Dit is prettig stoffen uitzoeken.

De stoffen waren in werkelijkheid net zoals ze beschreven zijn. Ik vind vooral de beschrijving van de kwaliteit handig (dik, dun, meer of minder rekbaar, bruikbaar voor t-shirt of juist mantel e.d.). Levering was keurig.

Uitstekende kwaliteit van geleverde stoffen.

Ruime keuze, kwaliteitsstoffen, snelle levering, gedegen verpakking voor de verzending. ,

mooie stoffen en denken mee met de klant hun vragen.

altijd vriendelijk en behulpzaam.

Hervorragende Stoffauswahl und Service

Ich bin immer wieder von den tollen Prints begeistert. Dank der Beschreibung kann man sich gut darauf verlassen, was bei online-Einkäufen wichtig ist. Immer korrekt und sorgfältig verpackt geliefert. Daher bin ich sehr zufrieden.

Schnelle Lieferung und Ware top Qualität

Sehr schnelle Lieferung. Wieder in Zukunft öfters bestellen.

Sehr kulant. Meine Korrektur wurde umgehend erledigt und ohne Kosten für die zusätzlichen cm Stoff

Die Lieferung der bestellten Stoffmuster hat super geklappt. Topp Qualität

Der Onlineshop ist gut strukturiert und der Bestellvorgang ist einfach. Die Lieferung erfolgte sehr zügig, die Qualität der Stoffe ist sehr gut. Ich werde auf jeden Fall min. einen Stoff bestellen .

Hoge kwaliteit

Stoffen zijn van hoge kwaliteit, dit zie je ook terug in de dienstverlening. Snel verzonden, verpakking is een stevige doos waarin de stoffen in vloeipapier netjes verpakt zijn. Fijne ervaring!

Goede kwaliteit en vlotte levering

Zie hier boven.

Prima stoffen

Mooie lappen besteld en goed aangekomen

Goede communicatie en snelle levering

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit.

perfect

Zeer netjes verpakt en stof voldoet aan de verwachting en ook de snelheid van leveren is niets op aan te merken dus een aanrader.

Snelle service!

Bestelling kwam zelfs eerder dan verwacht. Foto's komen vrijwel overeen met verwachte kwaliteit en kleur.

Na bestelling snelle levering gehad. Binnen 2 werkdagen.

Goede service en prachtige stof

Er was iets niet helemaal op voorraad en dit werd keurig aangekaart per mail en de opties die ik had. Stof was mooi ruim geknipt en prachtige kwaliteit en hele mooie prijs. Zeer tevreden, kom zeker terug!

goede kwaliteit met het naaien

prachtige stoffen

2 tissus en laine de super qualité

J'ai acheté 3 tissus : 2 tissus en laine & doublure. les tissus en laine de très bonne qualité avec un haut pourcentage en laine, la couleur est parfaite, exactement ce que je recherchais pour me faire 2 vestes.

Snelle levering. Mooie stoffen

Ich bin begeistert !!!

Toller Service !!! Freundliche und kompetente Beratung !!! Schneller Versand !!! Sehr schöne und gute Stoffqualität !!! Gut und sehr ansprechend Verpackt !!! Ich kann diese Firma nur empfehlen !!!

Site représentatif des tissus reçu

Je n’achète normalement jamais de tissus en ligne car j’aime voir et toucher les tissus. Après plusieurs achats depuis 3ans au salon du tissu chez vous, je me suis laissée tenter a commandé également en ligne car la qualité que j’ai acheté au salon était superbe.

Alles ok und schnell geliefert

schnelle Lieferung

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Perfect.

Snelle levering,prachtige kwaliteit voor zo n lage prijs.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel