Alles is netjes afgeleverd in een zeer goede staat en enorm fijne en duidelijke verpakking van de plantjes. De plantjes zijn allemaal binnen een week al flink gegroeid. Mede door de proma voedingsbodem van ADA Aquasol Amazonia V2 Mooiw donkere kleur waardoor de planten en verlichting veel beter uitkomen. Dus hier spreekt een tevreden klant.

Snel goed en perfect verstuurd.

Prima winkel met één groot nadeel

De website / winkel zelf is uitstekend. Uitgebreid assortiment, overzichtelijke site en prima communicatie (voor die ene keer dat ik het nodig had). Er is echter een groot nadeel: DPD! Wat een baggerbezorging is dat. Een uur na sluiting van het afhaalpunt is mijn pakket blijkbaar "bezorgd". Niet dus. Op maandag besteld en op donderdag heb ik nog steeds niks. Bestel dus ruim op tijd.

Uitgebreid productaanbod waardoor je niet op verschillende plaatsen moet shoppen. Zeer vlotte en goede levering. Alles goed verpakt, ook de kwetsbare plantjes.

Top! Netjes verpakt en goede spullen.

Snel geleverd en duidelijk contact.

Meerdere keren hier iets besteld altijd snel en niet duur

Snelle levering scherpe prijzen

Kan niet beter zoals bestelling en levering is gebeurd.

Niets mis mee alles ging goed!

Een aantal verschillende garnalen benodigdheden besteld alles was er in no time en ziet er top uit. Fijne shop om te bestellen.

Ze doen wat ze zeggen, dus binnen 24 uur had ik wat ik besteld had.

Goed en stevig ingepakt en was snel binnen!

Oké

In orde

Helemaal zoals verwacht

Snelle levering, netjes verpakt. Kortom helemaal zoals je een online aankoop wil hebben.

Goed ingepakt. Één artikel was niet in voorraad, waardoor wat vertraging maar da’s duidelijk gecommuniceerd geweest. Verder uitstekende kwaliteit qua producten, webshop en levering.

Prima.

Bestelling goed verpakt. Er was enige wachttijd maar die was aangekondigd. Communicatie m.b.t. de aflevering was goed.

Zoals steeds helemaal in orde

Snelle en correcte levering. Goeie online winkel in Nederland voor de aquariumliefhebber..

Netjes en snel geleverd, goed verpakt.

Ik gebruik de producten van Masterline, deze zijn snel leverbaar op de site van Azaqua. Deze worden netjes verpakt en bovendien heel concurrentieel in prijs. Zeker aan te raden en opgesturen naar Belgie zonder problemen Overzichtelijke site!

Zuper

Fantastisch geholpen goede uit leg erg vertrouwd adress

Geweldig personeel en zeer professioneel

Geweldig personeel en zeer kundig voor al je vragen .Verkopen diverse professionele producten. Bestellen en ophalen een dikke+10

Goede kwaliteit planten en hele fijne service!

Diverse planten voor mijn rio 180 besteld. De bezorging even op pauze laten zetten omdat mijn hardscape wat langer in het water moest liggen, dat was geen enkel probleem. De planten kwamen goed verpakt en in perfecte staat binnen. Tevens op verzoek nog wat extra advies over extra planten gekregen. Aanrader!

Super snelle levering

Zoals altijd heel snelle levering.bij azaqua heb je altijd kwaliteit.een kleine minpuntje is geen grote voorraad.ik zie wel eens regelmatig producten die niet op voorraad zijn en dat is soms wel lastig.maar al bij al blijf ik toch bestellen bij azaqua wegens snelle levering en goede producten.

Goed bedrijf!

Goede service.

Top. Altijd weer.

Goede communicatie. Snelle levering.

Product verlaagd nitraat

Een aanrader om te shoppen bij Azaqua

Wilco Pies van Azaqua is een vriendelijke man en legt alles tot in puntjes uit en neemt ook de tijd voor je. Ik heb er al veel producten gekocht via hun webshop en altijd op tijd en correct geleverd.

Ongelofelijke slechte communicatie

2de keer dat ik flessen laat vullen bij azaqua, aangetekend post verstuurd, duurt vervolgens 2 dagen om de bestelling op te halen bij post nl- punt wat ik kan begrijpen, alleen dan hoor ik wel dat 10 juni mijn bestelling gereed is voor verzending, en dat de gestuurde flessen zijn opgehaald op 11-juni maar mijn nieuwe flessen waarvoor ik heb betaald, worden al 3 dagen niet opgestuurd. Daarnaast is het bedrijf niet bereikbaar met de telefoon tussen 9.30 en 10 en niet tussen 16.30 en 17.00. Vind het jammer om dit aan te geven maar de communicatie is zeer slecht ervaren

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk