Prima product, snel in huis.

Goed en snel

Makkelijk vinden wat ik zocht; fijn dat jullie de glazen blokken met anatomie in jullie assortiment hebben!

Goede service en breed aanbod

Bij vragen via de e-mail wordt er altijd snel gereageerd. Bovendien is er een breed aanbod aan artikelen. Soms is een artikel niet direct leverbaar. Dan word je via de e-mail daarover op de hoogte gesteld en wordt erin ook aangegeven hoe lang het ongeveer duurt voordat het artikel weer op voorraad is.

prettig

klantvriendelijk, snelle en persoonlijke reactie na probleem met website

Geen reactie meer op mail

Het bestellen ging vrij gemakkelijk. Ik had een bericht gestuurd aangezien ik enkel 25 stuks van het product kon bestellen ipv de gewenst 50. Ik zou nog geïnformeerd worden wanneer het andere bestelde product (de borstkolf) weer op voorraad was en of dan eventueel ook de 50 stuks weer voorradig zouden zijn. Ineens was de order ingepland en kreeg ik daarbij de 25 stuks geleverd. Dit terwijl ik ook nog had gevraagd of het mogelijk was dan 2 doosjes van 25 te ontvangen, wat ook neerkomt op 50 stuks. Maar helaas nooit meer reactie op vernomen. Dit terwijl het mij flink wat scheelt had gescheeld. Ook kwam de pre order binnen met een gescheurde binnenverpakking. Net alsof het product reeds door iemand anders ontvangen was en geretourneerd.

Alles wat ik besteld had, is snel geleverd.

Snel en makkelijk via de brievenbus geleverd top ;)

Makkelijk te vinden in de webshop en snel geleverd ;)

Kwaliteit en snelle levering

Blij met snelle levering. Graveren altijd dikke prima!

Snelle levering. Bij vragen wordt er gebeld.

Betrouwbaar, kwaliteit

Betrouwbaar, kwaliteit

Goede levering.

De bestelde artikelen waren goed verpakt.

Levert altijd

Voor mij een begrip, weet online webshop en vakkundig persoonlijk advies als geen ander te combineren. Vriendelijk, servicegericht. Voor mij onmisbaar!

Netjes gebeld

Er was een deel niet leverbaar, maar na telefonisch overleg netjes opgelost. Zeer vriendelijke mevrouw aan de lijn gehad. Voor herhaling vatbaar!

Goed antwoord van de medewerker

Vroeg naar een specifiek product. De medewerker stuurde mij een link om het te kunnen bestellen

volte levering

een breed aanbod en een snelle levering van goed materiaal

Heel fijn telefonisch contact gehad super snel verzonden

Ik twijfelde tussen 2 stethoscopen, de medewerker die ik aan de telefoon had heeft me heel goed geholpen bij het maken van een keuze, ik had de stethoscoop met gravering de volgende dag in huis!

Precies wat ik zocht voor een goede prijs en snel geleverd

De ziekenhuis antislipsokken zijn van prima kwaliteit en een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders. Ze werden de volgende dag al bezorgd en dat is heel fijn want nu kan m'n schoonvader weer veilig zelfstandig rondlopen.

Snelle levering, duidelijke product en verzendinformatie en goede prijs

Snel geleverd en mooi skelet!

Groter als ik had gedacht en staat mooi op de kast in de spreekkamer!

Goed artikel, scherpe prijs, levering binnen enkele dagen

Snelle levering, geen goede beschrijving

Bloeddruk meter besteld, er zit geen enkele uitleg bij, ook niet bij de extra bijbestelde grotere band. Extra stikkers bijvoorbeeld: geen idee waar ze voor zijn. Ik heb hem wel werkend gekregen.

Perrfect

Goede en snelle service

Snel geleverd, korting bij grotere hoeveelheden

Snel en betrouwbaar

Gegraveerde otoscoop besteld. Was netjes gedaan!

1e Oosterparkstraat 6066

1091HC Amsterdam