Wij hebben behang besteld in 3 verschillende partijen. Alles kwam al na 3 dagen binnen, netjes met track en trace. Achteraf betalen. Op aanvraag zelfde kleurbad nummer ontvangen. Helemaal top!

Snel, goed

Bestelling werd snel geleverd, mooie kwaliteit

Betrouwbaar super mooi behang aanrader

***, niet hier bestellen!

We wachten al weken op onze levering en nu wordt er gezegd dat de transporteur het al drie keer niet heeft kunnen afleveren vanwege een zogenaamde inventarisatie bij ons. Wij zijn gewoon particulieren en altijd thuis.

de vloeren hebben voor mij een wow factor

tijdens het zoeken op google naar het soort vloer dat ik zocht kwam ik op uw site terecht. mijn ervaring is dat je bij voorbaat wordt ingelicht over de prijs. dit wordt mogelijk gemaakt door het het aangeven van de benodigde m2 en er wordt meteen aangegeven hoeveel pakketten je nodig hebt en wat de totaalprijs is. deze ervaring is door mij als erg prettig ervaren.

Top keuze en kwaliteit

Mooie keuze aan behang en kwaliteit is top.. zeer snelle verzending en het was super goed verpakt, erg blij mee en hebben natuurlijk meer besteld !!! Een echte aanrader

Prachtig behang

De levering duurde iets langer dan gewend omdat het uit Duitsland moest komen maar dat was het 100% waard. Veel positieve reacties, zelfs van de mannen. Heel erg blij mee. Het is een prachtig geheel geworden!

altijd uitstel

besteld op 30 september en op 17 -10-2024 nog niets ontvangen als ik er naar vraag krijg ik steeds nog 3 a 5 dagen . Eeerst was er vertraging dan was er iets met pc van bricoflor en daarna met pc van fabriek ,

Zeer Slechte service

Na 10 dagen nog geen enkel teken van mijn bestelling. De engels sprekende medewerker beloofd vanalles maar niks is waar. Mijn bestelling zou het bedrijf verlaten hebben en alles ligt bij de vervoerder. 1 pakket is een week geleden aangemeld bij vervoerder 1 en verder geen enkel teken. Ligt dus nog bij het bedrijf. Mijn andere vervoerder zou al gebeld moeten hebben voor een afspraak. Nog niks gehoord. Beloofde levertijd: 3 tot 5 werkdagen. We zijn nu dus 10 dagen verder en nog niks opgeschoten.

Heb latje's behang besteld. En 2 dagen later ontvangen. Prachtig behang. Gemakkelijk en goed te verwerken. Super blij mee

Super mooi behang, makkelijke online rekentool

heel gemakkelijk het behang gevonden bij Bricoflor vai Google. Op de site een makkelijke rekentool om te berekenen hoeveel rollen je nodig hebt. Het behang is van goede kwaliteit. Levertijd was 1 week, vanuit Duitsland. De communicatie van de logistieke partner zou beter kunnen. De track link wordt niet geupdate, dus je kunt niet zien waar je bestelling is en dus wanneer je die ongeveer kan verwachten.

Geen pakket ontvangen

Kan er niets over delen want, mijn pakket staat als geleverd en heb hem niet ontvangen dit is nu al een week geleden. Weet niet of dit aan de pakket service van Gsl weer ligt en niet aan het bedrijf zelf.

Mooi behang

prijsbehang zeer goede prijs

Mooi product, communicatie kon beter

Weken op het proefmonster gewacht. Geen reactie op mijn vragen hierover. De bestelling werd binnen twee weken geleverd maar communicatie over de levering was er niet. De vloer, dessin gras en Madeliefjes, is prachtig. Gezien de over het algemeen superslechte beoordeling van Bricoflor heb ik de betaling via Klarna gedaan. Dat ging allemaal goed.

Slecht

Een linnen behang besteld vervolgens krijg ik een behang met glitters in verwerkt. Ben echt teleurgesteld. Totaal niet als de afbeelding

Terrible customer service

Same experience as many here. I ordered and paid for 3 samples. No order confirmation. Of course the order didn't arrive. I sent 4 mails, Bricoflor responded to none. When I called they didn't speak Dutch, only English with heavy Eastern European accent. They provided terrible customer service in an arrogant and dismissive tone.

Tot nu toe zeer slecht!

Na de bestelling een order bevestiging en een mail over verwerking ontvangen. Daar bleef het bij. Meerdere keren gebeld. Steeds Engelstalige medewerkers waar je door aan het lijntje wordt gehouden, op mail waar ik om opheldering heb gevraagd wordt niet geantwoord. Wacht nog steeds op mijn bestelling!

Leveren niet DRAMA bestel hier NIET

Mijn kurkvloer van eur 2000 is niet geleverd. Eindeloos aan het lijntje gehouden door klantenservice. Vervolgens onbeschoft resp. onbereikbaar, zowel per mail als telefonisch. Ook mijn geld niet terug. BESTEL HIER NIET. De positieve reviews lijken gekocht. Ik moet er een juridisch traject van maken.

Klantenservice heeft geen zin in de klant

Had behang en forbo meubellinoleum walnoot besteld. Behang prima. Maar het linoleum zat niet bij de levering. Bellen doen ze liever niet want je moet mailen. Maar ze mailen niets terug. Geen ontvangstbevestiging, nada. Je weet niet waar je aan toe bent. Opeens staat er een bezorger met het pakket voor de deur. Geen bezorglink, niets. Vervolgens krijg ik de verkeerde kleur maar ze beweren bij hoog en laag dat het de goede kleur is. Duidelijk dat dit beige is of zandkleur want walnoot is donkerder. ‘De kleuren kunnen per badge verschillen’ is dan hun antwoord. Het is te lachwekkend voor woorden. zo’n verschil in kleur is niet normaal nl en dan had ik het ook nooit gekocht.

Ik raad niemand aan om hier te kopen. Slechte klantenservice, geen duidelijke antwoorden, en negeren. Ik wacht al meer dan 15 dagen op mijn bestelling van behangpapier en heb deze nog steeds niet ontvangen.

Bedankt voor de snelle verzending.

Bedankt voor de snelle verzending.

Netjes geleverd

3 rollen behang besteld, netjes geleverd. Had wel graag een link ontvangen wanneer de bestelling bezorg zou worden.

Ik had de bestelling supersnel in huis,dat is nou service

Snelle levering. Volop keuze en goede prijs/ kwaliteit

Mooi behang

Hochstrasse 10

42105 Wuppertal

043-3020090

Over Bricoflor

BRICOFLOR is gespecialiseerd in de verkoop van vloeren en behang II Sample service II Offertes voor grote orders II Beste prijsgarantie.