Fijne website!

Alles is via de website snel en duidelijk te vinden en de communicatie rondom je bestelling is helder en vlot!

Valt klein

De jas valt erg klein uit mijn dochter is 1.40m en past niet in de maat 152. Verder goede service en snelle levering.

Mooie kleren en snelle bezorging.

Tevreden over de kleren en snelle bezorging.

Kwalitatief zeer goede kleding

LOOXS, mooie stoffen, gaan lang mee, verkleuren niet in de was, maten kloppen precies en met de mode mee(met een eigen touch). Er is goed te combineren met bijvoorbeeld een blouse/shirt en vestje/jasje.

Nagels blijven niet zitten.

Ondanks dat ik korte nagels heb besteld moet ik nog een flink stuk bijknippen. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit of een mal om de nagels gelijkmatig te kunnen knippen. De plakstrip blijft niet goed zitten waardoor de nagel gaat schuiven. Dit is pijnlijk op je nagelriemen.

Zoals altijd mooie kwaliteit kleding en snel geleverd

Snelle levering, en super blij met de inhoud ervan!

Goede kwaliteit, snelle service

Mooie kleding. Komt overeen met de foto's op de site. Snelle verzending.

Zowel fotos als bezorging en kleding is perfect

Snelle levering. Bedrijf doet wat het belooft

Makkelijk, snel en goed verzorgd.

Naar verwachting. Overzichtelijke site met leuke kleding. Verzending snel. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Kleding naar verwachting.

Snelle service en broeken zitten top

Goede prijs kwaliteit

Mooi merk, snelle levering

Overzichtelijke site, snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Maar te klein

Ik bestel voor eerste keer de mt 164. Is het 158/164 toen ik het thuis kreeg. Jaa en dus je raad het al te klein…. Moet maar terug sturen en nieuwe bestellen…. Ik vind het niet duidelijk op de website staan.

Leuke kleertjes

Goede kwaliteit en snelle levering

Het voldeed precies aan mijn verwachtingen en is super snel bezorgd

Twee blousjes besteld paste beide perfect. Mijn dochter is helemaal blij met de twinoutfit. Echt heel leuk.

Leuke kleding voor een redelijke prijs

Leuke kinderkleding! Bestelling werd binnen 3 werkdagen geleverd. Tevreden met het geleverde product.

Fijne winkel, snelle leveringen

Ik heb een grote bestelling gedaan in het weekend, en dinsdag had ik alles al ontvangen, dus ze doen precies wat er in de bestel voorwaarden staat. Verder verkopen ze mooie kwaliteitsvolle kleding.

Goed, snelle levering.

Mooie kleding met goede pasvorm.

Alles tip top in orde

Zeer tevreden, snelle levering, alles vlot verlopen en kleding zoals verwacht.

Mooie kwaliteit kleding

Kleding blijft mooi, ook na vaak wassen.

Mooie kwaliteit kleertjes

Snelle levering en mooie kleertjes. Goede kwaliteit stofjes lijkt het.

Mooie kleding. Snel verzonden.

Leuke kleding. Pakketje snel verzonden. Netjes ingepakt.

Super mooi

Hele mooie kleding! Het valt alleen wel een maat kleiner. Het is dan lastig te bepalen welke maat je nodig hebt. Hierdoor is het vervelend dat looxs retourkosten vraagt.

Super mooie kwaliteit

Snelle levering. Eerste keer dat ik dit merk bestel. Maar wat een mooie stof! Superzacht, zoon is enthousiast!

5 Oude Leijstraat a

Breda 4817 ZR