Vrindelijk behulpzaam en correct zowel op de beurs als online ook als is er een probleem worden zonder probleem opgelost grt. Mv.v.Santvoort.

Snel in huis, 30 cm meer ontvangen dan besteld en daarbij is het een mooi ingepakt pakketje, het is een feestje om zo een bestelling te ontvangen. Dankuwel Stoffenbestellen.nl!

Ik ben altijd al tevreden geweest.

Steeds prachtige stoffen.

Prima webshop, keurig afgeleverd, prachtige kwaliteit stof.

Heel prettige ervaring

goede en snelle service.

Très contente

Tissus correspondant aux photos et livraison très rapide.

Super bedrijf

Super stof en een hele goede makkelijk website

de kleuren van de stof zijn veel feller dan ik dacht

Geen probleem met de service, maar ik denk in de toekomst geen stoffen meer on-line te bestellen. Ben zeer ontgoocheld over de kleuren (niet de kwaliteit die is perfect). De kleuren zijn veel te fel voor mij had ik niet zo ingeschat op het scherm.

Vlotte levering

Na een bezoek aan stoffenspektakel merkte ik dat de stof die ik online had gezien er niet bij was. We konden naar een volgende plek gaan, waar men de stof zou meebrengen. Ik besloot echter ze toch online te bestellen. Zeer vlotte levering. Twee dagen later was het gevraagde thuis en kon ik aan de slag. Netjes ingepakt, bedankingskaartje erbij. Aangenaam om zo een pakje aan te krijgen.

Mooi verpakt en snel geleverd

Preis-Leistung stimmt

Die Lieferung kam prompt - auch die Qualität der Stoffe ist perfekt. Werde auf meine Stücke, die ich aus den Stoffen fertige, auch immer angesprochen, da die Designs zum Teil aussergewöhnlich sind!

Heel vlot

Super vlot en correct. Heel mooi verpakt

Snelle levering en precies zoals afgesproken

Prettig werkende webshop met goede uitleg over de stoffen. het kiezen van de kleur blijft best moeilijk. Een van de door mijn bestelde stoffen had ik niet genomen als ik de kleur in het echt had gezien. Gelukkig zijn de stoffen niet al te duur dus geen ramp.

keurig verpakt zonder plastic, maar in vloeipapier.

Prachtige stoffen in goede kwaliteit. De stoffen blijven ook lang mooi.

Prachtige stof,fijn verpakt verlang al om er aan te beginnen

wunderbar

wunderschöner Stoff in genau den Farben wie abgebildet und megaschneller Versand...ganz toll... da werd ich mit Sicherheit wieder bestellen...ich freu mich schon auf mein nächstes Projekt :-)

Prima was goed ben er nog niet aan begonnen

Zoals gehoopt!

Binnen de aangegeven tijd bezorgd. Pakket zag er net uit en het was mooi verpakt allemaal. Niks te klagen!

Ben tevreden

Mooi stof

Tevreden over mijn bestelling.

De bestelde stoffen voldoen aan mijn verwachtingen. Netjes verpakt.

Snel ontvangen en goed verpakt

De stoffen die ik besteld had, zijn erg mooi. Eentje was anders dan de foto’s maar nog steeds erg mooi

Schlangenkunstleder SALE Abverkauf wäre geschenkt zu teuer

Lieferung, Produkte OK, Muster OK, Die Beschreibung/ Materialzusammensetzung fehlt, keine Ökotech Deklarierung, WR meine einzige Bestellung. Wer hierauf keinen Wert legt, und auch Mal einen Fehlkauf einkalkuliert kann hier einkaufen. Schöne Inkjet Stoffe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr gute Qualität

Hat immer alles problemlos geklappt

gute Kommunikation

Der Stoff wurde schnell geliefert. Leider hat der Stoff extrem gefärbt und war nicht zu gebrauchen. Der Stoff mit dieser Qualität wurde aus dem Sortiment genommen. Die Firma hat mir netterweise deshalb einen Online.Rabattgutschein im Wert des Stoffes plus Versandkosten angeboten. Diesen habe ich gerne angenommen und werde mir einen anderen Stoff dort bestellen.

tevreden

Mooie stoffen, met aandacht verpakt echt heel tevrede over

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel