Positief.

Verwarmer en temperatuurregeling zien er goed en professioneel uit maar er zat geen Nederlandse talige gebruiksaanwijzing bij en vanuit de EU is dat een verplichting. Wil je deze alsnog mailen aub. Hopelijk hebben we nu terug jaren geen problemen meer met het verwarmen van mijn 1000l aquarium.

Echt super!

Hele goede ervaring. Op dinsdag bestelde ik wat garnalen en slakken en de woensdag daarna werd het al bezorgd! Alle diertjes waren nog in leven en zagen er super gezond uit! Zeer goed verpakt ook. Ik zou hier zo weer bestellen!

Goed geholpen toen pakket weg.was goed geholpwn

Uitstekende service

Wederom een snelle en uitstekende service en verzending

Alles snel geleverd en compleet

Snelle bezorging, goed verpakt. Prima

Snelle levering en zeer goed verpakt

Levering was zeer goed verpakt en snel. Planten in goede conditie.

Keurige afwikkeling van het bestelde

Goede informatie en correcte aflevering van het bestelde artikel

3 ¾ *

Positief: geweldig assortiment, prijs/kwaliteit oke, vriendelijk bij contact Minder positief: reactiesnelheid op email-contact formulier website. En niet actief laten weten dat de bestelling niet op tijd verzonden ging worden doordat de plant die op voorraad stond niet goed was. Nadat ik zaterdag mijn bestelling gedaan had en dan die donderdag of vrijdag het zou kunnen verwachten, uiteindelijk na geen schriftelijke reactie, vrijdag gebeld. En toen prima te woord gestaan.

Goederen snel en goed verpakt geleverd

Ik heb een 2KG CO2 fles besteld voor het aquarium. Deze was hier de helft goedkoper dan de "merkfles" die ik reeds had. Snelle levering, goed verpakt. Ook de 5 garnalen die ik had besteld waren mooi en zeer levendig, ook goed verpakt zodat ze de reis goed konden overleven. Helaas waren ze kleiner dan ik had verwacht en zie ik ze nu niet meer in het aquarium, welke overigens rijk beplant is. Hopelijk zijn ze niet ten prooi gevallen aan de slak etende slakken, waarvan ik achteraf las dat deze ook kleine garnalen wel lusten.

snel vriendelijk en deskundig

Ik had verwarmingselementen van Oase nodig die waren op voorraad en kon ik nog dezelfde dag halen. Bij onze plaatselijke dealer liggen wel allerlei dure aquarium filters en pompen maar helaas geen verwarmingselementen. minimale levertijd ca twee weken en dan is het nog niet zeker of het ook uitgeleverd wordt.

oke

in orde

Gewoon super

Al meerdere keren besteld bij Azaqua en zoals de vorige keren alles de volgende dag in huis.

Zeer klantgericht :-)

Altijd een nette en snelle levering van producten. Nooit problemen gehad met hun producten of leveringen. Dikke 10 en zou de website aan iedereen aanbevelen

Zeer aangename transactie

Goede webshop Producten van hoge kwaliteit, zeer goed en veilig verpakt. Proficiat jullie zijn top

Mijn bestelling in twee delen gekregen, een gedeelte was niet op voorraad maar gekregen in na levering. Planten in goede conditie ontvangen, dus zeer tevreden.

Bereikbaarheid en service Azaqua gewoon slecht!

Afgelopen zondagavond heb ik inmiddels alweer mijn 5e bestelling bij Azaqua (Wilco) geplaatst. Maandagochtend vroeg kwam ik er achter dat ik de verkeerde Masterline doseerpompen (5ml) had besteld, ik had de 1,2 ml nodig! Volgende ochtend meteen proberen te bellen maar er werd zoals altijd (weer) niet opgenomen! Heb dit al zo vaak meegemaakt hier, echt waardeloos! Ik snap dat hij het misschien druk heeft op dat moment maar wees dan wel zo klantvriendelijk om op een later tijdstip even terug te bellen, maar hij laat gewoon totaal niets van zich horen! Ook na een week nog niets gehoord! Daarnaast had ik ook via de mail 2x gevraagd of hij de doseerpompen wilde omruilen zodat dit nog aangepast kon worden voordat mijn bestelling de deur uit zou gaan! Maar mail wordt ook niet gelezen/beantwoord! Als hij de telefoon had opgenomen of de mail had gelezen had dit waarschijnlijk nog gecorrigeerd kunnen worden. Bestelling werd ontvangen en het verbaasde mij eigenlijk niet dat de 5ml en niet de 1,2 ml in de doos zaten! Ik heb in een periode van een jaar zo’n kleine € 700 hier uitgegeven! Als ik dan een vraag wil stellen, zij het via de mail, zij het via de telefoon, dan mag ik als klant toch op z'n minst verwachten dat Azaqua (Wilco) bereikbaar is en de beleefdheid heeft om even contact met me op te nemen? De zaken gaan zeker goed gezien zijn nieuwe winkelpand, Ik als klant draag daar ook mijn steentje aan bij, misschien moet hij daar ook eens bij stilstaan, naar dat boeit hem ook allemaal niet denk ik! Alleen hoop ik wel dat de klantvriendelijkheid en de bereikbaarheid naast een groter winkelpand ook stappen voorwaarts gaan maken, anders ben ik bang dat dit hem echt klanten gaat kosten. Wilco doet niet aan klantenbinding en klantenservice, heeft dollartekens in zijn ogen en wil alleen maar verkopen, schande! Benieuwd of hij nu wel zal reageren... zal ook wel weer niet! Dus... denk goed na voor je hier wat besteld. Dit kan zomaar eens mijn laatste bestelling zijn geweest hier!

Tien jaar klant

Altijd goede raad en behulpzaam. De kwaliteit van planten en aquarium materiaal heeft me nog nooit teleurgesteld. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Alles zoals gevraagd, enige opmerking: dingen die niet direct leverbaar zijn werden pas vermeld na betaling. Dit zou naar mijn meningbop de website mogen staan

Terrible product and service!

The delivered TDS meter was not working at all. After having sent a request [email protected], there is no response for the issue.

Uitstekende service, ruim assortiment.

Al enige tijd wilde ik een Co2 systeem opzetten voor mijn aquarium en de website van Azaqua maakte het shoppen voor de verschillende onderdelen erg gemakkelijk. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

alles mooi en gezond toegekomen alleen jammer 1 citroengarnaal te weinig

Uitstekende klantenservice

Mijn product was niet op voorraad en dat zou zo'n 3 weken duren. Uiteindelijk zou het geleverd worden terwijl ik op vakantie was. De klantenservice heeft het zo geregeld dat het later verstuurd werd zodat ik het meteen na mijn vakantie kon ophalen. Heel soepel en duidelijke communicatie.

Laagste prijs voor de beste producten. Uitstekende klantenservice.

Snelle levering van de producten

Ik ben heel tevreden over de levering van de spullen .ik baalde alleen dat ik bij de sky Light hyperbar 2 setjes steuntjes had besteld en dacht dat het per stuk waren en dat er niet ff een mailtje kwam of ik wel 2 setjes nodig had .

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk