Geweldige Little & Me outfits

Wat zijn wij blij met onze matching outfits! Voor mij een prachtige lange jurk en de meisjes een jurkje en een shirt met in hetzelfde materiaal. Zo leuk! Snelle levering.

Duidelijke beschrijving, snelle verzending

Mooie website, duidelijke omschrijving, snelle verzending.

Mooi vest

Heerlijk vest. Precies zoals op de foto en beschrijving. Past goed. Ik hou van wat groter. Ik kocht daarom de 110 bij 105 cm en smalle dochter.

Mooie kledij en zeer goede kwaliteit

Aankoop ging zeer vlot

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Jurk besteld en een dag later al in huis. Super mooie stof! Heel blij mee.

Snel in huis!

De volgende dag ontvangen! Het setje valt goed op maat.

Superleuke hippe winkel!

Mooie duurzame kleding van goede kwaliteit.

Mooie collectie goede service

Duidelijke site, mooie collectie’s, en tot nu toe loopt alles zoals je ook wilt (verwacht) dat het gaat.

Snelle service. Bestelling ziet er goed uit.

De bestelde kleding ziet er goed uit. Snelle service en bezorging. Laat het maar snel mooi weer worden, zodat we het ook kunnen dragen.

Super snelle levering

Pakketje volgende dag al in huis. Nog niet gedragen want nog geen zomerweer maar ziet er kwalitatief goed uit.

Zeer snelle service

s' Avonds laat bestelling geplaatst, volgende dag werd het al geleverd. Producten voldoen aan verwachting!

Mooie spullen, fijn voor slanke meisjes

Mooie kinderkleding van goede kwaliteit

Mooie kinderkleding van goede kwaliteit

Nette en snelle service

Nette en overzichtelijke website, nette en snelle service

Super snelle nette levering

Netjes verpakt en heel snel geleverd. Duidelijke verzendbevestiging via mail.

Prijs kwaliteit komt niet overeen.

Drie artikelen besteld en twee geretourneerd. Hiervoor moet nog extra betaald worden. Bevestiging gekregen dat de retour is ontvangen maar hierbij een verkeerde rekening ontvangen. De winkel heeft mijn retour fout geregistreerd. Dit kost de klant onnodig extra tijd. Nu in afwachting of dit correct wordt afgehandeld.

Leuke kleding

Leuke kleding, mooie pasvorm

Alles helemaal goed.kleding mooi, snel binnen, top. Het.enige minpunt is die herhaaldelijke emails waarin wordt gevraagd om een beoordeling. Dat is heel irritant en niet meer van deze tijd. Voor mij een reden om niet nog een keer te bestellen.

Stijlvol

Hip en mooie kwaliteit

Snel geleverd, ziet er goed uit, kleine ontvanger die het gaat dragen is blij!

Alles erg mooi en mooie pasvorm

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit. Echter maatvoering erg klein.

Altijd mooie kleding van Looxs. Helaas liep ik er weer tegenaan dat sommige shirts erg klein vallen. Ik bestelde maat 164. Dat blijkt dan 158-164 te zijn en viel als kleine 158. Gelukkig heb ik meerdere dochters. Kon 1 van de shirts zo doorschuiven naar dochter die maar 134-140 draagt

Top, supersnel.

Mooie kleding en super thuis bezorgd.

Snelle verzending

5 Oude Leijstraat a