Alles bestens!

Schöne Ware, prompt und verlässlich! Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne webshop

Voor de eerste keer hier stof besteld en alles was naar wens . Goede stof en snelle levering .

Mooie stoffen snelle levering

Diversiteit is groot, stoffen van weinig geld maar ook mooie exclusieve stoffen. Ik ben altijd erg tevreden. De verzending ongeveer 3 dagen, dat is prima. Netjes opgevouwen in papier in een doos, het lijkt elke keer een cadeautje. Een aanrader dus!

Schnell und gut !

Die erste gemachte Bestellung war schnell da, die Stoffe waren gut verpackt und die Abschnitte waren großzügig bemessen ! Die Qualität der Ware ist sehr gut und ich werde sicher noch mehr bestellen. Vielen Dank !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, snel, keurig verpakt

Mooie stof geeft plezier om er iets leuks van te maken

Prachtige stof, mooi verpakt snel geleverd

Prachtige stof, mooi verpakt snel geleverd

ruim assortiment aan mooie stoffen

goede service

Mooie collectie, prima service

De stoffen zijn erg mooi en goed van kwaliteit. Mooie kleuren en designs. Al zijn de meeste designs helaas niet geschikt voor de wat kleinere vrouwen. Er zijn mooie combinaties te maken. De service is top.

Zeer positief

Klantvriendelijk, accuraat , snel en betrouwbaar Kwaliteit- stoffen Volgende keer weer hier bestellen

Ik heb slechts enkele staaltjes besteld en die afhandeling is zelfs prima.

Mooie stoffen snelle levering

Prima!!!!!

Ik ben zeer tevreden over mijn geleverde bestelling. Snelle levering, en goede kwaliteit van de stof.

Snelle levering en keurig verzorgde verpakking.

De stof was zo mooi verpakt, alsof je een cadeautje kreeg! Mooie stoffen van goede kwaliteit.

Service rapide et produit conforme

Première commande de Belgique. Commande d’un doublure Venezia bleu pétrole, pas trouvé ailleurs Frais d’envoi un petit peu trop cher

Zoals altijd perfect in orde

Stoffen zijn zoals verwacht en omschreven. Snelle service, mooi verpakt.

Goede waarde

Snelle levering, had 5 lappen uit de sales besteld. Mooie kwaliteit. Dit kon je oa zien aan als je een knipje geeft en de rest scheurt om bv een rechte onderkant tw krijgen, dit keurig recht liep.

Ben heel tevreden over de manier van bestellen, de levering en nadien de kwaliteit van de stoffen.

Mooie stof en snelle levering ,top

Fantastisch!! keurig in gepakt en optijd geleverd. Dankjewel voor goed service!

Na een foto gestuurd te hebben gestuurd van een stof die ik had gekocht maar nog bij wilde bestellen kreeg ik de gewenste stof. Ik had eerst het idee dat het wat anders was. Dus was er erg blij mee, ook was het keurig netjes verpakt .

All as I expected!

Fabric is very beautiful, delivery was on time, communication was accurate! Good experience! No unpleasant surprises, which is a very nice things, considering how things work nowadays.

het duurde even om 2 meterstof te bestellen.

mooie stoffen

Immer wieder gerne

Guter Service, schnelle Kommunikation und gute Qualitäten! Was will man mehr?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Uitstekende kwaliteit stof, beschrijving klopt zoals op de website, snelle levering

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel