Stoffmuster sind nie angekommen

Stoffmuster online bestellt, aber nie bekommen, schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

4-Wege-Stretch -wunderbar zu verarbeiten

Ich habe zum ersten Mal bei euch bestellt und bin angenehm überrascht, wie schnell alle Ware bei mir waren. Dankeschön.

Prachtige stof gekocht en snelle bezorging

nette levering

Goede ervaring

Een directe levering heel tevreden

Mooie stoffen.

Ik heb prachtige stoffen besteld, mooie kwaliteit en voor een leuke prijs. Wel even een paar dagen moeten wachten voor het thuis was maar echt tevreden. Netjes ingepakt, een paar folders erbij en via de mail was je pakketje goed te volgen.

Produits d’excellente qualité et facile à coudre

Il s’agit de ma deuxième commande sur le site. Et je suis toujours satisfaite.

Klantvriendelijkheid ten top

Mooie kwalitatieve stoffen, scherpe prijzen en toch klantvriendelijk tot en met! W Wij hadden pech dag er een stof verkeerd geleverd was, maar werden direct geholpen om tot een goede oplossing te komen. Bedankt, we blijven fan!

Super bedrijf

Fijne stoffen goede kwaliteit en snelle verzending

Goed en snel

Vriendelijk te woord gestaan en de bestelling was snel binnen. Alles netjes.

Gerne wieder!

Ich bin sehr zufrieden, angefangen vom Preis- Leistung- Verhältnis, der Stoffqualität, der sehr sorgfältigen Verpackung bis hin zum Bestellprozess. Was mich aber etwas gestört hat, sind die englischen Benachrichtigungsmails. Ich konnte mir zwar mit einer Übersetzungsapp helfen, es ist nur umständlich.

Mooie stof en snel geleverd

Leuke stoffen en snel geleverd

Topper

Snelle en goede service.

De stoffen die ik besteld heb komen overeen met de foto's en de beschrijving. Verder is bestellen heel eenvoudig. De afhandeling van de bestelling is ook goed vernomen dus ik ben heel tevreden. Ik ga er dan ook zeker weer bestellen.

Alles hat super funktioniert

Stoff ist toll, Muster sind toll. Evtl. Sollte man die Möglichkeit haben mehrere Muster zu bestellen.

Prima kwaliteit, snelle levering, billijke prijzen.

Aanbevolen.

Stoffenbestellen levert kwaliteit

De stoffen die ik heb gekocht zijn van goede kwaliteit en de afbeeldingen komen overeen met de werkelijkheid. Ik word als klant goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Er zijn bijzondere, niet overal te vinden stoffen beschikbaar in verschillende materialen.

Sehr zufrieden

Schöne Stoffe, schnelle Lieferung und sehr gute Kommunikation. Alles perfekt!

Schöner Stoff

Sehr schöner Stoff, super Qualität, schnelle Lieferung, unschlagbarer Preis. Gerne wieder

mooie stoffen en snel bezorgt

De website werkt prima. De stoffen op de plaatjes komen overeen met de werkelijkheid. Het enige lastige was dat de mail allemaal in spam terecht kwam. Dus toen het uiteindelijk werd bezorgt bleek ik al een dag eerder een mail te hebben ontvangen en ook dat het pakje bij de buren lag. Wel zou er in het vak van de te bestellen stof meteen een vakje moeten zitten voor een stofstaaltje. Dat staat wel apart, maar dan kun je net jouw stof niet vinden. Het kopen via internet van stoffen maakt het zo een heel stuk makkelijker, als je zelf ook via de staaltjes er even aan kunt voelen. Ikzelf doe dit al sinds 2020.

Snelle verzending, mooie stoffen, ruim bemeten

Super snel is de stof bij je thuis goede aanrader

Voldoet aan de verwachting

Snel geleverd. Stoffen zien eruit zoals je zou verwachten, zowel qua kleur als materiaal. Mooie prijsjes in de sale!

La livraison est rapide,les tissus sont conformes aux descriptions et découpe soignée !

C’est déjà ma 3ème commande !

Sehr gute Ware, sehr schnelle Lieferung. Immer wieder gerne

Es hatt alles gutt geklappt. Die Stoffe sind sehr schön. Und die Lieferung war sehr schnell. Vielen Dank

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel