Prachtige stoffen

De stoffen zijn prachtig ik koop meestal op de stoffenbeurs in Gent en kiezen op de pc niet zo gemakkelijk maar ben zeer tevreden! Hartelijk dank voor de vlotte levering !

Gute Beschreibung, schnelle Lieferung (Deutschland),Ware topp

Gute Beschreibung der Artikel, schnelle Lieferung (Deutschland), Ware lässt sich sehr gut verarbeiten, Preisleistung sehr gut, werde gerne wieder für die nächsten Projekte reinschauen.

Prachtige stoffen , vlotte levering

Zeer positieve ervaring met deze webshop. Alles werd keurig verpakt, vlot geleverd en echt hele mooie stoffen

Mooie stoffen en snelle levering.

Mooie stoffen .

gerne wieder

Tolle Stoffe zu noch tolleren Preisen, superschnelle Versand

Top!!!!!

Vlugge en Correcte verzending.!!!!! Ik ben zeer tevreden. Ook mooie en goede kwaliteit.

Snelle correcte levering van de bestelde goederen

Zie bovenstaande regel

Super !!

Heel snelle levering en heel mooie kwaliteit stoffen. Ik ben super tevreden.

Super Shop zum Stoffkauf

Sehr schnelle Lieferung und sehr gute Qualität der Stoffe

Snel, goed en netjes

Blij met mijn stof, geheel volgens verwachting, netjes verpakt, prijs/kwaliteit is prima

Top goed geleverd

Alleen bij het kiezen van een pakket van €25,- zaten er steeds dezelfde stoffen in het pakket! Hierdoor heb ik 4 dubbele ontvangen… Dat is wel jammer…

Kwaliteit aan een mooie prijs!

Mooie stoffen gevonden voor een leuke prijs! Snelle levering.

Mooie stoffen, snelle service

Mooie stoffen, pakketje snel ontvangen, alles in orde

Bin sehr zufrieden.

Sehr gute Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel gemakkelijk en super mooie stoffen

Al langer aan het twijfelen om te bestellen nu toch maar gedaan en ben super tevreden. Goede kwaliteit en zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Goed en snelle levering.

Goede kwaliteit stoffen.

Fast, great service!

I'm so happy with my purchase from the online fabric shop! The website was easy to navigate, and they filled my order quickly and shipped it fast. The fabric is exactly as depicted online. I can't wait to use it for my next sewing project. Will definitely be ordering from them again.

Tevreden!

Mooie stoffen en keurig aangekomen. Conclusie stoffen bestellen gaat ook goed, maar gewone winkel heeft mijn voorkeur. Maar tsja, die zijn er steeds minder!

betrouwbaar

Bestelling snel geleverd , en mooie stoffen.

Mooi linnen

kleur is mooi maar had het donkerder verwacht

Heel gied.

Top web winkel.

Snel geleverd, mooie stoffen. Enkel niet wetende wanneer de stof gebracht zou worden. Was niemand thuis en stof zat in kartonnen doos op een regenachtige dag. Beter zou zijn om in plastiek te verpakken zoals de meesten. Maar ik bestel zeker nog bij jullie want zijn mooie stofjes. Groetjes, Leen

Service, levering en kwaliteit naar verwachting

Ik kende deze site nog niet. Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik eerst enkele stofstaaltjes besteld o.a. van de scuba crèpe stretch. De stof voldoet aan mijn verwachting. Ik was onder de indruk van de zorgvuldige verpakking van zowel de stofstaaltjes als van mijn bestelling. Gisteren besteld en vandaag geleverd door DHL.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel