2 tissus en laine de super qualité

J'ai acheté 3 tissus : 2 tissus en laine & doublure. les tissus en laine de très bonne qualité avec un haut pourcentage en laine, la couleur est parfaite, exactement ce que je recherchais pour me faire 2 vestes.

Snelle levering. Mooie stoffen

Ich bin begeistert !!!

Toller Service !!! Freundliche und kompetente Beratung !!! Schneller Versand !!! Sehr schöne und gute Stoffqualität !!! Gut und sehr ansprechend Verpackt !!! Ich kann diese Firma nur empfehlen !!!

Site représentatif des tissus reçu

Je n’achète normalement jamais de tissus en ligne car j’aime voir et toucher les tissus. Après plusieurs achats depuis 3ans au salon du tissu chez vous, je me suis laissée tenter a commandé également en ligne car la qualité que j’ai acheté au salon était superbe.

Alles ok und schnell geliefert

schnelle Lieferung

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Perfect.

Snelle levering,prachtige kwaliteit voor zo n lage prijs.

Vlot geleverd.

Keurig verpakt en ruim geknipt.

Bestellen, ontvangen, aan de slag

Verrassende stoffen, aflevering pakket snel na het bestellen in huis.

Altijd snel is er iets mis word het opgelost je krijgt ruim het gevraagde

Koop bij TST stoffen Prima service

Sehr schöne Stoffe, schnelle Lieferung

Sehr schöne Stoffe, schnelle Lieferung

Betrouwbaar bedrijf

Ik had 2 verrassing pakketten besteld en kreeg mooie stoffen. Wel soms kleine lapjes maar dat wordt op de website ook duidelijk aangegeven

Surprise totale

Livraison rapide...mon tissus faux daim orange est sublime et de grande qualité....site trouvé par hasard en cherchant la couleur orange et j'y retournerai

Snelle correkte behandeling goed verpakt

Nvt

Erg goed

Er ontbrak 1 stofje uit de bestelling, en werd dezelfde dag nog nagestuurd.

De plaatjes geven, samen met de omschrijving, een goede impressie weer.

Laatst heb ik een staaltje opgevraagd van katoenen velvet; de omschrijving klopte helaas niet helemaal. Los daarvan vond ik de stof te dun voor de winter. Dus heel fijn dat ik staaltjes kan bestellen. Dat werd ook snel geleverd. Zelf zou een plaatje van de achterkant van de stof fijn zijn, vooral omdat er steeds nieuwe stofsoorten bijkomen.

Top Stoffe-Shop

Bin mit dem Online Shop sehr zufrieden, ob mit dem Bestellvorgang oder der super schnellen Lieferung. Sehr gute Ware, es gibt absolut nichts auszusetzen. Wer hier bestellt, wird sehr zufrieden sein, sehr zu empfehlen!

Mooie stoffen snel bezorgd

Mooie stoffen snel bezorgd

Super mooie stoffen.

Heb twee verschillende stoffen besteld en die werden meteen verstuurd, dus dat ging lekker snel. Stoffen zijn mooi van kwaliteit en de kleuren kwamen mooi overeen met de website. Aanrader!

Prima ervaring krijgt zeker een vervolg.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

sehr gute Qualität und super Service!

Es macht Freude mit ihnen zu arbeiten. Habe sie auf dem Stoffmarkt in Kerkrade kennen gelernt.

Prachtige zachte stoffen en zeer snel geleverd

Stretch corduroy: prachtige kwaliteit! Grote rek en oh zo zacht ! Grote keuze aan kleuren. En die zijn gewoon allemaal prachtig

schnelle Lieferung gute Qualität

./.

Goede kwaliteit en meer dan voldoende stof, met een paar dagen thuis dus ik ben vol lof.

Hele goede service en stoffen

Alles goed geregeld. Zeker wat voor mij betreft de betalingsregeling. Zal zeker weer opnieuw stoffen bestellen.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel