Mooie lap stof

Ondanks dat het niet helemaal de stof is die ik zocht, is hij toch wel bruikbaar om er een broek van te maken. Ik mis de mogelijkheid om stalen te bestellen (of bijv. een reep van 10cm van een stof (minimum is 0,5m). Online is het soms lastig bepalen of iets overeenkomt met gezochte stof. Verder wel goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mooi stofje goede kwaliteit

Vlug geleverd, alleen de verzending wat duur

super kwaliteit stoffen

Mooie stoffen en snel geleverd

Een uitstekende service

Snelle antwoorden, goede service en snel geleverd. Heel fijn

très bien

très contente de mes achats. colis au top et service rapide

Top, kan niet beter!

Eerst had ik staaltjes besteld, deze waren er de volgende dag al. Dezelfde dag een keuze gemaakt en besteld. De dag daarop is het bij mij afgeleverd, mooi verpakt als een cadeautje. Ben er heeeel blij mee.

Gute Qualität schnelle Lieferung

Die Stoffe sind hochwertig und die Lieferung erfolgte schnell

Aandacht

Bij het klaarmaken van mijn bestelling had men er aandacht voor dat het garen die ik uitgezocht had de kleur niet goed paste bij de stof. Men vroeg me of ik dit wou laten aanpassen. Dit is voor mij een uitstekende service. Rita

positief: bestelling snel in huis negatief: verbleekte stofvouw, waardoor ik lang moest puzzelen om mijn gewenste patroon er netjes uit te krijgen. Uiteindelijk het patroon moeten aanpassen. dat was jammer! Ik ben me ervan bewust dat met een andere stofbestelling ook de beoordeling anders kan zijn.

Voor herhaling vatbaar

De eerste keer dat ik dat doe en het was in orde. Verzorgd ingepakt en op tijd ontvangen.

Snel geleverd!

Snel geleverd en prachtige stoffen. De omschrijving van de materialen is goed.

Mooie site

Prachtige stoffen . Snelle levering

Snelle levering, mooie kwaliteit

Lange Verstand

Die Stoffen sind etwas dunkle als in der Realität sonst gute Qualität Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie stoffen snel en netjes geleverd!

Website makkelijk verschillende soorten stoffen te vinden. Goede omschrijving erbij.

Highly recommend

I ordered fabric it was just as beautiful when it arrived as it was pictured on website. The shipping was fast and packaged nicely. I will order again.

Goed verzorgd!,

Ik heb mooie stof besteld . Snel geleverd en goed verpakt . Top!,

Mooi en snel bezorgd.

Mooie stof en snel bezorgd.

Die Farben der Stoffe weichen von den Farben auf den Bildern ab.

Die Bestellung verlief korrekt. Die Farben auf den Bildern im Internet weichen von den Farben der Stoffe ab. Insgesamt sind die Farben im Internet wärmer abgebildet als im Original.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolle Stoffe schneller Versand!

Tolle Stoffe und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

overzichtelijke website, gemakkelijke betaling, vlotte levering

eenmaal klant, altijd klant!!!!!

goede kwaliteit stoffen, snelle levering, reële prijzen

Stof is mooi, netjes ingepakt. Verzending was waarschijnlijk snel maar DHL heeft het naar de verkeerde regio verstuurd, dus kwam het pakje een paar dagen later, was geen probleem voor mij.

keurig verzorgd

Ruime keuze mooie stoffen. Keurig verzorgd opgestuurd.

Vlot en netjes

Netjes en snel