Mooie site en goede, scherp geprijsde producten

Goede en nette service

Ben er heel netjes geholpen en de levering was ook oké en netjes !!

Snelle levering en kwaliteit!

Snel geleverd en de spullen zijn van goede kwaliteitA

Super goed !!

Goede service goede prijs, beter als bostitch !

Correct prijzen en snelle afhandeling! Topbedrijf

Op maandag besteld en volgdende dag in huis. Nette prijzen want de webshop was goedkoper dan andere aanbieders. Netjes verpakt en op de hoogte gehouden van de status bestelling. Zal wel even duren voordat we door de voorraad heen zijn maar kom hier zeker terug!

Tevreden met mijn aankoop en snelle service

Mijn bestelling tevreden ontvangen en snelle levering.

Goed gereedschap en snelle levering

Goed gereedschap is het halve werk en de spijkermachines zijn degelijk. Mijn bestelling is snel geleverd. Aanrader.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Top !

Gewoon doen wat de klant wil!, erg fijn! Correcte prijzen, en ook de levering verliep voorspoedig!

Super service

Snel en correct geleverd maar onze spijkermachine was na een half jaar defect. Dit heeft Spijkerspecialist binnen een week laten repareren en terug gestuurd naar ons. Super blij met de goede en betrouwbare service

Aanrader!

Prima bedrijf die perfect doen wat ze zeggen. Goed en snel leveren. In de avond besteld, volgende dag geleverd. Mijn vrouw ook weer blij met haar plinten ;-)

Goed en snelle levering

Goede ervaring. Nu al 2 keer een bestelling gedaan en was beide keren goed. Snelle levering.

Pluspunten

Goede snelle service van het bedrijf zodat wij verder konden met onze nieuwbouw. Goed meegedacht naar een oplossing.

Pluspunten

Een goede ervaring! Een mooie prijs voor een mooi product, en een super snelle levering. Netjes en veilig verpakt zodat het geen schade heeft opgelopen tijdens de verzending. Ga zeker vaker producten bestellen via deze Spijkerspecialisten!

Pluspunten

Erg tevreden over de service! Ook geweldig vriendelijke werknemers en ze leveren zeer goed werk

Let op als je gaat uitbreiden! Ga pas uitbreiden als dat mogelijk is en er een duidelijk plan klaarligt

Pluspunten

Bijzonder meedenkende ondernemers en hun is niets te veel

Pluspunten

Vorige week producten bestelt voor mijn bedrijf en gelijk al de volgende dag geleverd, top service ! De producten werken zeer goed en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ook het contact en advies is zeer persoonlijk en op maat. Alles bij elkaar, zoekt u goede spullen voor uw bedrijf, bij de spijkerspecialist bent u op het goede adres!

Pluspunten

Goede snel levering en zeer fijne service. Hele mooie site niet te vergeten

Pluspunten

Goed geholpen en producten op tijd mogen ontvangen!

geen

Pluspunten

spijkerharde afspraken, draadvaste zekerheid, geramde levering.. de spijker op z'n kop

Eendenparkweg 39

3852LG Ermelo