Voorkeur DPD afhaal lokatie gaat sneller.

Bij mijn laatste order bij opmerkingen dat ik de door mij voorkeur adres van een DPD afhaalpunt het snelste procedure ervaren heb. In Rotterdam huisadres levert vaak vertraging op. En de bestelling was als gewoonlijk goed verpakt en planten zijn duidelijk vers van de kweker.

Top ervaring

Mooie planten,sterk en goed op kleur. Zeer goed verpakt. Zeker niet mijn laatste bestelling.

Super behulpzaam!

Ik heb zo nu en dan vraagtekens wat betreft mijn aquascape ideeën of wanneer ik tegen wat dingen aanloop. Ik kan dit heel goed bij Azaqua neerleggen en die denken altijd graag met je mee.

Goed assortiment, snelle levering

Voor de serieuze aquascaper een prima assortiment en zoals de standaard tegenwoordig snelle levering.

goede service en mooie garnalen

mooie website en een goede service met mooie produkten

Top kwaliteit

Hoge kwaliteit producten

Goede levering en uitstekende communicatie

Diverse bestellingen gedaan. Een keer een levering te weinig artikelen gekregen. Gebeld en dit werd direct opgepakt. Communicatie is heel goed.

Al jaren een tevreden klant

Al enige jaren kom ik bij Azaqua. Altijd goed en inhoudelijk geholpen met verstand van zaken. Kortom, een topwinkel!

Goede en snelle levering

Precies het onderdeel dat ik nodig had. Beter dan het origineel.

Prijs goed, verpakking prima, snel verstuurd.

zoals altijd, top !

snel geleverd, mooie frisse plantjes.

Top!!

Snel en duidelijke mail en snel en goed geleverd!! Super!!!

Commande facile, livraison efficace, bon emballage, aucune perte.

Satisfait de la commande, la livraison et l'emballage. Une seule remarque, sur les 15 crevettes, 5 étaient vraiment très petites.

Zeer tevreden over jullie minder tevreden over DP

Het materiaal dat we bij jullie kunnen verkrijgen is steeds top. Goede kwaliteit en bestellen verloopt steeds vlot. Enkel het leveren met DPD valt mij keer op keer tegen. Van zodra het bij hen is lijkt het steeds mis te lopen, alleszins hier in België toch. Dan heb ik meer vertrouwen in Post NL of DHL, waar ik dan de volgende keer wel voor zal kiezen. Alleen zonde dat deze optie duurder is.

Ruime keuze

Alles goed ontvangen

Snelle en nette service

Heb de spullen snel ontvangen. Het was netjes verpakt. Ben zeer tevreden

Prima producten

Besteld en geleverd netjes op tijd.

Altijd weer. Supersnelle levering.

Simpele besteld , snel geleverd

Echt goed

Alles komt goed and snell, besteld plants komt met echt goede konditie

Corrscte behandeling, snelle afhandeling.

Betrouwbaar, net als voor de verhuizing !

prima!

Prima verpakt Prima service Prima levering en Prima communicatie :)

Goeie ervaring

Altijd super kwaliteit

Hele mooie assortiment voor aquascapen. Weer een snelle en goede levering ontvangen!

Gewoon goed

Mooie site, grote collectie en makkelijk besteld. En snel bezorgd

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk