Snelle en goede service

Mooie kleding en snel bezorgd! Maten vielen allemaal normaal. Mijn dochter is smal en past deze kleding goed.

Perfect! Heel snel verzonden

Zie hierboven

Hele fijne shop!

Mooie kleding van goede kwaliteit en snelle levering. Helemaal goed!

Goeie kwaliteit, mooie kleding en snelle levering.

Heel blij met de kleding van Looxs voor de kids! Super leuke kleding van goeie kwaliteit/fijne stoffen. Snelle levering.

Leuke kleding, snelle service

Erg leuke kleding voor zowel mijn dochter als zoon.. en snel in huis!

Prima, aanrader!

Mooie kleding en vlotte levering!

Mooie kleding voor meisjes, goede kwaliteit en pasvorm. Erg blij mee!

Mooie producten, nette levering

Fijne website, veel keuze in mooie producten

Mooie kleertjes goede service en snelle levering!

Supermooie kleding !

Mijn dochter is fan van Looxs , mooie kleding en pasvorm voor mijn dochter , stoer en ook girly !

Super leuke kleding voor jongens en meiden. Mijn kids zijn er helemaal weg van. Snelle levering

echt goed

goede service en leuke kleren

Snelle goede service

Leuke kleding, eindelijk weer eens voor mijn kleine jongen. Zit mooi, blijft mooi in de was. Hele snelle en goede levering! De zomercollectie hangt alweer in de kast. En ik hoop dat er weer net zo'n leuke wintercollectie komt.

Wat een leuk kleding merk!

Super service elke keer en wat een leuk kleding merk. Leuke prijsje en mooie stoffen. Kijk elke keer weer uit naar de nieuwe leveringen.

Snelle levering en service

Voor het eerst besteld op de website! Hele mooie items, snelle levering en toen er een jurkje niet bij zat werd er gelijk een nieuwe opgestuurd! Dus ook nog een super service. Het merk is stoer en toch meisjes -achtig, ideaal voor mijn 4 stoere dochters

Leuk merk voor kids

Mooi design en kwaliteitsproducten

Fijne kwaliteit kleding!

De kleding is van fijne kwaliteit en staat erg mooi!

Snelle levering, mooi assortiment

Heel snel geleverd, mooie kleding voor goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dochter is er superblij mee!

Erg goed, website prettig, snelle levering.

Leuke kleding, onze smaak, prettige website en snelle levering. Alles wat een klant wenst.

Mooie kleding een een prima service.

Snelle en fijne service

Mooi setje gekocht , goede kwaliteit kleding en snelle service.

Zoals altijd super leuke kleren!

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering van prachtige kleding!

Het bestellen gaat gemakkelijk en snel. Wel vind ik het erg jammer dat je retourkosten moet betalen.

Erg goed! Leuk merk en snel geleverd!

Regelmatig doe ik een bestelling! Altijd optijd en leuke kleding!

5 Oude Leijstraat a

Breda 4817 ZR