Mooie kleding!

Mooie kleding, blijft ook mooi van kleur met het wassen! Erg blij mee!

Verzending mag iets sneller

Ik kocht een jurk op Black friday zonder korting. Ik bestelde op deze koopjesdag ook nog wat items bij andere webshop waar ik wel veel korting op had. Die andere items waren de volgende dag allemaal binnen maar de jurk van looxs werd pas dagen later verzonden en duurde zeker met deze drukke dagen wel even voor ik hem binnen had. Verder keurig verpakt en netjes op de hoogte gehouden. Maar verzenden had echt wat sneller gemogen, zeker in een drukke periode waarin je weet dat het toch al extra lang onderweg is.

Prachtige kleding

Fijne kleding van mooie kwaliteit. De kleding wordt snel geleverd.

Prachtige looks en mooie kwaliteit stoffen

Wat een leuke kledingsets hebben jullie. Prachtig! En toen mijn eerste bestelling binnen kwam, werd ik nog enthousiaster door de kwaliteit.

Prima levering

En mooie producten

Goede service en mooie kleding

Ben erg tevreden over de service en communicatie. Helemaal fan van mijn werk.

Fijne webshop

Fijne webshop, mooi overzichtelijk. Voldoende informatie over de artikelen en leuk om de combinaties van de kleding gelijk erbij te zien. Zeer netjes en op tijd verzonden.

Leuke kleren en goede service

Mooie kwaliteit voor een doelgroep waar je vaak voor wast :)

Ik ben blij met de kwaliteit van de materialen van Looxs. Vooral omdat ik relatief vaak moet wassen met al dat knoeien. Je merkt aanzienlijk verschil met andere merken: het blijft heel mooi. De meiden vinden de kleren prachtig!

Vlot, van bestelling tot levering

Vlot, van bestelling tot levering. En een uitstekende dienst na verkoop!

Geweldig!

Super fijne service en prachtige kleding.

Valt tegen

Ik had meer verwachting van de kwaliteit/design van de kleding. Het retouren zou 3,95 kosten, staat ook op het retour formulier maar kost 4,95. Dat soort dingen zijn jammer. Ik verwacht niet nogmaals te bestellen.

Fantastisch!

Kleding van Looxs zit supergoed en sluit mooi aan bij onze dochter! Looxs werkt met verschillende stofjes en kleuren wat wij erg leuk vinden! Ook kan je de verschillende setjes combineren!

Snelle en nette levering. Mail met track & trace erbij van te voren.

Altijd super leuke collectie met mooie fit

Echt een favoriet hier. Goede kwaliteit en een mooie fit

Mooie collectie en goede outlet prijzen.

Hele duidelijke website. Met behulp van filters goed te vinden wat je zoekt. De outlet items zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Ik had het snel in huis, netjes in een doos ontvangen. Prima zo!

Prachtige kleding voor mijn dochter!

Snelle levering van mooie kleding. Dit is onze eerste ervaring met het merk, ga zeker vaker bestellen.

Prachtige kleding

Mooie en kwalitatief goede kleding

Super snel geleverd

De bestelde broek voor mijn dochter had ik supersnel in huis. Hij was een dag later al in huis.

Altijd goed!

Service van Looxs is altijd top! Goed bereikbaar, duidelijke communicatie en vooral prachtige kleding

Geweldig merk!

Heerlijke stoffen, prachtige ontwerpen en een hele goede kwaliteit!

Top kwaliteit kleding

Snelle service en hele leuke kinderkleding.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering en leuke kleding

Ons dochtertje is helemaal weg van haar nieuwe outfits.

Duidelijk site, snelle verzending

Heel fijn