Prachtig behang

Alles ging goed

Terrible support, complete ignorance

I purchased parquet for floating installation "Ter Hürne Satin Elements Collection "Oak U02 After installation floor produce squeaking sound, when stepping on it, same problem exist in all the rooms on a different floors ( 4 rooms in total) Sound is so loud that wakes us up during the night when someone is walking. Company which installed the floor believe issue is with the click in system, as they never previously had similar problem. Calling and writing to company Bricoflor does not help - after 8+ calls person from the support keep promising to call back but never do. Person on a call saying they can not provide technical expertise asking to call back which never happens. On the website it is mentioned that they could provide advice but in reality they can not. This how it looks like: https://photos.app.goo.gl/hXfUDkdmY8odkxjY7 Also we made a simple test using two pieces on perfectly flat surface and you can hear the clicking sound: https://photos.app.goo.gl/z7c99etHhhBBTES87 My advice to not buy flooring from this company.

Goede prijs, snelle levering

Het behang dat wij zochten was hier veel scherper geprijsd dan bij andere webshops. Levering was wel iets langer, maar met 5 werkdagen nog altijd keurig. Ook fijn was de mogelijkheid om een behangstaal te bestellen, en dan (met korting) de uiteindelijke rollen te bestellen. Enige verbeterpunt: na het betalen van de stalen kreeg ik niet automatisch de kortingcode voor de definitieve aankoop, die moest ik apart opvragen. Maar vervolgens kwam al binnen een dag antwoord.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Breed sortiment met mooie kleuren en een goede kwaliteit. Snel en goed geleverd.

Mooi behang

Wij wilden geen houten wand, maar wel de looks ervan. Wij zijn meteen gaan behangen en het resultaat mag er zijn! Het is ook gemakkelijk te verwerken, dus mooi en stevig.

Goedkoop en snel

De prijzen van exact hetzelfde behang zijn bij Bricoflor een stuk lager en een levering binnen 2 dagen vanuit Duitsland is ook supersnel.

prachtige soorten behang

De keuze is enorm. levering was buitengewoon snel, er moet nog meer gebeuren hier, wij komen zeker terug

Nog niet ontvangen

Ik kan mijn ervaring niet delen, ik heb nog niets ontvangen. Ik heb hierover gebeld,de telefoniste is moeilijk te verstaan en ik vind het erg lang duren voor ik de bestelling heb ontvangen

Snel geleverd en prima product

Het behang is fantastisch mooi.

Snel geleverd met goede communicatie

Hele fijne ervaring was ietwat zenuwachtig omdat ik de winkel niet kende en wat negatieve reacties zag na mijn geplaatste bestelling. Maar ben helemaal tevreden met het hele proces…

Ik ben er blij mee!

Druk bezig met alles..

Mooie, goede kwaliteit behang

Snelle levering met prachtig behang van goede kwaliteit. Makkelijk te plakken, zelfs met een print erop. Kortom, heel blij ermee.

Samples lieten lang op zich wachten,maar het behang is super en was er binnen 2 dagen . Zeer goede kwaliteit en voordelig van prijs

Snel bezorgd

Slecht bedrijf

Vele mauls gedaan reageren ze niet op Paar keer gebeld word er gezegt stuur maar mail Had 20 rollen behang besteld 10 gekregen Wil mn geld terug van de 10 rollen die noiit bezorgt zijn

Behang snel geleverd, maar een deel van de stalen niet ontvangen.

Meerder malen gemaild, geen reactie.

Super goed

Goede ervaring .goed product en snel geleverd.

Super kwaliteit

Ik heb nu al een paar keer behang besteld en ben iedere keer super tevreden. Goed kwaliteit en netjes en snel geleverd.

Still waiting on refund.

Sadly still waiting on my refund. Spoke on the phone with several employees. Promising to help. As of now 3/4 unanswered emails. This is not how you treat customers.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Ik ben erg blij met mn behang. Leuke aanbieding ook. Ik bespaarde 104 euro op 4 rollen behang!

Het ontvangen product is exact zoals beschreven.

Er is iets vergeten ik had nog een roller bestels en betaald

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Wederom snelle levering en het behang ziet er prachtig uit. Het bedrijf raad ik zeker aan. Top!!

Mooi behang en snel geleverd!!

Behang is echt heel mooi en had t snel in huis... Goede kwaliteit ook!!! Echt heel tevreden

Snel , prima behang en keurig verpakt geleverd !

We hadden niet zulke goede reviews gelezen maar wij hebben alleen maar prima ervaring met Bricoflor ! Het behang zag er exact uit als op de afbeelding , de verzending vanuit Duitsland met UPS was razendsnel !! We werden keurig op de hoogte gehouden van onze bestelling met track en trace dus wij begrijpen de negatieve reviews totáál niet. We hadden onze bestelling van 10 rollen behang binnen 3 dagen binnen ! Danku Bricoflor voor de soepele order en verzending en keurige berichtgeving.

Hochstrasse 10

42105 Wuppertal

043-3020090

Over Bricoflor

BRICOFLOR is gespecialiseerd in de verkoop van vloeren en behang II Sample service II Offertes voor grote orders II Beste prijsgarantie.