behulpzaam en vriendelijk

Nadat er iets aan mijn order veranderd moest worden heb ik na een e-mail snel en adequaat antwoord gekregen. Erg blij met de service.

Waar voor je geld!

Na lang zoeken gekozen voor deze machine. Uitgeprobeerd en zeer tevreden. Een echt goede machine!

Vlotte communicatie en levering tegen scherpe prijzen.

Vlotte communicatie en levering tegen scherpe prijzen.

Klantgericht, denkt mee en komt afspraken na.

Zeer te spreken over dit bedrijf! Zeer snelle levering ivm. Nood. Echt top.

Uitstekende service

Snel reactie en uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima gegaan.

Goed gelopen. Netjes op de hoogte gehouden

Gunstige prijssteling en goede website. Via de chat wordt op vragen direct een antwoord gegeven. Bestelling en verzending verliepen vlekkeloos.

super geholpen de 45mm brads waren niet leverbaar. dus 42mm en 30mm gekregen keurig opgelost

Dorps

Het is als in het dorp waar ik woon. De verpakking met nagels is gekrenkt en er zit een stukje plakband omheen om de zaak bij elkaar te houden. Maar de inhoud is niets mis mee. Zo verloopt ook het contact, gemoedelijk, dorps. Als eeen tacker een langere leverduur blijkt te hebben wordt ik even gebeld, wordt er even overlegd en word een goed alternatief aangeboden. Contact over de mail loopt erg vlot en foutje wordt direct opgelost.

Goede service.

Product was eigenlijk niet meer leverbaar, Toch is het gefixed. Dank daarvoor.

Duidelijk en snel

Volgens afspraak snel geleverd en dat voor een super prijs.

Top zaak!

Goede communicatie, duidelijk, product snel in huis.

Snel en goede site en snel geleverd

Goede prijs netjes geleverd

Alles netjes en goed geleverd

zo als afgesproken geleverd

zo als afgesproken en besteld snel geleverd

Snelle levering, prima track & trace

Goed product Snelle levering Taco & trace, mailing op orde.

Snel en goede service

Mooie site goede prijzen en snel geleverd

Zeer goed! Volgende x weer

Compressor besteld had eerst een vraag erover deze werd snel beantwoord, Daarna snel overgegaan tot bestellen. De prijs was zeer goed

Contact en levering is uitmuntend

De website is duidelijk en vriendelijk. Ondanks dat ik geen bevestiging kreeg omtrent de levering (althans niet meteen) werd er op tijd geleverd. Heb er nog achteraan gebeld en kreeg heel vriendelijk uitgelegd wanneer er geleverd zou worden. Product klopt en werkt goed.

Mijn bestelling was snel geleverd ondanks drukke dagen

Good but could be better

I was happy to buy the compressor from you, since it is quite expensive and you provided a chance for me to pay in three installments. However when the box arrived it was clearly packed poorly, and I even took photos before opening because I anticipated it might be damaged. Luckily it was barely damaged, but it was close!

Goed advies & prima prijsstelling

Bereikbaar, goed advies en snelle levering. Aan te raden.

Snel geleverd, zonder problemen.

Zat natuurlijk geen aansluit nippel bij. Dus moest ik nog even halen. Zou makkelijk zijn als je die kon bijbestellen!

Klasse service goede prijzen

Ga zo door en de klanten komen terug ! Klasse