Mooie kwaliteit en snelle service. Top

Super mooi merk! Goede kwaliteit!

Super snelle levering en geweldig mooie kleding voor m'n tienerdochter!!!

Goede kwaliteit

Goedekwaliteit, netjes verpakt, op tijd geleverd.

Prachtig merk

Een prachtig merk voor tiener meisjes. Wij zijn om! Helaas vind ik bij sommige artikelen de prijs/kwaliteitverhouding niet kloppen.

Top kwaliteit

Mooie stevige kwaliteit valt goed op maat

Mooi van kwaliteit

Kleding blijft mooi na het wassen. Fijne stof. Leuke kleding

Snelle en nette levering en top kwaliteit kleding!

Prachtige mode

Snel geleverd, mooi pakket en kwalitatief goed product

Prettige website, mooie kleding, snelle levering.

Prettige website, mooie kleding, snelle levering.

Snelle levering, duidelijke website.

Mooie kleding, netjes verpakt

Goed product

zeer tevreden

Snelle levering. Prachtige kleren!

Heel blij met de outfits voor beide dochters. De kleren waren de volgende dag al binnen. Op tijd voor de vakantie!

Erg leuk merk met kwalitatief goede kleding

Ik koop graag voor mijn kinderen bij Looxs. Leuke kleding, goede pasvorm en goede kwaliteit!

Mooie collectie, goede kwaliteit

Ik koop regelmatig voor mijn dochter kleding van Looxs, mooie pasvorm, prima kwaliteit en leuke hippe collectie.

Mooi hemdje, snel geleverd

Heel leuk hemdje en zit prachtig

Goede service toen er iets fout ging.

De producten lijken van goede kwaliteit. De levering was zeer snel. Helaas een verkeerde maat gekregen. Looxs heeft direct de goede nagestuurd toen ik dit liet weten. Het retourneren was iets onduidelijker, maar de klantenservice helpt direct met vragen en dit was snel geregeld.

kwalitatief mooie kinderkleding

Mooie kleding, fijne stofjes, netjes verpakt en retourneren is geen probleem. Kleine eigen bijdrage.

Topmerk

Ik koop altijd graag kleding van looxs! Leuke stijl, goede kwaliteit en verzending gaat ook netjes en vlug

Goede kwaliteit

Wat een prachtig merk! De kleding zit goed en is van zeer goede kwaliteit. Hele snelle levering van de kleding.

Goede kwaliteit met top service

Erg fijne en mooie kleren voor onze puber! Dingen die zij ook mooi vindt en graag draagt...

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Mooie goede kwaliteit kleding, snelle levering.

Mooi

Per toeval kwam ik op de site terecht en ik ben al helemaal fan! Wat een mooie spullen allemaal. Nu een bikini, uvshirt en een jurkje besteld! Heel mooi. Levering is snel en het is goed verpakt. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Geweldige service & kleding

Ze doen wat ze beloven op hun site! Heb de kleding om 21:28 uur 's avonds besteld en de volgende dag op tijd in huis voor verjaardag dochter. Heel fijn! Vriendelijk bedankt!

Super kwaliteit en snelle levering

Onze dochter is blij met de kleding, helaas valt 1 jurkje kleiner uit maar de rest was goed.

5 Oude Leijstraat a

Breda 4817 ZR