Prachtige website met veel informatie. Goed bereikbaar, snel en vakkundig antwoord en nog snellere levering. In één woord super.

Helpdesk goed bereikbaar. Advies kan beter

Snelle levering en goede track en trace. Voor de bediening van mijn plafond infraroodpaneel werd mij echter een stekker wifi aangeraden. Die heb ik moeten omruilen voor een inbouw wifi ontvanger.

Super.

Goed advies en snel geleverd. Prijs kwaliteit top.

levering zoals is aangegeven

Mooie elektrische radiator

Zorgvuldig verpakt en snel bezorgd.

Uitstekende afhandeling

Zeer goede en snelle service

Producten top. Medewerkers zeer vriendelijk en accuraat. Topbedrijf!

goeie service

Reeds in de mail verzonden

2e keer weer goed geadviseerd en snel geleverd

Mijn 2e bestelling bij verwarmwinkel. Vraag wat het beste past bij mijn wensen. Voor de 2e keer goed geadviseerd en weer een mooi product geleverd

Weten nog wat service is

Veel hulp bij het kiezen. Bestelling werd snel en in goed orde ontvangen en product werkte conform verwachtingen. De nazorg was uitstekend; geduldig advies met behulp van foto's en uitgebreide e-mail uitwisseling voor een optimale installatie.

Prachtig materiaal snel geleverd zeker zijn geld waard.

Goede convector,makkelijk om te plaatsen,hij heeft een mooie en degelijke uitvoering en doet wat ie moet.

Één woord… uitstekende service!

Ik had vragen over infrarood panelen. Die werden uiterst professioneel en zeer snel beantwoord. Verwarmwinkel is zeker aan te bevelen. Dankjewel!

Zeer goed advies gekregen, en snelle levering van je producten.

na aantal vragen, de juiste antwoorden, besteld.

Na deskundige antwoorden en adviezen hebben we een infraroodpaneel besteld die geschikt is voor onze badkamer.

Heerlijke warme voeten

Keurige levering en mooi afgewerkte matten

Prima product.

De radiator werkt prima, verwarmd de kamer snel. Echt een top product, we hebben inmiddels een tweede radiator gekocht.

zeer goed

Snelle levering en goede verwarming super product Adax

Snelle levering.

Mooie panelen voor een nette prijs.

Topproduct

Snelle levering, paneel was goed verpakt en werkt naar behoren, wij zijn zeer tevreden

Goed geholpen, top product

Gebeld voor advies. Uitgebreid geholpen. Gelijk besteld. Snel binnen en eenvoudig om te installeren. Werkt heel goed.

Goed product snel geleverd

Alles precies zoals je mag verwachten

Goede ervaring.

Product zoals omschreven. Netjes op tijd geleverd.

Gewéldige service

Heather was uitverkocht,maar toen hij weer geleverd kon worden kreeg ik een mailtje. Intussen keurig afgeleverd. Bedankt voor de service.

Prima, zelfs in de drukke kersttijd

Gewoon prima, snelle levering, ook in de kersttijd

De bestelling wordt vlot geleverd en is oke! Informatie is helder.

Mijn ervaring met Verwarmwinkel is ronduit goed.

Alleen jammer dat de gebruiksaanwijzing in allerlei talen wordt weergegeven behalve Nederlands. Ik spreek helaas geen Arabisch.

Hoofdstraat 5

2678CE De lier