Super leuke kleding mooie kwaliteit

Super goede service

Snelle levering mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding. Mooie pasvorm.

Superkleding!

Mooie en hippe meidenkleding

Mooie kleding prima levering jammer dat voorraad niet klopt.

De kleren van looxs vallen in de smaak voor onze dochter. Leverings snelheid is oké (zijn snellere in de markt maar binnen een paar werkdagen is het binnen) wel jammer dat de voorraad niet bleek te kloppen waardoor we 1 artikel niet hebben ontvangen. Geld overigens van terug gestort.

Mooie kwaliteit

Superstrakke levering. Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Hele mooie kwaliteit kleding. Leuk en moderne looks. Broek valt op maat. Zomerjasje iets aan de kleine kant.

Super snelle levering

Mooie kleding en snelle levering

Mooie kleding en snelle levering

Mooie kleding. Stoffen voelen fijn aan. Aardige en klantvriendelijke (telefonische) hulp gekregen bij mijn vraag. Zou hier zeker weer bestellen

Mooie kwaliteit, mooie kleding

Kleding voor kids dat net even anders is, dan wat hier in de buurt te koop is. Mooie kwaliteit, snelle verzending.

snelle levering.

Fijne webshop, snelle levering. Gewoon TOP!

Mooie sterke kleding

Mooie en sterke kleding. Valt goed op maat.

Snelle verzending!

Snelle verzending, goede sale en prachtige kleding!

Prachtige kleding van goede kwaliteit

Hele fijne, mooie kleding die ook lang mooi blijft

Mooie kwaliteit kleding

De roze jurk was een schot in de roos voor onze dochter!

Snelle verzending

Snelle levering, mooie kleding

Pakket netjes en op tijd ontvangen, blij met de aankopen.

Snellere levering en super mooie kwaliteit!

Top kwaliteit kleding.

Duidelijke communicatie en snelle verzending.

Eerste bestelling geplaatst waarbij een broek helaas niet meer geleverd kon worden. De dag erna werd dit via mail gecommuniceerd en bedrag terug gestort. Producten snel geleverd en zoals gewend van Looxs van goede kwaliteit.

Fijn merk!

Nu tweede jas van Looxs voor onze peuter en ik ben erg tevreden met dit merk.

Zeer snelle verzending, geweldige kwaliteit kleding

Zeer snelle verzending, geweldige kwaliteit kleding

Snelle service en en erg mooie goed passende collectie !

Mooie kinderkleding!en goede pasvormen en kwaliteit! Snelle levering van de producten.

Mooie kleding

Bestel en leerproces ging vloeiend. Wel jammer dat je moet betalen voor achteraf betalen, en voor het retourneren. Verder allemaal oke!

Fijne website!

Alles is via de website snel en duidelijk te vinden en de communicatie rondom je bestelling is helder en vlot!

Valt klein

De jas valt erg klein uit mijn dochter is 1.40m en past niet in de maat 152. Verder goede service en snelle levering.

5 Oude Leijstraat a

Breda 4817 ZR