Uitstekend !!

Ik heb aquarium inrichting gekocht alles was netjes ingepakt en snel geleverd! Zeer te vreden echte aanrader !!

Zoals altijd heel goed!

Producten zoals omschreven en levertijden altijd duidelijk. Als er vragen zijn kun je gemakkelijk contact met Azaqua opnemen. Ga zo door!

Fast and efficient

The gear I ordered arrived really well packed and in perfect shape. The process was easy and fast.

Zeer snelle levering

Top winkel! Ik brak op vrijdag perongeluk een onderdeel af van mijn externe filter, direct een website gezocht om het onderdeel te bestellen, uitgekomen op AZAqua. Onderdeel besteld en een berichtje erbij gedaan met dat het enigzins spoed vereiste. Kreeg hier een reactie op van AZaqua met dat het meteen verzonden zou worden en de volgende dag had ik het onderdeel in huis! Topservice en zeker aan te raden!!

Aquarium planten besteld. Goede kwaliteit. Netjes verpakt.

Gewoon goed. Plantjes zagen er super uit

Vaker iets besteld. Altijd geleverd en in orde

Altijd goed en naar verwachting

Al jaren goede ervaringen met deze winkel. Hele mooie planten en op het afgesproken tijdstip bezorgd

Pflanze entspricht dem Angebot

Preis/Leistungsverhältnis überzeugend, Lieferung gemäss Zusage. Professioneller, zuverlässiger Kundenservice, ich bin begeistert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede klantenservice

Probleem bij bestelling was snel en netjes opgelost. Was erg tevreden.

Ging vlot, goede service en producten

Ging vlot, goede producten en service

Goede webshop voor aqua leven

Ik heb altijd keurig mijn bestelling ontvangen

Geweldige producten

Groot assortiment en voor iedereen die wat zoekt voor aquarium is dit het juiste adres.

Goed.

De pad was koud bij aankomst van de levering. Volgens mijn vaststelling niet voldoende gekneed bij het vermengen ?!?! Ik heb zelf wat bijgekneed en de pad werd opnieuw toch wat warm. Alles leefde nog bij aankomst. Nu vandaag : De 6 slakken leven nog en verkennen het ganse aquarium. De garnalen zie ik weinig : dichte plantengroei en aquarium van 150 cm... ik vermoed dat ze nog leven. Vriendelijke groeten Jos

Super, zal hier zeker vaker kopen

Goed advies gekregen en net als de vorige keer weer heel tevreden hoe mijn bak eruit ziet

Aquarium topper

Bestelling snel gereed, en kwaliteit die je mag verwachten van een top winkel!

Vond vooral de verzending van de shrimps heel goed gedaan.

Compleet, snel verzonden

Goede site, top levering

Plantjes besteld top kwaliteit en zeer snelle levering.

Bestellingen waren prima verpakt en op tijd geleverd

Ik heb besteld oa golden one Het werkt geweldig

Ik denk iets te laat geleverd

Wegens verlofdag in gans Belgie nl 1 november is mijn bestelling ipv vrijdag of zaterdag maar de maandag toegekomen waardoor mijn plantjes niet zo goed eruit zagen . Hopelijk komt dit goed met nu in aquarium te plaatsen. Moet wel zeggen mocht dit niet gebeurd zijn planten wel van goede kwaliteit zijn.

Alles perfect

De slakken hebben het naar hun zin in ons aquarium. Bedankt voor het goed inpakken. Alles top

Duidelijk website. Top kwaliteit eigenmerk. Goede voorraad. Altijd alles netjes en veilig verpakt.

Uitstekende en snelle service

aDA Amazonia (Gold band) ver 1

Heel erg snel geleverd. Top.

Mooie plantjes goed verpakt!

Planten waren in prima conditie en in goede verpakking geleverd.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk