Levering prima, bezorgdienst zwak.

Inhoud en verpakking waren prima. Snel en goed geleverd. Wel is het pakket bij een ander afhaaladres afgeleverd en het oorspronkelijke adres als ontvanger op mijn naam geplakt. Gevolg was dat het pakket niet gevonden kon worden, pas na verder aandringen is het alsnog gevonden.

Plantkwaliteit moet beter

Levering bestelling ok Bestelde plant ceratopteris talictroides was niet goed.Paar kleine scheutjes met verrotte worteltjes. Plant slaat in aquarium amper aan. Niet goed dus. Over site verder zeer tevreden. John willaert

Mooie planten en goede sevice

Alles is geheel naar wens.

Flexibel

Nadat ik had gebeld over de status van mijn bestellingen werden deze zonder problemen samen gevoegd waardoor ik deze op tijd binnen had. De producten zijn goed bevallen! Het enige wat fijn had geweest is dat je een melding krijgt via de mail dat een product niet op voorraad is en dat de levering dus even op zich kan laten wachten. Dit word al op de website vermeld maar dat leest niet iedereen.

Goede afspraken.Toppie!!!!

Goede afspraken nagekomen,en netjes verpakt en verzonden

Prijs-kwaliteit is goed

Goed verpakt en snelle geleverd

Spiderwood en Corbo wood besteld. Zeer snel geleverd, heel goed verpakt en.....zeer mooie stukken. Heb snel nog maar een XL besteld :-)

Wederom prima service en kwaliteit

Zoals gewend weer prima service, vlotte afhandeling en uitstekende kwaliteit.

Great assortiment

Great assortiment, transparent shipping rules and good packaging.

top

goede producten goede snelle afhandeling van de bestelling

Fast delivery and good CO2 kit setup

I ordered CO2 system. That was really easy to order with self-service where you can choose components that you need. Order arrived in 2 days with all needed instructions. Really happy with service.

Altijd goed

Altijd goed!

Turnaround time CO2 fles 48 uur

Geweldig snelle service met het verzenden van een volle fles.

Snelle levering en goede service

Informatie was goed, de prijzen waren naar behoren en het geleverde instrumentarium en planten was in uitstekende staat en in goede conditie. De bak staat met de planten proef te draaien om straks bevolkt te worden met garnalen en wat vis.

Teleurgesteld

Geachte De tweede bestelling hebben jullie een totaal verkeerd stuk corbo wood geleverd en als jullie afval hebben gelieve het niet bij de bestelling in de doos te werpen maar in een vuizak. Luc

Snel, netjes, goed ingepakte verzending. Niets op aan te merken.

Door weigering winkel. Geen goede uitleg van jullie hoe gaat het verder. Gelukkig alles kwam goed

De winkel deed geen pakketje meer van DPD. Dus ik was mijn pakketje kwijt. Waar is het. Jullie gemaild. Ik kreeg bericht dat het uitgezocht ging worden. En daarna hoorde ik niets dus gemaild. En het pakketje werd naar bolstein gestuurd. Ik er weer achteraan. Door geen goede uitleg hoe het werkt was ik daar toch flink mee bezig. Had Wilco het uitgelegt dat als een pakketje geweigerd wordt altijd naar hoofdwinkel gaat en ik vanzelf weer een berichtje kreeg wanneer op te halen. Zou dat gelijkt duidelijk geven.

Top producten in aquascaping

Goede service, telefonisch advies en goede producten. Tevreden klant geeft 5 sterren!

Al jaren klant, dus tevreden.

Verzenden en terug ontvangen van co2 fles voor aquarium, verloopt al jaren vlot en rap. Zeer tevreden.

Snel

Snel geleverd mooi ingepakt !

PERFECT

Niets te zeggen, alles is perfect, uitstekende communicatie met de winkel. Kwaliteitsartikelen, zeer zorgvuldige verpakking en snelle verzending. Bedankt AZaqua

Alle vragen die we hadden zijn professioneel en goed beantwoord. Daarmee zijn we met de techniek onderdelen die we zochten super geholpen!

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk