Pasvorm heel goed een mooie kwaliteit

Mooie kleding even wat anders dan de grote modeketens! Pasvorm voor mijn smalle dochter is perfect

Super snelle verzending

Top product en supersnelle verzending.

Perfect!

Wat je op het plaatje ziet, dat krijg je ook! En ook nog super snel!

Super goed

Altijd goede kwaliteit kleertjes. De kleding wordt met plezier gedragen!

Snelle en zorgvuldige service

Mooie kwaliteit kleding

mooie kleding, snelle levering

Kleding goed op maat, leuke merken en snelle levering, TOP!

top service met top product

perfect

Snelle levering, mooi assortiment

Het assortiment van LOOXS is zeer aantrekkelijk voor tieners. Het is vrolijk, maar zeker niet kinderachtig. De levering is goed en snel verlopen. Dat er verzend- en retourkosten in rekening worden gebracht, vind ik een nadeel.

WAUW

Het staat mij dochter super mooi. Kwaliteit is ook goed. Dank jullie wel voor de mooie spullen

De ervaring is prima

Erg snel en duidelijk

Goede kwaliteit en site overzichtelijk

Mijn dochter is erg slank. Looxs zit geweldig bij haar! Goede kwaliteit, site is toegankelijk en kleding is snel geleverd.

Mooie kleding, goede service

Heel blij met de nieuw kleding, allemaal apart in zakjes keurig in een doos, snel geleverd. Bestelling was lastig te plaatsen op website. Miste een filter waarop ik op maat kon selecteren.

Zalige jurk in een fijne zware stof. Valt mooi en was heel snel geleverd! De jurk valt op maaT. Het bijpassende Tshirt voor mijn dochter valt wel wat klein. Ze is 113 cm en ik had beter een 128 genomen Ipv maat 116.

Snelle service. Mooie kleding

Mooie kleding. Snelle service. Leuke outlet prijsjes

Snelle levering mooie site.

Wat ik zocht heb ik gevonden.

Mooie kleding

De bestelling is snel opgestuurd.

Alles duidelijk en goed geregeld!

Overzichtelijk website en alles was snel geregeld!

Zeer tevreden met de leuke kleertjes

Hele leuke kleertjes voor jongens en meisjes.

Gute erste Erfahrung

Die Ware wurde schnell geliefert und ist eine hochwertige Qualität. Der Preis ist angemessen. Einzig bei Shirts haben wir immer das Problem, dass sie zu eng sind. Meine Tochter ist sehr schmal und hat mit 8 Karten Größe 122 ... jetzt haben wir schon 128 bestellt und das Shirt ist noch immer zu eng. Wir werden in zukunft drauf achten bei Shirts 2 Nummern größer zu bestellen. Hosen und Blusen passen perfekt und sind aus einem guten Material.

Mooie kleding

Gave kleren en een fijne service!

Gave kleren en een fijne service!

Snelle levering, mooie kleren

Mooie sprekende kleuren en patronen, goede pasvorm. En leuk dat ze ook een moeder-dochter collectie hebben!

Zeer prettig!!

Snelle levering! Daarnaast een prachtig merk voor slanke meisjes!

Snelle levering, goede service

Was gewoon allemaal netjes en goed.

5 Oude Leijstraat a

Breda 4817 ZR