Snel en helemaal top bestelling

Helemaal top!

Snel en soepel.

Zeer snelle, ongecompliceerde bestelling.

Erg snelle levering van mijn stethoscoop, dus ik daardoor de volgende avond tijdens mijn avonddienst nog kon gebruiken.

Hele fijne communicatie

Zeer zorgvuldig, behulpzaam en snel geleverd!

Supersnel en zorgvuldig geleverd

Goede producten, snel geleverd, makkelijk bestelproces.

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit

Uit het verleden weet ik dat er goede service wordt geboden

Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen.

Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen. De bestelde artikelen voldoen aan de verwachtingen en zijn keurig verpakt en snel geleverd.

Uitstekend materiaal

Veel kennis, veel soorten instrumentarium, jarenlange ervaring. Als professional kan ik altijd terecht

Snel

Besteling gedaan vlgd dag geleverd Dank

Bestelling goed uitgevoerd en snel bezorgd! Pluim

Prettige service

In corona heb ik jullie ontdekt en sindsdien bestel ik af en toe iets. Some is het vervelend dat een bestelling langer op zich laat wachten en dit niet op de site stond. Maar de service is altijd prettig, vriendelijk en professioneel.

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Prima, prettige dienstverlening.

Tijdige update dat deel bestelling vertraagd was, uiteindelijk alles netjes geleverd.

Fijn lampje, snel geleverd

Ik zocht al lang naar een blauw lampje, met name om de cornea te kunnen beoordelen met fluorescine. Gelukkig bij jullie een betaalbaar lampje.

prima e pro

snelle levering van besteld product

De website hielp me snel een keuze te maken voor het product dat ik zocht. Bestellen ging eenvoudig, en het product kwam snel, goed verpakt en beschermd in huis.

Zeer goede klantenservice

De helft van mijn pakket ontbrak omdat DHL onzorgvuldig met het pakket was omgegaan (de doos was open en helemaal nat, waardoor er dingen uitgevallen waren). Vos medisch heeft dit super netjes opgelost door kostenloos de ontbrekende artikelen dezelfde dag nog opnieuw op de post te doen, ook al lag de fout niet bij hen, maar bij DHL. Heel tevreden!

Makkelijk te vinden en snelle bezorging

Alles te vinden wat ik nodig had, makkelijk te vinden en snel bezorgd

Slecht

Kapotte verpakking artikel. In een 10 x grotere doos En bovenal : verkeerd artikel en defect artikel !

Via wondzorg kon ik ze niet bestellen

Prachtig cadeau

Prachtig cadeau voor vriendin. Snel geleverd, mooi verpakt en goede kwaliteit.

X

X