Producten niet geleverd

Producten niet geleverd en helaas geen antwoord op mijn vraag waar het blijft.

Supersnel en correct!

Bestelproces helemaal gelopen zoals gehoopt, dankjewel!

Goed materiaal en snel in huis...

Goed materiaal en snel in huis...

geweldig

Na veel ellende met de afvoer in keuken en badkamer. Was de verstopping met kabel haspel gelijk opgelost. Je kan gewoon met de hand draaien zonder machine Ben erg blij met de aanschaf (bedankt) geen overstroming meer van de wasmachine. Wat een opluchting.

Fantastisch 10

Goed materiaal en een snelle levering Vlug een antwoord op je vraag per chat Dank Annelies

Goed.

Snel en goed.

Alles bestens

Ware mit guter Qualität zügig versandt und angekommen. Vielen Dank.

Niet te bereiken

Maandag bestelling ontvangen, goed en mooi verpakt. De juiste draadklemmen werden niet geleverd. Eerst gebeld, nemen de telefoon niet op. Dus maandag meteen 2 emails met foto's verzonden. Nu vrijdag nog geen bericht terug.

Goede kwaliteit

Uitstekende website met een uitgebreid assortiment. De productinformatie is helder en de prijs-kwaliteitverhouding is zeer gunstig. Ik ben zeer tevreden.

Goede zaak

Mooie afspraken mee te maken. Komt afspraken na.

snelle levering, niet duur

Gewoon geen gedoe, bestellen, betalen, leveren op de aangegeven tijd

Prima materiaal

Mijn besteld kettingslot met gehard staal is heel erg degelijk en maakt dat mijn ladder alvast veilig vast staat gemaakt aan het afdak van het tuinhuis. Zeer moeilijk los te maken.

Op tijd geleverd en top kwaliteit

Zeer tevreden met de geleverde producten en ondanks de feestdagen snel geleverd en goede communicatie over levertijd en bezorgen

Snelle levering, goed product

Snelle levering, De producten zijn goed afgewerkt en deels van een duidelijke gebruiksaanwijzing voorzien.

Für einen Bestellvorgang mit Vorkasse bitte eindeutige Angaben - Vorgangsnummer, Bankverbindung

Zügige Abwicklung der Bestellung

Duidelijk, op tijd en ook nog leuke goodies

Snelle levering, helaas wel via DPD

Mijn bestelling bij Staalkabelstunter werd snel verzonden, ook klopte de bestelling die ik had ontvangen. Echter kwam mijn bestelling veel te laat, omdat DPD weer eens problemen had de pakketten goed en snel af te leveren (dit schijnt veel vaker voor te komen). Dit is echter niet de schuld van Staalkabelstunter, want na een e-mail van mij werd er zelfs na sluitingstijd gereageerd en werd er meegedacht over een mogelijke oplossing. Dat noem ik service. Dus, mijn 5 sterren zijn ALLEEN voor Staalkabelstunter. Hun service is prima! Dat kan ik van DPD helaas niet zeggen.

Goed product

De afgeleverde producten zijn op tijd geleverd op de aangegeven dag en de bestelde producten zijn van goede kwaliteit.

Snel en goed

De levertijd was superkort Zoals beloofd. Jammer dat bij M8 maar een beperkt aantal lengtematen verkrijgbaar waren: 16mm of 40 mm. Geen tussenmaten.

Prima product alleen jammer van de vervoerder, doos zat gat in en was zeer vertraagd

Beter andere vervoerder inzetten

Gied en snel geleverd.

Snel en de juiste materialen.

Prima materialen en snelle levering

Prima bedrijf

ik heb het RVS-draad op tijd en correct ontvangen

ik heb het nog niet gebruikt

correct bedrijf

snelle levering tegen scherpe prijs

Dalwagenseweg 91

4043MV Opheusden

Over Staalkabelstunter.com

Staalkabelstunter.com is dé website voor alles op het gebied van staalkabels en toebehoren. Hier vindt u alles wat wij in ons brede assortiment aan staalkabels hebben, alle soorten en maten die verkrijgbaar zijn en alles is uit voorraad leverbaar. Wij leveren aan zowel aan bedrijven als aan particulieren. Naast de standaard staalkabels vind u er een breed scala aan: Terraskabels - Voor het vastzetten van horeaca meubilair Waslijnen - Wie wil er nou geen frisse was? Katrollen - Voor het geleiden van staalkabel Draadklemmen - Het breedste assortiment draadklemmen van NL