Goede adviezen, goede prijs / kwaliteitverhouding, geduldige mensen en kennis van zaken
Verleden jaar kochten wij ons eerste artikel bij de Verwarmwinkel, een convectiekachel. Dat was een goed contact met een goed advies en een goede service, ook na dat ik na levering nog een paar vragen had.
Nu opzoek naar infraroodpanelen. Aan drie partijen een offerte gevraagd en de Verwarmwinkel stelde verdiepingsvragen. Dat gaf vertrouwen. Nadien kwamen ze met een advies voor bepaalde panelen. Maar waarom zou ik die panelen kopen? Ik wilde meer weten over de panelen, hoe ze werken en wat de kritieke punten punten zijn waar je op dient te letten bij aanschaf. Alle vragen werden netjes en snel beantwoord. Dat is per e-mail wel zo'n 10 keer heen en weer gegaan.
We hebben de SunPower SP panelen gekocht omdat ze Europees zijn en die panelen het certificaat IEC 60675-3 bezitten dat in april 2024 is gelanceerd. Zie hier.
Bijna geen één aanbieder zet deze informatie duidelijk op de site en dat is jammer. Ook de Verwarmwinkel zou dit naar mijn idee duidelijker op de site kunnen zetten. Het enige dat ik nog graag anders zou willen zien is een WIFI thermostaat die ik handmatig en via Homeassistant kan bedienen, zonder gebruik te maken van de webinterface van de thermostaatleverancier. Maar dat is een ander verhaal.
De panelen hebben wij gekocht bij de Verwarmwinkel omdat de panelen een goede prijs / kwaliteit verhouding hebben; ze achter hun producten staan; geduld hebben; goede service verlenen en naar mijn idee vakmensen zijn.