Top kleding

De kleding van Looxs past mijn dochters goed. Het is van goede kwaliteit en heeft een mooie pasvorm. Mijn dochters en ik zijn er blij mee

Snelle bezorging

Bestellingen en retouren worden snel afgehandeld.

Helemaal prima!

Leuke kleren, snelle levering. Net iets anders dan anders. Site is overzichtelijk!

Snelle levering en alles netjes verpakt.

Goede service, mooie kleding

Goede service! Snelle levering

Hele leuke kleertjes voor mij dochtertje van 3. Mooie stoffen en goede kwaliteit! Mijn favoriete merk!

Mooie kleding, goeie service

Kleding is altijd naar of boven verwachting. 1 keer een kapot artikel ontvangen maar heel netjes opgelost door klantenservice. Tip: Zou een soort spaarsysteem voor vaste klanten wel erg leuk vinden

Leuke, mooie kleding en goede service

Leuke collecties, pasvorm is goed. Op de website zou het fijn zijn dat je goed kunt filteren bijvoorbeeld op maat, zodat je snel gevonden hebt dat je nodig hebt.

Toffe kleding

Supermooie kleding. Kleding blijft mooi. Mijn dochter is lang en smal waardoor dit merk haar als gegoten zit.

Super mooie service

Hele mooi verpakt de lange rok voor mijn dochter. Snelle Service en een super kwaliteit!

Goeie service, goeie kwaliteit

Lieve mensen, goeie sfeer, fijne kleding, mooie kwaliteit!

Goede snelle service!

Snelle verzending en duidelijke communicatie. Snelle verwerking van retouren. Heel tevreden!

Snelle levering en mooie kleding

Kleding komt netjes overeen met de omschrijving op de site. Snelle en nette levering. Ik ga er zeker nog eens bestellen!

Mijn kids zijn gek op dit merk ; service is uitstekend

Super leuk merk altijd netjes geholpen Dochter is grote van van looxs

snelle levering, netjes verpakt en voldoet prima aan de verwachting!

een fijne webshop om nogmaals vanuit te bestellen

Superleuke kleding

Prettige webshop, goede klantenservice, mooie kwalitatief goede kleding. Sommige dingen vind ik iets te duur.

Leuke kleding,prima service

Mijn dochter is helemaal gek van deze kleding. Ze vind het altijd lekker zitten (en dat zegt in haar geval echt een hoop) en het is van mooie kwaliteit. Webshop is altijd overzichtelijk en bestelde artikelen zijn altijd snel in huis.

snelle levering, super leuk nieuw merk met gave kleding

Positief.

Super mooi merk

Voor onze dunne/lange smalle dochter is het een fantastisch merk!! Zijn er heel blij mee

Tot nu toe 1 bestelling gedaan. Artikelen snel in huis. Kwalitatief goed.

Mooie kinderkleding

Mooi kinderkleding en snelle levering! Zeer goede service

Vlotte service

Duidelijke site, maten zijn op leeftijd en vlotte service

Altijd tevreden!

Mooie kwaliteit en super leuke items. Mijn dochter draagt jullie kleding met veel plezier

Mooi en degelijke materialen

Leuke kleding met goede pasvormen en duurzame materialen. Pasvorm blijft mooi.

5 Oude Leijstraat a

Breda 4817 ZR