Vriendelijke en snelle bestelling

Oke

Geweldige service

Superservice

Ordentlich und zuverlässig

Ich habe insgesamt 6m Stoffe bestellt. Diese kamen ordentlich zusammengelegt und in Schutzpapier mit einem kleinen Dankeschön - Aufkleber verschlossen in einem passenden! Paket. Es sind mitunter diese kleinen Gesten, die für mich einen Unterschied machen. Von der Bestellung bis zur Lieferung dauerte es einige Tage. Ich werde definitiv wieder bei dieser Firma einkaufen.

Vlotte afhandeling van bestelling en verzorgde levering. Carine, België

Website is gebruiksvriendelijk waarbij het gemakkelijk is om een bestelling te plaatsen. Goede uitleg van de stoffen. De bestelling werd vlot afgehandeld en 2 dagen nadien kreeg ik reeds mijn bestelling. Deze was zeer verzorgd.

Mooie kwaliteit stoffen en zeer snelle levering

Prachtige stoffen van heel goede kwaliteit. En de 2e dag al geleverd.

Super bedrijf

snelle levering top

Zeer snel en super netjes verpakt

Ik heb hele mooie stoffen besteld en dat is heel snel bezorgd en zat heel erg mooi verpakt in een doos. Ik ben er heel blij mee. Ik heb prachtige stoffen gekregen voor een hele mooie prijs.

Prima, snelle levering

Mooie stof kleur stemt overeen met de werkelijkheid

Fijne vlugge levering

Sehr zuverlässig und zufrieden

Ich war sehr zufrieden und überrascht so schnell den Stoff zubekommen .

Sehr sehr schnelle Lieferung nach Deutschland

Am 3. Tag bei mir in Deutschland! Wahnsinn! Stoff hat wunderbare Qualität. Ich bin sehr zufrieden

Sehr schnell und liebevoll verpackt Qualität sehr gut

Gewoon geweldig.

Heel erg goed verzorgd. Keurig verpakt. Blij mee! Bij één stof was het patroon veel groter dan ik op het plaatje had gezien. Vond dat jammer. Moest er even aan wennen.

Schnelle Lieferung

Sehr netter Kundendienst, stehts bereit zu Problemlösungen. Super schnelle Lieferung.

Vlugge levering

Prima stoffen

Kleur en glans kwam niet overeen met het platje

Jammer geen witte relief stof van natuurlijke afkomst voor een trouw jurk ! Of is het er wel?

vlotte levering van keurig verpakte kwaliteitsstoffen

ruime keus

Heel tevreden

Ze hebben mooie stoffen ook voor een kleine beurs

Uitstekend!

Precies de stof en de kleur die ik graag zou willen. Ook prima verpakt en bezorgd !

Snelle levering, mooie stoffen

Alles snel geleverd. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit stoffen.

Première commande

Tissu non encore utilisé qui me semble de bonne qualité.

Schnelle Lieferung, Heel erg tevreden.

Sehr zufrieden.

Sehr zufrieden.

Dit is de eerste keer dat ik hier heb besteld. Ik heb meerdere stoffen uit de sale besteld en had er niet veel van verwacht, maar wel gehoopt. En wat blijkt? Super kwaliteit stoffen. Ik ben er super blij mee en ga zeker vaker bestellen.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel