Goede service, advies en afhandeling van vragen.

Goede service en voorraad en snelle levering

Degelijk verpakt. Goede communicatie en snelle levering

Goede en snelle levering

Het bestelde werd in een goede, stevige verpakking snel geleverd.

Groot aanbod, netjes verpakt en snel verzonden

Zeer prettige webshop met snelle en nette verzending

Ruim assortiment met veel artikelen,die je ergens anders niet ziet.

Goede zaak, ruim assortiment. Op het gebied van aquascaping heel veel artikelen, die elders bijna niet te koop zijn. Wel een stukje duurder dan de gemiddelde winkel. Maar voor specifieke artikelen kom ik toch steeds hier terecht.

Prima geholpen

Ik heb een Chihiros lamp gekocht hier. Helaas lukte het niet om deze te koppelen aan de app. Gelukkig was Azaqua bereid om te helpen en een aantal tips te geven. Uiteindelijk toch gelukt! Prachtig licht!

Goede prijs en snelle verzending

Fijne webshop, overzichtelijk. Snelle verzending! Bestel hier graag weer.

Top meedenkend

Top vriendelijk snel meedenkend

Aantal werkdagen komt niet overeen met de site

Het aantal werkdagen komt niet overeen met de site en vond het erg vervelend dat ik zelf contact op moest nemen om meer over de status te weten te komen. Na een bezorg datum door te hebben gekregen klopte deze ook weer is niet. Ze hadden best even contact met mij op kunnen nemen inplaats het van mijn kant moet komen. Maar uiteindelijk heb ik alles in goede orde mogen ontvangen.

Ze doen hun best midden in een verhuizing

Gevraagd naar mijn mening over Azaqua hier mijn bevinding. Ze zitten nog midden in een verhuizing, maar laten de site wel doordraaien, dus niet alles gaat helemaal perfect nog. Gelukkig wordt er wel snel op mailtjes gereageerd en zaken die niet kloppen worden netjes hersteld. De website zelf is in mijn beleving nog niet helemaal optimaal, hij is wat traag en ik krijg af en toe foutmeldingen bij inloggen of bestellen. Ook hier geldt, ze zijn er mee bezig, weet ik. Zelf zou ik er misschien voor kiezen om even de boel te sluiten voor een weekje of 2 (behalve bijv de verkoop van planten) om de boel goed op orde te krijgen. Maar goed, dat moet natuurlijk financieel wel haalbaar zijn. Het is in mijn beleving in ieder geval een serieuze winkel en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het helemaal goedkomt.

Snelle levering, na omslachtige zoektocht van de bestelling.

Na een keuze nog verder gezocht. het was wat lastig om dat in 1 bestelling rond te krijgen. Er is blijkbaar onduidelijkheid over het nut van de volledige set bestellen. Mogelijk hoeft alleen de sensor vervangen te worden ipv de volledige set. duidelijke informatie zou hier zinvol zijn.

Aardige mensen

Ik mocht naar de winkel komen om af te halen, terwijl ze nog druk bezig zijn hun zaak op te bouwen. Ze hebben veel op voorraad, die ook te bekijken is in hun webshop. De webshop is duidelijk, bevat veel extra informatie. Wat ook handig is zijn de accessoires die specifiek worden aangeboden bij bijvoorbeeld een aquarium. Zo hoef jezelf niet te zoeken naar maten en of deze passend zijn. Al met al zeker de moeite waard om hier vaker te komen. Hun pand was gemakkelijk te vinden en ik kon parkeren voor de deur. Ik kan niet wachten tot de winkel open is.

Goed voor elkaar

Aquarium besteld deze was keurig netjes ingepakt.

Snelle levering, goed ingepakt.

Zeer snelle levering.

Snelle levering en alles goed verpakt.

rap en vlot toegekomen in perfecte staat.

Alles was naar wens

Items received on delivery schedule

Items received on delivery schedule.

Snelle levering, goede producten.

Zoals beschreven in de titel was het als 1 van de weinige winkels erg snelle levering met kwaliteit producten. Erg blij met mijn spullen en mijn vissen ook, ik kan de winkel aanraden!

One of the best in eurpoe

I am a regular buyer from them and always been satisfied and not doing with the quality and service. Great Thanks,

Goede kwaliteit

Prijs is in orde,nette levering en goede communicatie.

Twee woorden: TOP SERVICE

Ik bestel regelmatig materiaal bij Azaqua. Het wordt altijd perfect geregeld: Goed verpakt, snelle verzending, uitstekende communicatie. Recent ging er iets mis: er ontbrak een onderdeel van een doseerpomp. Niet de schuld van Azaqua maar eerder van degene die in een land hier ver vandaan de pomp heeft ingepakt. Eén berichtje was genoeg. Het ontbrekende onderdeel werd vliegensvlug door Azaqua nageleverd. Hulde!

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Ze leveren snel en dat tegen een goede prijs. Heb nog geen gebruik gemaakt van de aftersales (gelukkig) dus daar kan ik geen mening over geven.

Goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit, wordt netjes en op het aangegeven moment bezorgd. Op mails word snel en goed gereageerd.

Top service!

Altijd bereid om een stapje extra te doen voor de klant! Raad en daad staan hoog in het service-vaandel. Kom hier graag (ondanks de afstand van ruim een uur) voor advies en goede kwaliteit materialen. Dikke aanrader!

dit kan niet beter perfect geregeld

mooi en goed verzorgt in de verpakking we gaan er mee aan de slag zodra ik mijn co2 slang heb ontvangen

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk