt zien hoe groot en breed de ring is. (Zo weet jij bij ons zeker dat je niet een teen ring krijgt die is geretourneerd -en al door iemand gepast is-). Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel fijn :-)
Hi Floortje, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Na bestelling snel binnen, netjes geleverd in een zakje met een kaartje erbij
Hi Yolanda, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer goede communicatie en mooie sieraden :-).
Mooie juwelen indien problemen ze staan u zeer vlug te woord en lossen het in een mum van tijd om . Hebt alvast een klant erbij dank u
Hi Rose, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd blij als ik mijn bestelling binnen krijg. Mooie sieraden, vaak kortingen, snelle service!
Hi Petra, dank voor je positieve review en wat fijn dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sieraden. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle en goed ingepakte levering, mooie ringen !
Hi An, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige ring met mooi paarse kleur steen. Ik ben er heel blij mee.! De levering was ook super snel.
Hi Monique, dank voor je positieve review en wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leelavadee levert fraaie, unieke en exclusieve sieraden van de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Door de jaren heen is onze collectie steeds breder geworden. Van zomerse voetsieraden tot zilveren en gold plated sieraden met en zonder edelstenen. Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en vind je bij ons zo'n beetje alle sieraden die je je als vrouw kunt wensen. En ook aan de mannen wordt gedacht. Zo hebben wij naast zilveren ringen een collectie armbanden voor heren in zowel zilver als edelsteen.